7mi týdenní mimi v Manduce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
17.8.12 14:20

Ja malou nosila v manduce od dvou tydnu, zkroucena tam teda nebyla :nevim: A moc se ji tam libilo. Malinke mimi kdyz se nosi v manduce s novorozeneckou vlozkou ma nozicky jakoby vevnitr, netrci ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.8.12 16:40
@Gladys píše:
Jo, ještě k pláči po probuzení - dítě po probuzení většinou čurá. Malá miminka jsou „naprogramovaná“ tak, že by neměla počurat svého nosiče. Tudíž začnou dávat najevo, že potřebují čurat. Plenky jsou přeci jen mladší vynález, mimina se rodí s informacemi starými přes několik tisíc let :mrgreen:

fakt?? 8o Tyjo, to čumím, to slyším prvně. Ale je to zajímavý teda :think:
Vidím, že v šátcích se vyznáš. Myslíš že má smysl kupovat elastik pro třítýdenní? má asi kolem 3,5 kg. Do Manducy se mi ji taky nechce dávat a s pevným šátkem mi nejde kolíbka, mám pocit že je tam děsně nepřirozeně zkroucená. Hlavně hlavičku má tak divně připláclou ke straně. Tak jestli by mi to s elastikem šlo lépe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.8.12 16:42

@Gladys mmch - ty jsi fakt všude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.12 16:59
@Vera111 píše:
@Gladys mmch - ty jsi fakt všude :lol: :lol:

letní pohodička, jednou rukou píšu, druhou krmím děti pudinkem :mrgreen:

Jinak ten šátek, pokud má 3,5kg a nepřibírá nějakou raketovou rychlostí, tak by se to ještě vyplatilo. Když se rozhoupeš hned. Doporučuju projet mimibazar, najdeš tam kvalitní elastiky za poloviční cenu. Jen nebrat medley a jiný šunty, osobní zkušenost :roll: Moby, MaM… pokud chceš nový, mrkni na nabídku na nosenideti.cz, tam prodávají v podstatě jen „nositelné“ šátky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.8.12 17:10
@Gladys píše:
letní pohodička, jednou rukou píšu, druhou krmím děti pudinkem :mrgreen:Jinak ten šátek, pokud má 3,5kg a nepřibírá nějakou raketovou rychlostí, tak by se to ještě vyplatilo. Když se rozhoupeš hned. Doporučuju projet mimibazar, najdeš tam kvalitní elastiky za poloviční cenu. Jen nebrat medley a jiný šunty, osobní zkušenost :roll: Moby, MaM… pokud chceš nový, mrkni na nabídku na nosenideti.cz, tam prodávají v podstatě jen „nositelné“ šátky 8)

no právě jsem nakročená na ten Moby. Jinak mám Ellevill, ale prostě mi to pidimimino do něj nejde… Tak já ho objednám a uvidím. Koukala jsem že na tom nosenideti posílají dost rychle, tak bude i brzy doma.
Díky za radu a letní pohodičku závidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.12 17:23

@Vera111 za zády mám kuchyňskou linku pokrytou souvislou vrstvou nádobí, obývák vypadá, jako by tam právě vybuchla bomba a dole v prádelně čumí už pár hodin prádlo v pračce a čeká, kdo se nad ním slituje a hodí ho do sušičky :lol: Však ono neuteče :mrgreen:
Ellevill je fajn, ten by měl být celkem „miminkový“, jsou spíš tenčí :think: Ale nevím, měla jsem v ruce jen celkem dost zanošený trigreen. Když vážeš, máš na to klid? Vázat až ve chvíli, kdy dítě kvičí a tobě případně za zadkem mrčí ještě starší dítě, je naprosto naprd, protože pak je člověk zpocenej až na prdeli, nervní, dítě to cítí a přenese se to na něj… Mě se povedlo mladšího uspokojivě navázat, až když jsem ze zoufalství objednala didytai :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.8.12 17:29

@Gladys vážu zásadně nervní a zpocená až na prdeli :lol: :lol:
Elastik už je objednaný, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.8.12 19:07

K té manduce…nám zase ukazovali že mají být nožičky venku i s novorozeneckou vložkou, i videa k tomu určená to tak maj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí