8 dní do MŠ a už duch?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Džul22
17.4.25 14:18

8 dní do MŠ a už duch ?

Ahoj holky kamarádka s přítelem se snaží o miminko vím je brzy testovat jen se chci optat zda je možné 8 dní před ms aby ji už ukázal ducha můj mobil moc dobře nevyfoti ale je vážně tam myslíte že má zkusit další o víkendu? Jestli carka sílí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
17.4.25 14:37

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
17.4.25 14:44

Tak jestli má cyklus třeba 40-50 dní, tak klidně.
Jestli má klasický cyklus cca 30 dní, tak to duch nebude. Spíše prostoupilo to místečko, kde má čárka být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
17.4.25 15:00

8 dní do MS může být různá doba DPO, ale i kdyby luteální fáze trvala 16 dní, tak by byla 8. den po ovulaci a to je hodně brzo. Já měla hodně slabého ducha 9 DPO (5 dní do MS), ale testovala jsem jen ze zvědavosti a byla smířená s tím, že se může jednat o biochemické (ale právě to jsem chtěla vědět, zda by byl problém s početím a nebo s udržením), 10, 12 DPO sílil a 13 DPO (den před MS už byla slabá druhá čárka), 18 DPO téměř stejně silné čárky, od té doby netestuji).

Ale i 8 DPO se podařit může, ale radovala bych se hodně opatrně, nic není jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
17.4.25 17:26
@Džul22 píše: Více

Může být. Dcera měla 8 dnů po DPO - věděla přesně, kdy byla ovulace, trpěla silnými ovulačními bolestmi a test po 8 dnech byl jednoznačně pozitivní. 8 dnů před MS měla už regulérní čárku. Teď je v 17tt, čekají chlapečka a je to jen jedno miminko. Typovala jsem přitom na 2, s ohledem na tak brzký pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí