Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, je toto možné? chlap, aniž by povolil mobilní data dostal dnes vyúčtování.. 7 MG za 1740,–. Je to od O2. samozřejmě jsme reklamovali.. ale fakt to nechápu ![]()
@darkblack píše:
Holky, je toto možné? chlap, aniž by povolil mobilní data dostal dnes vyúčtování.. 7 MG za 1740,–. Je to od O2. samozřejmě jsme reklamovali.. ale fakt to nechápu
Co to je za jednotku MG? Nicméně data si můžou zapnout samy některé aplikace, případně malware a další viry.
Pokud já vím, tak jestli měl alespoň nějaká data, tak o2 má balíčky, které se automaticky spustí=koupí, když dočerpá, co má. Jako jde to vypnout, ale defaultně je to zapnuté.
V o2 přístupu na netu přesně vidí, za co to má.
No, právě, že žádný balíček se automaticky neaktivuje… to pak penízky mizí. za přečtenéí mailu (pár řádků)jsem měl 40 Kč. Za internet v mobilu na týden jsem dal také 40 Kč. Mají to pěkně ošéfované… ![]()
S O2 tot resi dtest. Podali na ne zalobu pro nekale praktiky. Ale to se asi potahne.
Jde o to, ze firma zmenila podminky, ac je to na ukor spotrebitelu. Tim, ze je zakaznikem, se mu podminky zmenily /malokdo to cte/ a O2 ma vydelek jisty.
Reklamovala bych vyuctovani /musi se zaplatit/ a podala stiznost na CTU.
Reklamaci jsme podali, paní mi i pozastavila splatnost faktury do vyřešení.
Jsou tam účtovány data.. I kdyby se aktivovali ty balíčky jak paní říkala
tak by to nevyšlo za měsíc na 1700,–
Fakt mazec
chceme u nich skončit oba dva už delší dobu,
jenže musím čekat na výpovědní lhůtu.. Ob tři měsíce nám píší že nemáme
zaplaceno - vždy hned volám že máme.. tak se omlouvají že se jim napárovali
platby. Sice nechápu jak je to možné když každý máme svůj VS, ale prostě
se jim to tam stává.. Jen tak.
No jsem zvědavá na vyřešení…