Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak jsem se vzbudila a zas krvacim, takovou tmavší krev..😭
Takže to řeknu sestrám a budou to muset zkontrolovat stalo se Vám to taky u hematomu? Ze co nadadili léky dobrý ale přes noc zas takhle to bylo včera 😭
Holky tak mě vzali hned na UZ. Malemu bije srdíčko prý mi práskl nejspíš ten hematom a musíme počkat chce to čas. Tak uvidíme myslete na mě ☘️️
@Jitka123wal
Tmavší krev může znamenat, že se ten hematom čistí. To prostě může trvat několik dní, týdnů. ![]()
Hlavně buď v klidu, v nemocnici se o tebe postarají.
@Jitka123wal Ahoj, tak hlavně, že je vše v pořádku s miminkem. Je to šílené, každé pichnutí, špinění, člověk neví co se děje.
Já od toho krvácení vlastně ani nešpinim - nebo asi ano hnědě, ale jen uvnitř, na vložce co mám raději stále nic. Ale dnes ráno jsem si kýchla a chytila obrovskou křeč v pravo v podbříšku, že jsem musela nahlas křičet 🙈
Určitě vše bude v pořádku 🌸
Já pravé myslela.. ze se to vstřebá a nic. Prasklo to jde ze mě fakt hodně krve ale tmavý jsko menstruační jasne červená ne
Trochu mě poboliva břicho.
Byl to šok holky večer jsem šla spát s intimkiu jelikož to bylo spinenicko a ráno mokro..
Dekuju držte mi palce ☘️️☘️️ Já jsem zas na prášky
@Anonymní píše:
@Jitka123wal Ahoj, tak hlavně, že je vše v pořádku s miminkem. Je to šílené, každé pichnutí, špinění, člověk neví co se děje.
Já od toho krvácení vlastně ani nešpinim - nebo asi ano hnědě, ale jen uvnitř, na vložce co mám raději stále nic. Ale dnes ráno jsem si kýchla a chytila obrovskou křeč v pravo v podbříšku, že jsem musela nahlas křičet 🙈
Určitě vše bude v pořádku 🌸
Tohle se stalo i me… to kychnuti stou křeči.. nemusí to souviset s miminkem
My ženy všeobecně máme trosku víc zátočena střeva. Pravé když nám roste deloha tlačí to na ne. A tím ze hepcikbene vznikne tam tlak neboj se všechno bude c pořádku 🌸
Ahojka, já krvácela a spinila do půlky druhého trimestru neustále.. teď mi tu skáče rok a půl starý syn
imrvere na pohotovosti..
Hematom jsem měla údajně velký ale velikost si nepamatuji..pokud je krev tmavá a odtéká, měl by to byť hematom který praskl což je dobrá varianta taky..
@Jitka123wal
Je pravda, že se mi to nestalo poprvé. Většinou kolem menstruace když jsem kychla nebo zakaslala přišla taková velká bolest, ale za chvilku odezněla a bylo dobrý.
A co ti řekli doktoři na to krvácení? Je to vše pořad stejné nebo se to nejak hýbe?
Mě doktor řekl, že když bude vše v pohodě voláme si v pondělí, kdybych začala krvacet mám letět na pohotovost. A koukám kolik toho bereš, mě předepsal jen Utrogestan a nic víc 🤷♀️
@Anonymní píše:
@Jitka123wal
Je pravda, že se mi to nestalo poprvé. Většinou kolem menstruace když jsem kychla nebo zakaslala přišla taková velká bolest, ale za chvilku odezněla a bylo dobrý.
A co ti řekli doktoři na to krvácení? Je to vše pořad stejné nebo se to nejak hýbe?
Mě doktor řekl, že když bude vše v pohodě voláme si v pondělí, kdybych začala krvacet mám letět na pohotovost. A koukám kolik toho bereš, mě předepsal jen Utrogestan a nic víc 🤷♀️
Hele Js od začátku těhotenství spinila sem tam proto se nasadil ascorutin. No zabírali to kyselinu listovou jsem brala už před otehitnenim a rikali ze je dobre ji brát do 12tt dodá miminku živiny. Magne B6 jsem brala pouze jednu tabletku na bolesti břicha ale bylo to málo. Ustrogestan beru poprvé a vitamin C na podílení Cév. Neboj se ten utstrogestsn děla co ma ale pokud začneš brát kyselinu listovou nic tím nezkszis naopak
držím ti moc palečky neboj se všechno dobre dopadne ❤️️ To kychnuti se mi stalo před 3 dny myslela jsem ze mi práskl slepak
Opravdu si myslím ze to je tím 🌸
@Skaiqy píše:
Ahojka, já krvácela a spinila do půlky druhého trimestru neustále.. teď mi tu skáče rok a půl starý synimrvere na pohotovosti..
Hematom jsem měla údajně velký ale velikost si nepamatuji..pokud je krev tmavá a odtéká, měl by to byť hematom který praskl což je dobrá varianta taky.. [/citace
Také jsem id začátku tehu spinila. Proto ascorutin.. zabíralo to až do včerejška
Já jsem na pohotovosti taky porsd proto doktor usoudil ze bude lepší si mě tam nechat.
Krev je tmavá alw jsě vidět nádech cervene já pravé myslela ze když praskne je to špatně jelikož muže vzít miminko..
