Odmítá všechny mléčné výrobky - 9m

975
19.8.11 17:51

9. mes.-odmita vsechny mlecne vyrobky

Asi pred 1, 5 mesiacom som zakladala temu, ako moja dcerka odmieta pit mliecko. Problem som docasne vyriesila jogurtami, ALE…teraz musim zakladat tuto temu. Nechce UM, jogurty, syry, jedine co ZATIAL spapa je vecerna mliecna kasa… Skusala som rozne znacky UM, rozne znacky jogurtov, davala som do nich ovocie, dzem, susienky…nepomaha. Obcas je do masozelen. prikrmu prihodim 2 odmerky Sunaru…to spapa. Co by ste mi poradili…500 ml mlieka totiz za den nezje/nevypije ani nahodou…Rozmyslala som, ze by som jej davala kasu 2× denne, ona ale zje len tie mliecne, sladene…tak neviem, ci by jej to prospelo…aj ked tlsta nie je-ma 8,5kg.
Nas jedalnicek:
R-pecivo s mlieckom/cca 40ml lyzickou a za velkeho teatra/
D-ovocie cca 150ml
O-masozelen. prikrm cca 150-200ml
Ol-doteraz jogurt
 V-kaša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.8.11 17:58

Co puding, bramborová kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.8.11 17:58

Co puding, bramborová kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.8.11 18:04

puding som neskusala…este sa mi to zdalo skoro…ale normalny klasicky puding? Ci su aj nejake pudingy pre batolata? A to by som robila s UM, ze? Zemiakovu kasu na olovrant? To ma tiez nenapadlo.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.8.11 18:08
son1cka píše:
puding som neskusala…este sa mi to zdalo skoro…ale normalny klasicky puding? Ci su aj nejake pudingy pre batolata? A to by som robila s UM, ze? Zemiakovu kasu na olovrant? To ma tiez nenapadlo.
Diky

Já jsem ho holkám už v devíti měsících dávala, uvařila jsem ho s UM a chutnal jim.
Nebo piškoty namočit do mléka a nastrouhat do toho nějaké ovoce, to jim taky chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.8.11 18:08
son1cka píše:
Diky

Já jsem ho holkám už v devíti měsících dávala, uvařila jsem ho s UM a chutnal jim.
Nebo piškoty namočit do mléka a nastrouhat do toho nějaké ovoce, to jim taky chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.8.11 19:34

Na svacinu jsem bramborou kasi obcas dala, pak mu docela chutnaly rozmočené piškoty v UM a do toho rozmackana pulka bananu. Kasi bych klidne dala dvakrat, snidane, vecere, ono UM taky zrovna bez cukru neni. Dalsi tip je zkusit ji dat UM v noci ve spanku. Ja takto krmila prcka dvakrat v noci, kdyz spal, od 8. do 14. mesice, protoze ve dne UM zcela odmital.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.8.11 20:09
MaryClementine píše:
Na svacinu jsem bramborou kasi obcas dala, pak mu docela chutnaly rozmočené piškoty v UM a do toho rozmackana pulka bananu. Kasi bych klidne dala dvakrat, snidane, vecere, ono UM taky zrovna bez cukru neni. Dalsi tip je zkusit ji dat UM v noci ve spanku. Ja takto krmila prcka dvakrat v noci, kdyz spal, od 8. do 14. mesice, protoze ve dne UM zcela odmital.

Aj to som skusala, cca pred tym 1,5 mesiaca vypila v spanku v pohode 150ml, 1-2× sa stalo, ze vypila aj 180 ml, ale teraz aj to uz nefunguje…vypije tak 40-70ml a dost. Pritom pije dlho, len slabo taha, alebo ja neviem v com je problem, savicky pouzivam stale rovnaku znacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí