Spací pytel - 18 měsíců?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
471
29.6.13 20:20

spaci pytel pro 18 mes?

Ahoj, spaci pytel jsem pro syna moc nepouzivala, v pokoji mel teplo a tak to nevadilo, kdyz se odkopaval…meli jsme pokoje na jih. Ted jsme se ale prestehovali do cihloveho domu, okno pokojiku ma na vychod a hlavne jsou tu mistnosti hodne velke-docela chladne…i v tech vedrech co byly, tady bylo prijemne…jenze maly se za noc odkopava a po prvnich 2 nocich zacal chraptet:-( momentalne spi ve fleecovem pyzamu:- a tak zvazuju ze bych znovu poridila spaci pytel-mate nekdo dobrou zkusenost s nejakou znackou i pro tak velke dite? Syn je po me spis horkokrevny, chtela bych asi nejaky funkcni-at se treba nezapoti…koukala jsem na Outlast nebo od Kaargasan, nevim…diky za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
286
29.6.13 20:28

Zdravím :) Můj syn spí v pytli dlouho, je na něj tak zvyklý, že bez něj vůbec nechce usnout, nevím jak si někdy zvykne na deku. Také jsem ho pořídili z toho důvodu, že deku odkopával. Nyní je mu 19m a spí v pytli velikosti-délky 90cm z KIKU (ještě má malou rezervičku). Takový pytel tam nestojí víc jak 300Kč a jak říkám, nám úplně vyhovuje, máme 2 na střídačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.6.13 20:32

Jsme na tom podobně jako @Sandyynkaa, máme pytel z Tesca, obyč za 300, a spí v něm už rok. Teď je mu 22m, a ťip ťop se do něj vejde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.6.13 20:36

Ahoj, nechci Tě plašit, ale naše malá nebyla zvyklá spát v pytli. Z počátku byla v zavinovačce a pak bylo léto a horka a to jsme zakrývání neřešili.
V zimě, kdy nám v domečku teplota přes noc padala, jsme se pokusili zavést spací pytel, ale marně. I přestože byl velký a naši známí v něm měli děti téměř do 2,5 let, naši malé vadilo, že nemá kolem sebe už tolik prostoru a plakala. Po týdnu zvykání jsme to vzdali a řešíme to tím, že ji víc oblíkáme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.6.13 20:39

Já sehnala spacák velikost 120 v KiK-textilu, stál necelých 300 kč a je moc fain - mají tam jak tlustější, tak i slabší (na léto)… asi to chce to tam sledovat a vyčíhat.
Otázka je, jestli si takhle velkej prcek zvykne na pytel - dost omezuje v pohybu (otáčení, stavění se atp.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.6.13 20:42

Mám stejnou zkušenost jako @caspar1 . Dítě, které na spacák není zvyklé od mala si na něj asi nezvykne… Taky synka prostě víc oblíkám a v noci přikrejvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
29.6.13 20:42

:think: jj no to je risk s tim jstli si zvykne…ale asi teda kvuli tomu nebudu kupovat nic draheho, diky za tipy-tesco i Kik mam blizko, mrknu a uvidime:-) diky, hezky vecer vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.6.13 20:45

Ja mam 19m a nepoužívala jsem, ale ted na zimu jsem chtěla a už jsem nenaučila. Jak na něj nebyl zvykly, tak se málem přizabil, když si stoupal a vadil mu. Tak se musel otužovat :lol: Ted má i na letní období teplejší overal, protože prostě spí na peřine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
29.6.13 20:45

Taky si myslím, že tak velké dítě si na spací pytel bude těžko zvykat. Přirovnala bych to jako bys měla trvale spát ve spacáku. Já jsem byla vždycky ráda, že jsem třeba po týdnu spala zase pod normální peřinou a mohla se rozvalit jak jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.6.13 20:46
@Jeannie2 píše: :think: jj no to je risk s tim jstli si zvykne…ale asi teda kvuli tomu nebudu kupovat nic draheho, diky za tipy-tesco i Kik mam blizko, mrknu a uvidime:-) diky, hezky vecer vsem

Ale v tom Tescu nemají zrovna velké pytle, myslím, že do 18m maximálně. Nechápu, jak se do něj syn vejde, má 94cm, ale vejde no. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.6.13 20:49
@Kacka2 píše:
Taky si myslím, že tak velké dítě si na spací pytel bude těžko zvykat. Přirovnala bych to jako bys měla trvale spát ve spacáku. Já jsem byla vždycky ráda, že jsem třeba po týdnu spala zase pod normální peřinou a mohla se rozvalit jak jsem chtěla.

Tak spacák je něco jiného, než spací pytel. Když je dítě zvyklé jako to naše (od 3m spí v pytli), miluje ho. ;)
Ale jasně, já zas třeba musím mít jednu nohu z pod peřiny neustále venku, jinak skoro nemůžu spát, hlavně v létě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.6.13 20:51

Já kupuju pytle bazarové, úplně obyčejné. Teď na léto jsem koupila jen takový slabounký, jedna vrstva látky. Máme délku 90cm a teď ten letní 110cm, tak doufám, že vydrží i na příští léto. Ale jinak souhlasím, že Kiku mají dobré pytle a úplně to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
29.6.13 20:55

Tak je jsem holt koupila levnejsi v tom Kiku na zkousku a zvyknul si okamzite, nemel problem. Pritom taky nejakou dobu pred tim spal jen tak volne. Ten pytel ho uklidnil a pomohl mu lepe usinat a mame ho do ted. Tak neco levnejsiho na zkousku klidne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.6.13 21:03

Mam jen tu nejlepsi zkusenost s timhle pytlem, dcera v nem byla do 3 let ;) U par levnejsich pytlu pak prokopavala zipy, pro velke dite bych uplne levne pytle proto moc nedoporucovala (presivat lazdy tyden zip ci urvane knofliky, pokud mas zivejsi dite, se brzy omrzi) ;) Pro mimino staci cokoli, ale dvouletaci obcas spi v pytli dost „zivym“ zpusobem :lol:
 http://www.zidleprodeti.cz/…18-36-mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.6.13 21:45

@Jeannie2 Já jsem s pytlem naprosto spokojená, máme právě Outlast, drobkovi je necelých 18m a budem kupovat ještě ten větší. Spacáček je super, nepotí se v něm, naprostá spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí