Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucake ahoj tak dnes po utz jsem 7+4 srdíčko tepe a fazolka vypadá takto
![]()
@Anetka2011 pro mě to je zázračný okamžik a tentokrát, kdy nám řekli, že to nejspíš je afteální vejce a těhotensví se nekoná, se tam můj muž rozbrečel, když to viděl
@Anetka2011 afetalni vejce je, když máš prázdné plodové obaly, prostě rostou jen ty, ale žádné embryo, pozná se to až na UTZ, protože HCG normálně stoupá.
@Lucake to ještě taky můžu mít??
nebo už ne? O tom jsem ani neslyšela
@Anetka2011 nemůže
kdyz bije srdíčko tak je to v pořádku. Dekuji ale naštěstí nepotkalo. Doktorka se spletla. Tri dny na to u jiné a v jiné nemocnici bylo vse ok. Proto to pro nas byl teď ještě větši zážitek kdyz druhá doktorka najednou ukázala na bijící srdíčko vubec jsme tomu nemohli verit. Jesteze jsme par dni počkali a šli znovu. Kamarad je gyndr a řekl nam ze máme jít znovu na potvrzeni diagnózy nez se rozhodneme po kyretaz.
@Lucake je tak tonje dobře ze se spletl. A v jakém jsi týdnů? Ja uz jsem objednaná na screeningové vyšetření tak snad bude vše ok
![]()
@Anetka2011 koncim 25tt
preju, at vsechno dobre jde, miminko i ty at jste zdrave ![]()
@Lucake ahoj chtěla jsem jen říct že jsem 6+3 těhotná a byla jsem v po 9.7 na kontrole a doktorka my řekla že nevidí plod mám hematom o vel 41×6 tak sem stoho hodně špatná řekla že to těhotenství asi nedopadne příští kontrolu mám za týden
![]()