Snad se vyčistí a bude klid nevadí mi ležet kdyby bylo potřeba lezim cele těhotenství byla by to otrava ale hlavně ze by se malý vyvyjel
Dekuju za zpravu vždy me to uklidní ❤️️🌸
@Jitka123wal Jo taak, tak kyselinu listovou beru už rok a půl co jsme se začali snažit 🙂 pamatuji si, že u syna jsem brala ještě Jodid ale vážně si nejsem jistá kdy, možná později. Každopádně se ještě léčím se štítnou, ta je naštěstí uz v normě a dle doktorky zatím není důvod měnit, na poslední levý jsem byla před týdnem 🙂
Je fajn si popovídat s někým kdo ví o čem je řeč 🙂
@Anonymní píše:
@Jitka123wal Jo taak, tak kyselinu listovou beru už rok a půl co jsme se začali snažit 🙂 pamatuji si, že u syna jsem brala ještě Jodid ale vážně si nejsem jistá kdy, možná později. Každopádně se ještě léčím se štítnou, ta je naštěstí uz v normě a dle doktorky zatím není důvod měnit, na poslední levý jsem byla před týdnem 🙂
Je fajn si popovídat s někým kdo ví o čem je řeč 🙂
To víš ze jo kdykoliv. Sice čekám první miminko ale msm také problémy se zažívání s větry už od 20ceti takže kolikrát to deka paseku. Neboj se všechno dobre Dopadne za chvíli screening a budeš o par krucku dal. Mě jen děsí ten podbrisek ale četla jsem ze u hematomu může byt bolest :/ ![]()
@Jitka123wal Ano, musíme myslet pozitivně ❤️️
My tedy hlavně máme za měsíc svatbu, tak mě trochu děsí jak na tom budu, ale co, při nejhorším si skocim říct ANO, par fotek a zas záleží do pelechu, ale říkám si, že v tu dobu bych měla být kolem 12.tt tak už snad v tu dobu bude vše v pohodě 🙂 co si budem povidat každá se těší na svou pohádkovou svatbu, tak bych si to taky chtěla užit 🙂
Já u prvního měla vše v pořádku, kdyby mi nedostali bříško, tak bych snad ani nevěřila, že jsem těhotná 🙂 ale tentokrat jsem hned od začátku hodně nafouklá, jsem celkem dost hubena takže teď vypadam jak ve 4 měsíci 😂 ale vlastně je to hezké 😁
Popravdě je i znát ten rozdíl ve 20 ti jsem v těhotenství byla úplně v pohodě, teď ve 30ti je to občas namáhavé 😁
@Anonymní píše:
@Jitka123wal Ano, musíme myslet pozitivně ❤️️
My tedy hlavně máme za měsíc svatbu, tak mě trochu děsí jak na tom budu, ale co, při nejhorším si skocim říct ANO, par fotek a zas záleží do pelechu, ale říkám si, že v tu dobu bych měla být kolem 12.tt tak už snad v tu dobu bude vše v pohodě 🙂 co si budem povidat každá se těší na svou pohádkovou svatbu, tak bych si to taky chtěla užit 🙂
Já u prvního měla vše v pořádku, kdyby mi nedostali bříško, tak bych snad ani nevěřila, že jsem těhotná 🙂 ale tentokrat jsem hned od začátku hodně nafouklá, jsem celkem dost hubena takže teď vypadam jak ve 4 měsíci 😂 ale vlastně je to hezké 😁
Popravdě je i znát ten rozdíl ve 20 ti jsem v těhotenství byla úplně v pohodě, teď ve 30ti je to občas namáhavé 😁
Jeeee mic gratuluji ❤️️ Neboj se to už snad budeš více mimo riziko hlavně nic nepřeháněl v klidu a uzit si to ❤️️ Hele mě je 27 pravé a první čekám tak je to taky jiné než ve 20ceti.
Hele tak to jsme nastejno
za měsíc 4tydny jsem 12 tydnu pak už ta genetika a verit ze vše dobre dopadne neboj 🌸
Jsem rada ze jsem v nemocnici sice je nemám rada alw v tehle situaci jsem opravdu rada pod kontrolou a jen lezim max curat.
Hele alspon Vás pobavím
Přítel mi včera balil na rychlo když si mě ru nechali ˇ. Zabalil mi patery tanga a já mu 2× říkám bavlněné bombardaky druhy suplik. Prosím podprsenku ať mám na výměnu přivezl podprsenku od plavek 😂 😂.. leginy na doma jelikož mám taky bříško strašně nafouklé vypadam na 3 měsíc a vše mě tlačí přivezl leginy na běhání co mám 😂 dvě nebo 3 trika.. přivezl ty nejlepší co mám s dirama a flekama a mikinu co mám do lesa 😂 😂 vypadam c nemocnici jak bezdomovec 😂
Holky lezim tu celkem zoufalá, krvácení nejspíš ústava je to hnědo červený a už trosku jen, ale byla jsem na stolici mám trosku prujem z toho magnesia a plus piju magnesii vražedné kombinace 😳 😂
Jak jsem lehce zstlacila.. zase začala kapat krev ale tmavá “jako kaštan” a pak zas nic ale bolí mě podbrisek dost vždy po pohybu a v zádech od začátku těhotenství msm celkem bolesti břicha ale nevím zda to jw normální když do mě perou 3× denně 2 tablety magne B6
Achjoo