6 týdnů - zácpa?

Anonymní
14.5.13 14:50

6 týdnů - zácpa?

Ahoj, mám 6ti týdenní holčičku, krmíme UM Beba, malá baští většinou 5-6 denně 120 ml, poslední tři dny u ní pozoruji, že nekaká jako dřív ( řídká stolice). Je videt, že tlačí a občas se u toho i rozpláče. Nebo když se i chová, tak se začne napínat, pláče a za pet minut se treba uklidní :(
včera ze sebe vynutila takovou tužší stolici a furt se snažila, tak jsem s ní chvilku cvičila a pekne se vykakala, ale dnes to byl jen takový „kamínek“ a ani cvičení nezabralo. máte zkušenost? jak jí pomoc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3054
14.5.13 14:52

Já bych vyzkoušela dávat i fenyklový čajík, pokud má hodně tuhou stoličku, tak jí chybí asi tekutiny :think: ale je to jen můj odhad… myslím, že pokud jde vidět, že s tím má problém, stačí zavolat pediatrovi a ten ti poradí určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 15:58

Buď čaj nebo u nás jsme praktikovali „řidší“ mléko - 3 odměrky na 100-120ml vody.

• Citovat
  • Upravit
4784
14.5.13 16:07

Tak mléko bych určitě nešidila :zed: :zed: ale měli sme taky problémy a fakt zabralo, že jsem mu začala dávat fenyklovej čajít a po laktobacilíkách od swissu kadí pěkně každý den a má i klasickou barvu jako kojený děti…ale máme sunar nutradefense.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 18:27

A kolik toho čajíku? předpokládám, že jen po lžičce? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4784
14.5.13 18:35

Dělám každý den 100ml a dávám malýmu buď před mlíkem a nebo mezi jídlem. A teď už to většinou za ten den vymlaskne…ale v těch 6ti týdnech vypil kolem 30-40ti ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí