Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kukacka Ježíš taky si to měla strašnýa musela sis projít těžkými chvílemi!!
moc moc držím palečky Aby to i nadále bylo v pořádku
ano to čekání je strašný
moc děkuji doufám že ve čtvrtek bude vidět a nebude to katastrofický konec
@Andys20 když jsem si dělala první test u prvního těhotenství, tak to bylo něco neskutečného, to je pravda. U druhého to bylo taky super, ale pro mě osobně mnohem větším zážitkem byl první ultrazvuk u doktora.
když jsem tam viděla dvě fazolky, místo jedné, tak jsem myslela, že mě omyje. ![]()
Vážně kdybych mohla, tak bych trochu toho svého bezproblémového těhotenství předala dál ten, kterým se nedaří. Všechny by měly mít právo donosit dítě v pořádku až do konce, pokud si to přejí. ![]()
@Andys20 Držím palce
A neboj, i kdyby to teď nevšlo, tak miminko ví, kdy má přijít a určitě se zadaří. ![]()
@Andys20 tezky to bylo hodne…ale my zensky vydrzime pro to dite hodne!
dekuju, drz se a dej vedet!
za ty nervy to proste stoji, kdyz to vse dopadne a to male se narodi
a ver, ze to miminko si cestu najde, i kdyby ne ted (budu drzet palce, at je to ok), tak proste vi, kdy ma prijit ![]()
Ahoj holky bohužel s velkým krvácením sem dneska k ránu o miminko přišla.. jela jsem hned ráno na pohotovost kde mi řekli že miminko se vyloučilo že je v děloze krev ale vypadá to že by se vše mělo vyloučit no každý den je to jinak
![]()
@Andys20 Tak to je mně líto
Asi opravdu chvilku počkejte než se začnete znovu snažit a doktora klidně změň už teď.
Mě taky strašně mě to mrzí
asi ano chvilku si dáme pauzu… ano už sem volala jinému doktorovi a u tohohle končím.. děkuji za podporu
@Andys20 to me mrzi
zmen ted doktora a dej se do pohody, nech odpocinout telo
hlavne se nestresuj, co se zas stane priste, psychika je mrcha a i to samotne otehotneni je pak problem…moc drzim palce ![]()
@kukacka děkuji za podporu ano teď nějakou dobu chci být doma dát se do kupy a po pár mes to zkusíme znova
práci mám hodně stresovou tak i o ní přemýšlím že změním
děkuji moc moc
@Petruna21moc děkuji za podporu
Více co mě u doktora dostalo strašně sem brečela v čekárně a byla tam holčina tak 18a ta plakala až mi ji bylo moc líto pak přišla sestra a říká jdete o patro niž a zaplaťte 3100 a já koukla na mamku a říkám mami já o miminko přišla a takhle ta(to už tam ta slečna nebyla) se ho vzdává kde je spravedlnost spousta holek co tu je přišlo o miminko ale jiný holky chodí na potratit každou chvíli já vím že tohle nemám soudit nevím jaké má problémy apod jen mě to v tu chvíli tak mrzelo
![]()
@Andys20 jo, tak stres by tomu asi moc nepomohl…navic prijdes v nove praci na jine myslenky
tak drzim palce ![]()
@Kukacka123 ano udělám dost změn aby nám to příště vyšlo
opravdu moc děkuji ![]()
@Petruna21 ano to je
no už se taky bojím jeslí se to stane po 3 tak nevím co budu dělat ![]()