Spací pytel - 18 měsíců?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
29.6.13 22:38
@Lucella píše:
@Jeannie2 Já jsem s pytlem naprosto spokojená, máme právě Outlast, drobkovi je necelých 18m a budem kupovat ještě ten větší. Spacáček je super, nepotí se v něm, naprostá spokojenost :)

Jee konecne nekdo se zkusenosti s outlastem:-) ja jsem z jejich obleceni prave nadsena-teda vlastne syn, konecne neco v cem se nepoti:-) tak super, cena teda silena:-( budu zvazovat…

Ono je to tezky, asi se neda odhadnout jestli do nej zase pujde bez problemu…me je ale,,blby" ho nechat spat v cervnci ve fleecu, kdyz vim jak se normalne poti…je tu fakt zima, nojo stary dobry cihlovy dum:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.6.13 14:26

@Jeannie2 No my právě bydlíme taky ve starým baráku, dole v přízemí, kamenné zdi 80cm. Mně by tu bez fusaku zmrznul. V noci se pravidelně odkope a než ho stihnu zase přikrýt, tak aspoň vím, že není tak naholo venku. A v outlastu spal vlastně i v zimě, i v těch vedrech, třeba jen v bodyčku s krátkým, ale spal. A zpocenej nebyl, je v tom naprosto spokojenej. Jinak mám i otlast body - skvělý, čepice, ponožky, zimní fusak, tepláky, mikinky… no já jsem s tím maximálně spokojená. A teda jestli Ti můžu poradit, ještě minulý rok fungovalo, že ses u littleangel zaregistrovala jako DitaLady a nakupuješ s 20% slevou. Pokud toho bereš hodně pro sebe a třeba i ostatní, tak se to vyplatí. Jinak jsou ty ceny teda závratný, ale já jsem s tím stejně maximálně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí