Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych vyzkoušela dávat i fenyklový čajík, pokud má hodně tuhou stoličku, tak jí chybí asi tekutiny
ale je to jen můj odhad… myslím, že pokud jde vidět, že s tím má problém, stačí zavolat pediatrovi a ten ti poradí určitě ![]()
Buď čaj nebo u nás jsme praktikovali „řidší“ mléko - 3 odměrky na 100-120ml vody.
Tak mléko bych určitě nešidila
ale měli sme taky problémy a fakt zabralo, že jsem mu začala dávat fenyklovej čajít a po laktobacilíkách od swissu kadí pěkně každý den a má i klasickou barvu jako kojený děti…ale máme sunar nutradefense.
Dělám každý den 100ml a dávám malýmu buď před mlíkem a nebo mezi jídlem. A teď už to většinou za ten den vymlaskne…ale v těch 6ti týdnech vypil kolem 30-40ti ml.
Ahoj, mám 6ti týdenní holčičku, krmíme UM Beba, malá baští většinou 5-6 denně 120 ml, poslední tři dny u ní pozoruji, že nekaká jako dřív ( řídká stolice). Je videt, že tlačí a občas se u toho i rozpláče. Nebo když se i chová, tak se začne napínat, pláče a za pet minut se treba uklidní
včera ze sebe vynutila takovou tužší stolici a furt se snažila, tak jsem s ní chvilku cvičila a pekne se vykakala, ale dnes to byl jen takový „kamínek“ a ani cvičení nezabralo. máte zkušenost? jak jí pomoc?