Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mě už by mohlo být vidět srdíčko, ale kdyby te pozval az za 2 tydny, tak bys podle me nemusela mit takové nervy. Držím palce ![]()
Nejak nevidim duvod pro kontrolu po tydnu, když je z utz jasné, ze mimodelozni to neni, takže neni co resit.
To je super, gratuluji, čekám chlapečka a je mi 41
,já jsem byla na prvním UTZ v 6+0 a ještě
nebylo za 14 dnů už ano. Uvidis vše bude v pořádku, dávej na sebe pozor maminko ![]()
@Anonymní píše: Vícemuze a nemusi… Ja u jednoho těhotenství byla 6+2 a srdíčko nebylo a ja u toho byla ve stresu, dalsi týden uz ano… Tedka jsem byla 5+4 asi, kvuli určení jestli je v deloze a byla jen dutinka taky…a rovnou jsem. Chtěla objednat az nejdřív v 8tt aby bylo jasno, takže po 14 dnech od te predchozi kontroly… A miminko si tam uz krasne tlouklo
Já byla na prvním utz 6+4 a srdíčko nebylo vidět, plus Dr. byla nějaká nezkušená, nemohla nic najít, hrozně mě vystresovala. Nakonec si zavolala primáře, který hned našel a řekl, že za srdíčko by zatím ruku do ohně nedal. O 10 dní později už pěkně srdíčko blikalo.
Takže se když tak nenech vynervit, když nebude ještě vidět ![]()
Ted u druhého uz jsem mela v tuto dobu srdíčko, byla jsme 6+2.
Ahoj holky, prosím o názor anonymně. Zatím se neví, že jsem těhu. Pozitivní těhotenský test jsem měla 11DPO, dnes jsem 26DPO. Minulý týden jsem byla na UTZ 5+3tt (měla jsem v minulosti zdravotní problémy tak mě chtěl doktor zkontrolovat a je mi už 39let) a byla vidět dutinka, docela velká černá tečka a prý je vše v pořádku. Doktor si mě pozval za týden takže zítra jdu na další UTZ 6+3tt. Půjde vidět už něco víc? Jak jste to měly holky? Děkuji moc!