8 měsíců změna UM

219
7.7.14 13:00

8 měsíců změna UM

Ahoj, myslíte že je v 8 měsících velká zěna když se změní UM tak jako u menších dětí? Máme nutrilon a chtěla jsem zkusit něco jiného ( Po něm ná častu ublinkává ), po příkrmech ne. Popřípadě se zeptám co je ve stejné kvalitě jako nutrilon? Četla jsem, že sunar chutná dětem více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
7.7.14 13:05

@moby mne pripadaji vsechna mlika stejna :nevim: po nutrilonu se mi jako máy poblil. Co jsme presli od kojeni na um, davam hipp. Obsahuje probiotika, maly trpi na prdeni, tak mi ho doporucili v lekarne. Vyrobky (kase, presnidavky, prikrmy) od hippu mi pripadaji nejmin nahusteny prumyslovyma „nesmyslama“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.7.14 13:07

My jsme nemohli Nutrilon - strašně po něm zvracela. Tak jsme byla nějaký čas na Bebě a pak kvůli financím jsme přešli na Hami. Hami je super a dá se koupit za dobrou cenu. Sunar bych se také nebála zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.14 13:09

Já myslím, že si vyber značku, která je ti sympatická a zkus to. Deset děti vedle sebe může pít mléka v rozpětí od 160-300,–Kč a všechny budou zdravý a spokojený. Náš pije Babylove.

• Citovat
  • Upravit
244
7.7.14 13:09

Taky dávám Hipp a chutově je taky dobrej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
7.7.14 13:11
@RadkaCh píše:
Já myslím, že si vyber značku, která je ti sympatická a zkus to. Deset děti vedle sebe může pít mléka v rozpětí od 160-300,–Kč a všechny budou zdravý a spokojený. Náš pije Babylove.

to je v tech cenach takovy rozdil? Mne prave pripada, ze ty mlika jsou drahy vsechny stejne plus minus nejaka dvacka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
7.7.14 13:13

@moby řekla bych že pokud ti po příkrmu neublinkává a ublinkává ti po mlíku, zkus mu zařadit víc příkrmů, já to takhle u malý udělala a přestala mlíko ublinkávat, zkrátka asi potřebuje víc pevné stravy, jinak sunar je nejvíc podobný MM, ale já používám babylove

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.7.14 13:19

@marrlinka No to v nich je sakra rozdíl. Nejdražší je snad ten Nutrilon, který jde klidně i k pětistovce a přitom co tak slyším, tak moc dětem nesedne. I náš se po něm pěkně zablil. Já dávám za krabici mlíka 160-170,–Kč.

• Citovat
  • Upravit
2997
7.7.14 13:23
@RadkaCh píše:
@marrlinka No to v nich je sakra rozdíl. Nejdražší je snad ten Nutrilon, který jde klidně i k pětistovce a přitom co tak slyším, tak moc dětem nesedne. I náš se po něm pěkně zablil. Já dávám za krabici mlíka 160-170,–Kč.

jako rozdily jsou, ale tak zas kazdy mliko ma jinou gramaz. Kupuju hipp za 325 (ale standard byva 400, nevim, jak to u nas v lekarne delaji), ale zase je to 800g. Treba hami je evnejsi, ale zase je jen 600g :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
7.7.14 13:27

@RadkaCh a navíc teď maj v DM akci při nákupu 3 a víc výživ máš 25% slevu na všechny, a to už je sakra znát

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.7.14 13:30

@marrlinka Tak jasé, každá krabice je jiná. To Babylove má taky 600 g. Cenově se to ale nedá sravnávat právě s tím Nutrilonem nebo pak ještě Beba je docela dost drahá. Ale žádný mlíko ještě nikdo neoznačil za závadný, ni za zázračný. Je prostě umělý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4622
7.7.14 13:37

Davam hipp, jsem s ním spokojena, 800g seženu za 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.7.14 13:39

@moby U 8 měsíčního bych to neřešila. Už je na příkrmech, tam už to mléko není hlavní složka stravy, navíc je to už dostatečně velký kojenec. Pokud chceš změnit, tak změň. Všechna ta mléka jsou veskrze podobná (základ), liší vyloženě jen potom v přidaných látkách (vláknina, mastné kyseliny, probiotika…). Prvního kluka jsem měla od narození až do konce na Sunaru complex, vyhovoval mu, neměla jsem důvod to měnit. Po roce měl i párkrát Babylove. Druhorozený měl po skončení kojení Hipp, jako jediný mu sedl, teď skoro v roce kdy má mléko jen ráno a večer před spaním kupuju to, co se mi zrovna zamane a zkrátka neřeším. Teď zrovna má tady tři krabice Babylove z Dm. Je mu to jedno, vypije všechno, hlavně že má co pít. :mrgreen: A ano, cenové rozdíly jsou.

Příspěvek upraven 07.07.14 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
7.7.14 13:40

My jsme taky měnili Nutrilon za Babylove z DM. Hlavně kvůli ceně, protože proč dávat za stejné mléko pomalu dvakrát tolik že :) A syn to vzal v pohodě, druhý syn je na Babylove od začátku ;)

• Citovat
  • Upravit
11370
7.7.14 13:45

@moby já jsem střídala od půl roku Sunar s Hami, podle toho, co bylo zrovna v akci.. a nikdy problém neměl. Do té doby měl Nutráč a to teda žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová