Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jsem ve 21 tt podle doktora je zbytecne uz brat vitaminy, ale nechtela bych stim braním vitamínu uplne prestat… 1 trimestr jsem brala mamavit, ted bych chtela zkusit gravital, nechci aby byl nejak extra dráhy, a aby se to hodilo k tomu 2-3 trimestr… nemate nejake zkušenosti? I ceny, a jestli se da koupit normalne v každé lékárně?
Jo prosim jaky mate nazor jeste na hořčík? Tvrdunti bricha… mam koupit běžný hořčík nebo je nějaký zvlášť pro těhotné?
No nazory na multivitaminy se ruzni, ale kdyz uz je beres, tak sice listovka je dulezita v prvnim trimestru, ale takovy vitamin D nebo zelezo porad, takze nevidim duvod prestavat…osobne beru cele tehotenstvi i pri kojeni. S konkretni znackou neporadim, jsem v zahranici a beru jine, ale prislo mi, ze je to plus minus autobus to same, kdyz jsem porovnavala slozeni ruznych znacek ![]()
@Lucianaa099 Já beru Pregnfolin of Dr.Maxe a hořčík mě doktorka napsala Magnosolv, protože jsem drobné křeče měla. Jinak ti asi v lékarně dají něco volně prodejného, když se zeptásš.
@P4ja píše:ten pregnofolin kolik cca stoji? A si snim spokojena? Je vhodný i pro 2-3 trimestr?
@Lucianaa099 Já beru Pregnfolin of Dr.Maxe a hořčík mě doktorka napsala Magnosolv, protože jsem drobné křeče měla. Jinak ti asi v lékarně dají něco volně prodejného, když se zeptásš.
@Lucianaa099 Kolem 400 Kč, jedna kapsle jsou vitmíny a druhá DHA. Ano, je vhodný jinak bych ti ho snad nepsala.
@Lucianaa099 píše:
Jo prosim jaky mate nazor jeste na hořčík? Tvrdunti bricha… mam koupit běžný hořčík nebo je nějaký zvlášť pro těhotné?
Magnesii lactici.
Jinak to,. co slyšet a číst nechceš - na vitamíny bych se vykvajzla
Tělo si z chem. viamínů vezme minimum a pokud máš pestrou stravu, nic bych nebrala. Ale to už je na tobě, jak se k tomu postavíš.