Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mě manžel odvezl na pohotovost začala jsme krvácet jak když dostanu měsíčku přítok sem je 2mes neměla doktor mi řekl že akci srdíčka nevidí a že se přiklání k potratu
@Andys20 to me mrzi
Bohuzel pokud zacinas 9tt, tak by srdecni akce byt mela no…ale cetla jsem i to, ze se srdicko ukazalo v 10tt
zas ta krev do toho…tohle je tezke hodnotit…
Já myslím, že může. Teď nedávno jsem někde četla, že paní taky pořád nebylo nic vidět a najednou se dítě ukázalo době myslím až v 11 nebo 12tt a že si ji ukazovali doktoři jako takový zázrak. Příroda je mocná.
Holky mě je strašně už dneska mě chtěl vzít na revizi jenže pak řekl že se mohlo stát že sem byla oplodnění déle a že nemusí být ještě vidět podle mes sem v 8tt i kdybych měla ovulaci déle tak i kdybych byla v 6tt tak srdíčko by mělo už být vidět říkal doktor opravdu nevím nechci si projít znovu takovým trápením
Ale už 4 hod krvácím
![]()
Děkuji holky za každou vaší radu a pomoc moc si toho Vážím!!!
@Andys20 bohužel tady v tom se moc radit nedá. Budeš muset asi počkat. Ani já nedokážu poradit. Mám za sebou dvě těhotenství. V prvním jsem byla u Dr až někdy v 10tt, u druhého s dvojčaty v 9tt.
Nebude to moc velká útěcha, ale já věřím v to, že se všechno děje z nějakého důvodu. Ale taky v to, že když člověk něčemu hodně věří a něco hodně chce, tak toho prostě dosáhne a vyjde mu to.
Drž se. ![]()
@WojKa já vím je to těžký já si miminko moc přeji i manžel furt si říkám proč se nám to holkám stává všem co tu sou copak nemáme trápeních už dost? Je to strašný ti miminko milujeme od té doby co se ukázali zázrakem // to je strašný!!! ![]()
@Andys20 tohle je tezke vzdycky
Nadeje umira posledni…bohuzel tohle ti nedokaze nikdo rict
ale moc drzim palce ![]()
@Kukacka123 ano kdyby to člověk věděl jak to dopadne
moc děkuji za podporu ![]()
@Andys20 já Ti naprosto rozumím. Já si ani pro jednom těhotenství nepřipouštěla, že by mohlo být něco špatně. Vlastně jsem tím proplula tak nějak jako by se mě to ani netýkalo.
Ale dokážu se vžít do Tvé kůže. Kamarádka teď prošla revizí ve 12tt, taky byli s manželem nadšení. Její chlap prý tancoval po pokoji, když se to dozvěděl a nakonec nic, ale takový je život.
Ono v tomhle případě neexistuje ani moc povzbudivých slov. ![]()
@Andys20 otázka je, jestli předtím bylo
. To ty nevíš, takže šance je pořád. Z mojí zkušenosti. Na jedné kontrole
bylo a na další už ne a musela jsem na revizi. Já teď po první návštěvě v 6+1 podle ms, vím a viděla jsem
tak čekám na další kontrolu. Ale strach mám pořád
@Andys20 jo, bohuzel tohle nejde rict
Ja mela biochemicke v 5tt, pak jsem mela ZT v 17tt, kdy prestala byt videt srdecni akce a miminko se nevyvijelo…bohuzel uz nesla „jen“ revize, ale museli mi vyvolat porod, abych „potratila“…bylo to strasny a mela jsem pak neskutecny strach…pockali jsme 3 mesice, aby se telo dalo dokupy a ted jsem v 31tt…a popravde se bojim porad, co se muze stat
nejhorsi to bylo na 1. screeningu a kolem toho 17tt, to byly nervy
ted uz je to preci jen optimistictejsi
tak drzim palce, aby se srdicko objevilo…tohle je proste hrozny, to cekani…drz se ![]()
@WojKa sem ráda žes měla v pořádku těhotenství a že děti máš zdravé a v pořádku
my holky to ale máme těžký že jo?? Já když sem si dělala test tak sem ho nechala na umyvadle po pár min sem přišla k němu a říkám si musím ho vyhodí nic asi se nepovedlo a koukám a úžasný // holky ten pocit ten pocit to bylo to nejkrásnější na celém světě. Doufám že to dobře dopadne moc bych si ho přála
@lachtanice86 nene předtím tam to srdíčko nebylo vidět to mě moc mrzí doufám že brzo budeš maminka ![]()