7letá dcera krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
21.11.16 22:32

@kdochcekam a proč se bojí policajtů? Nepostrašil ho jimi náhodou někdo? Třeba stylem „Když budeš zlobit, přijde policajt, naloží tě do auta a odveze!“? Jinak přeci není důvod k tomu, aby se dítě policajtů bálo když je jen vidí na ulici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.11.16 22:43

Můj bratr začal taky v tomto věku krást a zůstalo mu to doteď-je v tom hodně dobrej, takže ho nikdy nikdo nechytl. Má radost, že schová i rohlík :roll:
Mamka mu chtěla dát k vánocům peníze, dělala jsem si srandu, at mu to schová u sebe po bytě, at má radost..
Jestli je to poprvé tak promluvit, jestli se to bude opakovat, tak je někde možná problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.11.16 14:18

@kdochcekam aha, televize je zlo, my na ni vůbec nekoukáme, takže tyto problémy odpadají. Máme ji jen na pohádky, je v ní zapojený HDD s různými večerníčky a tak, v jiném režimu neběží vůbec.
Zprávy si čteme na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
22.11.16 14:52

@kdochcekam jaj, chudínek :( člověk by si myslel, že ve třech letech z toho ještě dítě nebude mít rozum a ono je to úplně jinak že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 15:56

Tak byla jsem se synem v poradně tam mi řekli že by to neřešili, ale pokud se bude opakovat ze by jsme pak dochazeli na terapie, paní ze sociálky tady byla a vse probehlo v poradku, jeste nas ceka pristi tyden konzultace na magistrate. Děkuji za rady, informace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
30.11.16 16:31

@Anonym 123455 no tak bezva :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 21:41
:hug: :kytka:
  • načítám...