6. nemoc nespletla se doktorka?

Anonymní
4.2.19 20:03

6 nemoc nespletla se doktorka?

Dobry den,
Chtela bych se zeptat meli jsme 3 dny horecky pak horecky ustoupili a mala se osypala cela byla jsem u dr a ta, ze mame 6 nemoc pry ma i za usima zvetseny uzliny coz k tomu patri vse do 3 dnu odezni jenze maly se uzlinky udelali i pod uchem ( nahmatala jsem 3 bulky) a vyrazka i po 7 dnech se nas drzi. Nevin zda plasit nebo je normalni, ze vyraska nezmizela i po tydnu a ty bulky k tomu patri nemeli jste nektera zvas podobny prubeh? Dekuji za odpovedi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1252
4.2.19 20:11
@Anonymní píše:
Dobry den,
Chtela bych se zeptat meli jsme 3 dny horecky pak horecky ustoupili a mala se osypala cela byla jsem u dr a ta, ze mame 6 nemoc pry ma i za usima zvetseny uzliny coz k tomu patri vse do 3 dnu odezni jenze maly se uzlinky udelali i pod uchem ( nahmatala jsem 3 bulky) a vyrazka i po 7 dnech se nas drzi. Nevin zda plasit nebo je normalni, ze vyraska nezmizela i po tydnu a ty bulky k tomu patri nemeli jste nektera zvas podobny prubeh? Dekuji za odpovedi :srdce: [/cit
Myslím, že se to dá lehce zaměnit se spálou. Určitě bych šla znovu za doktorkou nebo do nemocnice se ukázat na dětské oddělení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 20:19

@adamura male je necely rok horecky nema a normalne si hraje jak zdrave batole. Ta vyrzka me znepokojuje kdyz uz se ji drzi tyden a za :hug: usima a pod nimi ma ty bulky. Jinak je mala cila mozna o neco vic spi nez jindy.

• Citovat
  • Upravit
653
4.2.19 20:23

Syn kdyz mel sestou nemoc, mel tri dny vydoke horecky, ktere nesly srazit, ale jinak mu jakoby nic nebylo. Pak se osypal, teploty odeznely a druhy den uz nebyla ani ta vyrazka. Uzliny mozna trochu…jestli vyrazka pretrvava, je to divne. Jinak syn mel zvetsene uzliny pri nestovicich a mel to snad nekolik tydnu, nez to splasklo. Pry to muze trvat. Mel je tedy za usima a na tylu. Zitra urcite zajdi znovu k doktorce.
Jinak syn ma prave ted asi patou nemoc pro zmenu. Tri dny kaslal, zahleneny, hruza a dnes vyrazka a kasel nikde…tyhle detske nemoci jsou o nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 20:29

Ja uz prave se bojim co to muze byt mala mi ani moc nepapa ale bojujem s jidlem od narozeni tak nevim zda je to i ktomu. Zavolam hned rano dr take my je divne ze vyrazka pretrvava i ty zvetsene uzliny i s horeckama uz stim bojujem 10 dni ani nevim jestli muzem ven dr rekla az zmizi vyrazka takze sme zavreny doma a zachvilku my stoho uz hrabne. Tak to vam drzim palce at se rychle vylecite u tech deti clovek nevi a jak pisete je to o nervy.

• Citovat
  • Upravit
79839
4.2.19 20:32

no opravdu dle toho všeho, co píšeš, to na šestou nemoc nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
4.2.19 20:35

Tak pokud má už deset dní horečky, tak to není šestá nemoc. Tam teplota odezní ještě předtím, než se vyrážka objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.2.19 20:36

Dcerka je jeste miminko, tim tuplem bych sla…10dni je moc, neni to typicky prubeh nebo je toneco jineho. Ani tam nevolej a rovnou tam zajdi, sestra ti stejne rekne, at prijede…Hodne stesti a dej pak vedet, jak jste dopadly. Tim, ze syn se taky osypal, tak me to zajima :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 20:39

Horeck byli 3 dny nato dehydratace malem hospitalizace nakonec po 1 dni nuceni hodne pit sme to zvladli doma 4 den se osypala na cele pak pod krkem a postupovalo se osypala na celem tele horecky uz 4 den nemela ani name. Ale vyrazka stale pretrvava a uzliny jsou stale zvetseny za usima i podnimi to ma 7 dni. Dr rekla ze po 3 dnech vyrazka odezni jinak ma suchou pokozku a skrabe se davam ji na noc fenistil a pres den mazu niveou at neni tak vysusena.

• Citovat
  • Upravit
1252
4.2.19 20:43
@Anonymní píše:
Horeck byli 3 dny nato dehydratace malem hospitalizace nakonec po 1 dni nuceni hodne pit sme to zvladli doma 4 den se osypala na cele pak pod krkem a postupovalo se osypala na celem tele horecky uz 4 den nemela ani name. Ale vyrazka stale pretrvava a uzliny jsou stale zvetseny za usima i podnimi to ma 7 dni. Dr rekla ze po 3 dnech vyrazka odezni jinak ma suchou pokozku a skrabe se davam ji na noc fenistil a pres den mazu niveou at neni tak vysusena.

A neloupe se jí ta kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.2.19 20:59

A není to jen ekzem? :think:
Jako nezlob se na mě, ale volat doktorce, že máte vyrážku, a po telefonu řešit co s tím, je úsměvné. Vyrážku po telefonu nikdo nediagnostikuje, to je třeba vidět. Takže nikam nevolej a běž na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 21:02

To je pravda urcite rovnou k ni pujdem. Ano ta kuze mi prijde supinata kdyby to byl exem proc by mela ty zvetsene uzliny za usima a pod nimi :zed:

• Citovat
  • Upravit
1212
4.2.19 22:14

Ty jo, podle popisu vysypani vyrážky mi to zní jako spalnicky, nevím, ale řešila bych to a na noc ať se nedrbe Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.19 16:56

Tak pry je to stale 6 nemoc u nekterych deti to trva pry dyl pry do tydne zmizi uzliny i vyrazka. Tak budem cekat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA