Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte některá zkušenosti s dvouměsíčním miminkem, které spalo celý den? moje dcera se dnes budí jen na kojení a hned zas usne, kojení, spí, kojení, spí. Kojila jsem o půlnoci, pak 7.00, 12.00, 16.30, 20.30. Vždy jak si řekla, prospívá dobře. Musím podotknout, že včera papala každé 2 hodiny a to celý den a téměř nespala. Myslíte, že dohání včerejší nespavost? Jsem z toho nervózní, teď měla i zelenou hlenovitou stolici, čůrá pravidelně. Neplače, nekroutí se, nic…Díky za rady
@elnido
tak pokud je jinak v poradku, tak bych jeden den neresila. nas prcek to mival podobne - jeden den nespal skoro vubec a dalsi den skoro porad.
@elnido píše:
Máte některá zkušenosti s dvouměsíčním miminkem, které spalo celý den? moje dcera se dnes budí jen na kojení a hned zas usne, kojení, spí, kojení, spí. Kojila jsem o půlnoci, pak 7.00, 12.00, 16.30, 20.30. Vždy jak si řekla, prospívá dobře. Musím podotknout, že včera papala každé 2 hodiny a to celý den a téměř nespala. Myslíte, že dohání včerejší nespavost? Jsem z toho nervózní, teď měla i zelenou hlenovitou stolici, čůrá pravidelně. Neplače, nekroutí se, nic…Díky za rady
Buď ráda, že spí
jestli nemá teplotu a nepláče, tak jí nic není.
Myslim, ze je to ok..me takto maly spaval taky.mas dobre mliko, jak by rekla moje babicka…to castejsi krmeni muze byt rustovy spurt, zelena stolice reakce na neco co jsi snedla…kdyz mala neplace a je vzhuru v pohode(neapaticka),nemela bych starosti. popripade se muzes poradit s Dr.
Díky holky, uklidnili jste mě, je to moje první mimčo, jsem vyjukaná ze všeho ![]()
@elnido bud rada a hlavne nebudit.mne se maly do roku budil co hodku a pul, takze tomu ani nemuzu verit, ze nekdo ma takove dite.to je sen.
@elnido píše:
Díky holky, uklidnili jste mě, je to moje první mimčo, jsem vyjukaná ze všeho
Skoro 6 týdnů jsem budila na kojení, malá nechtěla vstávat, prospala by celý den. Teď pár dnů nebudím, v noci spí 7-8 h, přes den jak kdy, někdy 3, někdy 4,5. Po poradě na pediatrii jsem v klidu, malá je žrout, má se dobře. Taky je to moje první a všechno moc řeším. Tak ať to těm našim prďolům vydrží ![]()
Páni, to máš teda hodný miminko
. Buď ráda, že chrní. Moje dítě v tomhle věku přes den nespalo skoro vůbec
.
Moje dítě první 3 měsíce spalo skoro pořád… teď se naučil líst a chodit podle nábytku, jsem celá na mrtvici a lovim ho snad všude. Užívej si to, dokud to jde ![]()
@elnido Buď ráda…počkej za měsíc budeš zakládat diskuzi „Proč vůbec nechce spát?“
![]()
Moje ditko spi od narozeni az doted krasne. Asi se potrebovala dochrnet. Aspon sis odpocinula ![]()