Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, můj 12letý synovec mi dal památníček s tím, abych mu do něj něco napsala na památku. Hledala jsem na netu, ale nic pěkného jsem nenašla.
Neměly byste prosím nějaké nápady?
Díky moc. Smailinka
Moje třídní učitelka mi napsala do památníčku tohle:
Život je a zůstane boj.
Umět se čestně probít,
nikdy nezoufat,
mít zdravý životní optimismus.
To je první známka životního štěstí.
No nevim, nejspíš nic moc, ale na mě to tehdy tak zapůsobilo, že si to pamatuju dodnes (nemám ponětí, kam jsem založila ty památníčky)
Makýš a Tygříci
Mně napsala učitelka němčiny na ZŠ básničku od Seiferta:
Bílým šátkem mává,
kdo se loučí,
každého dne něco končí,
něco překrásného končí. Poštovní holub křídly o vzduch bije,
vraceje se domů;
s nadějí i bez naděje
věčně se vracíme domů. Setři si slzy
a usměj se uplakanýma očima,
každého dne se něco počíná,
něco překrásného se počíná.
Ahoj. my hodně psávali:
Až budeš smutný a půjdeš spát, v zpomeň si na toho, kdo tě má rád.
Jak potůček stříbrný štěstí se vine, ať i tobě život tak plyne.
Nauč se se slzami v očích smát, nauč se pohladit zavřenou dlaň, rozdat všechno a nevzít nic… …a pochopíš, že oplatí se žít.
Kráčím svou cestou a lidé ať si říkají, co chtějí…
Ne každý je nám přítelem, kdo na oko se staví. Kdo v neštěstí nás neopustí, ten je náš přítel pravý.
Čas ubíhá jako voda a budeš vzpomínat na šťastné dětství i krásnou dobu mládí, na všechny, kdo tě měli tolik rádi. Milý.........., co víc sis mohl přát? Ty vzpomínky tě stále budou hřát a v životě ti budou pomáhat. Radost i lásku každý člověk hledá, ze srdce rádi ti ji dávali a v upomínku napsali…
Tak jako let ptáka ubíhá i život a záleží jen na tobě, jak lehký nebo těžký si ho uděláš…
„Budeme-li hledat to nejlepší u jiných, můžeme objevit to nejlepší i v sobě.“(william Arthur Ward)
Tak snad si něco vybereš..... ![]()
Holky, moc díky, trochu to namíchám a bude to super! A já se s tím trápím víc jak dva týdny. Emimi je prostě super.
Díky Smailinka
P.S.: Pokud někdo ještě máte něco hezkého, určitě to napište! Pa
ahojky, prosím vás,
neporadili byste mi co vůbec namalovat?
nikdy nevím, ted mám památník od své 8mi leté sestřenky ![]()
děkuju za rady ![]()
Co mám namalovat, když od své kamarádky, dostanu PAMÁTNÍČEK ?????????????????
![]()
Ahoj prosim vás nevěděli byste někdo co napsat do památníčku kamarádce ?? mě nic nenapadá
![]()
Dobrý den můžete třeba namalovat šmoulinku,Minni,barbínku a plno jiných věcí jestli chcete tak jděte na stránku : http://www.google.cz/search?…
Buď vždy pilná, pracovitá jako malá včelička, aby z tebe radost měli tatínek i matička. Stačí na internetu najít včelku Máju a tu lehce nakreslí i ten kdo neumí malovat.
Poradíte mi prosím někdo co bych mela napsat me kamaradce do papatniku? dlouho asi 6 let jsem se sní nevidela a ted jsme se potkaly v 6 trídě
, ve skolce jsme byly ty nej kamosky ![]()