Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kdochcekam a proč se bojí policajtů? Nepostrašil ho jimi náhodou někdo? Třeba stylem „Když budeš zlobit, přijde policajt, naloží tě do auta a odveze!“? Jinak přeci není důvod k tomu, aby se dítě policajtů bálo když je jen vidí na ulici ![]()
Můj bratr začal taky v tomto věku krást a zůstalo mu to doteď-je v tom hodně dobrej, takže ho nikdy nikdo nechytl. Má radost, že schová i rohlík ![]()
Mamka mu chtěla dát k vánocům peníze, dělala jsem si srandu, at mu to schová u sebe po bytě, at má radost..
Jestli je to poprvé tak promluvit, jestli se to bude opakovat, tak je někde možná problém
@kdochcekam aha, televize je zlo, my na ni vůbec nekoukáme, takže tyto problémy odpadají. Máme ji jen na pohádky, je v ní zapojený HDD s různými večerníčky a tak, v jiném režimu neběží vůbec.
Zprávy si čteme na netu ![]()
@kdochcekam jaj, chudínek
člověk by si myslel, že ve třech letech z toho ještě dítě nebude mít rozum a ono je to úplně jinak že
Tak byla jsem se synem v poradně tam mi řekli že by to neřešili, ale pokud se bude opakovat ze by jsme pak dochazeli na terapie, paní ze sociálky tady byla a vse probehlo v poradku, jeste nas ceka pristi tyden konzultace na magistrate. Děkuji za rady, informace ![]()