8. týden těhotenství - radost i strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
9.4.18 11:49

Všem děkuji za pomoc a odpovědi nejsem v tom skušena všechny kamarádky co čekají miminko nebo už jsou maminky tak v 7tt jim doktor řekl že srdíčko vidí mě to neřekl proto mě to vyděsilo jesti je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.4.18 11:53

@Andys20 a ty na tu obrazovku nevidíš? Je to docela hezky poznat. Jinak se ho normálně ptej na vse, co te zajímá, třeba je jen nekomunikativni :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.18 12:12

@Tichošlápek Na obrazovku vidím ale nejsem gynekolog abych věděla kde srdíčko přesně je viděla jsem jen černej váček a něco v tom ale ne zas tak zřetelně já sem se slušně zeptala na názor… když sem se ho na něco zeptala začal být protivnéj a řekl mi že je na vše brzo že se klidně může stát že o miminko přijdu ty bych nebyla zmatená a nebála se??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.4.18 12:16

@Andys20 proč se rozčiluje? Jen jsem ti napsala, ze tep srdíčka je na uz docela hezky vidět a jestli na obrazovku vidíš. Ne každy dr ji ma natocenou k pacientce. Nervózní jsme na zacatku těhotenství každá ;) o důvod více ho požádat, ať ti ukáze srdíčko - protivnej ať klidně je, ale ty budeš mít klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.4.18 12:16

@Andys20 Tak doktor má pravdu no, i když způsob jakým to sděluje je dost podivný. Asi nechce nic říkat, dokud to aspoň trochu nebude jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
9.4.18 12:19

Jak píšou všichni, šla jsi brzy ;) já jsem byla dle někdy v sedmém týdnu a už :srdce: tlouklo, ale my jsme dle všeho byly starší :) průkazku jsem dostala až po prvním screeningu na vývojové vady, tedy někdy tuším ve 12 tt, ale jak už tady opět bylo psáno, tak každý doktor to má jinak :)
Jinak doporučuji trošku pozitivnější přístup, já jsem si celé těhotenství nepřipouštěla jakékoliv komplikace a opravdu to tak nakonec bylo ;)

• Citovat
  • Upravit
7712
9.4.18 12:19

@Andys20 v klidu, nikdo ti nic spatneho nerekl. Srdicko je opravdu videt dobre, jak tam blika ;) a dr se ptej, at si je protivnej…a pokud ti nevyhovuje, tak ho zmen, ted tam budes kazdy mesic, tak at tam nechodia vystresla ;) ja se muzu sve dr optat na cokoli a nikdy protivna nebyla. Hlavne v klidku, kazda mame v zacatcich strach (vim o cem mluvim, mam po ZT v 17tt a ted jsem v 31tt ;):kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.18 12:22

@P4ja Vím že se to může stát o to víc se bojím :( když sem se ho ptala tak mi řekl že po samovolném potratu je to brzo a že je velká šance že o něj přijdu protivnéj a přišel mi ještě jako kdyby byl dotčenej že sem se ho zeptala jestli je vše ok dneska mi švagrova říkala že už já je starej tak si lidi na něj hodně stěžují a že bych měla skusim jiného gynekologa opravdu nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.18 12:25

Co myslíte?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.4.18 12:27

Asi tam nic moc není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.4.18 12:32

@Andys20 já myslím že musíš počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.4.18 12:35

Jestli ti doktor nevyhovuje, zkus ho změnit. V těhotenství tam budeš často. ???? Jinak můj doktor taky takhle na začátku upozorňuje, že to nemusí dopadnout. Ale myslí to v dobrým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.4.18 13:08

Ja když podruhé otěhotněla, musela jsem změnit gynekologa, protože jsme se stěhovali a ten, jen co jsem vstoupila do dveří, mi několikrát zopakoval, že dvojčata jsou vždycky problematická. No, co budu povídat. Po příbězích, co jsem si různé vyslechla od matek dvojčat o předčasných porodech nebo nedobrých koncích, jsem se bála.
Průkazku jsem dostala až ve 13tt.
Určitě se neboj, ono ty nervy ničemu nepomůžou. Věř a všechno bude ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.4.18 13:44
@Andys20 píše:
Co myslíte?? :)

Z tohodle nikdo nic nepozna…proste musis pockat a nenervit. Popripade zmen gynekologa ;) on ti nemuze rict, ze je 100% vse v poradku, to nevi nikdo, co se stane. Ver, ze to bude dobry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.4.18 14:15
@Andys20 píše:
@P4ja Vím že se to může stát o to víc se bojím :( když sem se ho ptala tak mi řekl že po samovolném potratu je to brzo a že je velká šance že o něj přijdu protivnéj a přišel mi ještě jako kdyby byl dotčenej že sem se ho zeptala jestli je vše ok dneska mi švagrova říkala že už já je starej tak si lidi na něj hodně stěžují a že bych měla skusim jiného gynekologa opravdu nevím co dělat

Tak asi právě proto on nebude první, co ti bude gratulovat. Obvzlášť, když jsi otěhotněla brzo po SP. Mně zase doktorka na první kontrole řekla, že jsem na mimino staří, a ať přijdu za rok, že mě pošle na IVF.
Nenervovala bych se a věřila svému tělu a miminku. Pokud se ti u něj nelíbí, tak ho změň. Máš na to právo. Já taky jdu k jiné a to už budu na začátku 3.trimestru a říkám si, že jsem měla odejít hned po tom, co mě na začátku řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí