,,,,

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
240
18.4.06 15:21

,,,,

:D Cau tehulky, Nevim teda jak vas, ale me uz to tehu zacina list krkem. Vsechno me boli, taha nic poradne nemuzu, fakt na nic :P
A ted ke vsemu mi praskla zilka v oku, uz se vam to nekdy stalo ????????
Me tedy jeste ne, :) ,tak teda nevim jestli to patri k dalsim pozitivam tehu, nebo ne ? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
18.4.06 16:08

Ahojky, žilky v oku mi občas praskají. Většinou, když mám rýmu. Dle očařky je to způsobeno tlakem do oka. Myslím, že to může být způsobeno vyšším krevním tlakem nebo zvýšeným očním tlakem. Dávali mi na to ascorutin. Zkus se obrátit na očaře, tím nic nezkazíš. Přeju, aby se to brzy zhojilo. Mě to vždycky trvá docela dlouho. Nijak to sice nebolí, ale je to nepříjemné z kosmetického hlediska :cry:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.4.06 21:25

Jestli máš popraskanou jenom jednu,tak to ještě není tak hrozný. Já jednou tak urputně zvracela a jak mám kontaktní čočky, tak mi ty žilky popraskali po obou očích, takže jsem je měla úplně krvavý jako kdyby mě někdo zmlátil. :lol: U očního ti dají kapičky na podporu vstřebání krve.

Anny a Olivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
18.4.06 21:27

Simonitas, nevím jak dlouho jsi těhotná, ale asi déle než já a přesto mě to už taky štve.Mám v noci křeče, pořád se cpu :roll: čokoládou,špatně se mi dýchá atd atd. Už bych to miminko chtěla mít u sebe.
Tak hodně síly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
19.4.06 07:13

Óóóóóóó jak Ti rozumim Simonitas! Me bezproblemove tehotenstvi se zkomplikovalo ve 23tt a od te doby jsou nejake bolesti mym vernym pritelem, v posledni dobe temer nepretrzite. Nepises o jake bolest jde, ale zkusim strelit naslepo: Jestli jde o bolesti v podbrisku a zadech, tak za predpokladu, ze jsi doma v poloze lezmo, udelej to tak, abys mela zvednutou panev - podloz se. Me to pomaha, stejne jako horka vana, kdyz je zle. Tu si ale setrim na opravdu zle casy, abych, az ´to´ prijde, na ni nebyla moc zvyknuta. S okem ti neporadim, ale holky uz ti psaly, tak at se to brzy vstreba a zavri oci pri porodu!
Ja to taky zkusim s dotazem, nez se poohlidnu po jine diskusi: NEMUZU SPAAAT! Ne nedivim se tomu, bolesti me budi i v noci, ted jsem dve noci po sobe spala cca 2 hodiny, citim se prejeta parnim valcem. Jojo, ja vim, je to fajn trenink, ale preci jenom, dokud muzu, proc se neprospat? Nema nekdo radu na tohle?

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.4.06 07:19

Anino - asi tě nepotěším, ale trpěla jsem nespavostí od třetího měsíce :cry: . Celé noci jsem pochodovala po bytě, čumákovala do tmy a snažila se usnout. Jakmile jsem vzala knížku nebo si pustila film, klížily se mi oči. V momentě, kdy jsem se uložila ke spánku, byla jsem plná energie. Bylo to fakt šílený. Taky jsem se ještě chtěla prospat.
Naštěstí mi to Klárka vynahradila. Od šesti týdnů spala od 11 večer do 5 ráno a od tří měsíců celou noc. Jakoby věděla, že v těhu jsem se s ní nevyspala. Vydrž!!! :wink:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
24.6.06 09:42

Ahoj holky, já už si připadám jako simulant. Vystřídala jsem už snad všechny těhotenský obtíže. Tu nespavost mám taky. Nejhorší je, že nepravidelně. Tzn. jeden den spím do 10 hodin a druhej den jsem vzhuru ve 4 hodiny ráno. A ještě něco mě trápí, zatím jsem to na diskuzích nikde nenašla. Už pár týdnů mě bolí pánev a ty kosti všude okolo. I na dotyk. Připadám si jako prostitutka. A nejhorší to je večer a v noci. Vstát z postele na záchod je nadlidský výkon. Trápí Vás něktetou něco podobnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
24.6.06 09:51

maji: to je asi normalni…me silene bolej kycle v noci, ani se nemuzu obratit…ale neboj ono to casem prejde…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová