7tt krvácení hematom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.22 15:29

@Jitka123wal Teeda to jsou věci. A co doktoři? Já tedy vůbec nevím co je špatně a co ne, ale snad dokud to není jasná červená krev nemělo by to být hrozné, možná se mýlím. Já tedy ani nešpiním, ale když si trochu zajedu po čůrání toaleťákem dovnitř tak tam mam úplně hnědo 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
380
13.5.22 18:18

Taky jsem měla vždy náspineno v pochve, ale jinde ne. Až teď naposledy tak neboj buď opravdu v klidu 🌸 ☘️️
Byl tu lékař jen se mě zeptal a říkal ze zitra uděláme kontrolní UZ. Pokud bude vše v pořádku hematom pryč.. miminko v pořádku
Pustí nás domu. Ale asi budu mít přísný režim
Jsem zvědavá. Prý to tmave krvsceni je čištění toho hematomu ze pokud není čerstvá krev tak dobrý uvidíme holky myslete na mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.5.22 08:13

Tak si nás tu ještě holky nechají. Prý celkem dost spinim prý je to dobre ale domu mě mohou pustit bez ničeho. dělal mi UZ celkem mě to bolelo.. říkal ze to muže byt citlivé.
No a říkal ze vše je na dobre cestě miminko roste. A srdíčko bije ❤️️☘️️
Mám tam ory další hematom který je drobný do Cm.. říkal ze na potrat to tam nevypadá ze mám byt v klidu jen si mě ohlídají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.22 08:16

@Jitka123wal Tak to je dobrá zprava, že je miminko v pořádku a roste ❤️️
Samozřejmě chápu, že lépe by bylo doma, ale takhle jsi pod kontrolou a pokud mají pocit, že bude lepší tam zůstat a ohlídat si to tak to vydrž 🙂
Stále držím palce 🌸

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí