A co dál ve vztahu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.3.15 16:09

A co dal?

Tak jak to jiz byva, jsem s manzelem jiz jak vice 18 let a po celou dobu jsem mu byla verna. Jiz delsi dobu mame krizi, ktera se tahne jiz nekolik let a tyka se sexu (tak 1-2× do roka), spolecnych zajmu, planu do budoucna, me neduvery vuci nemu (nekolikrat mi lhal, bral jsi pujcky, ktera ja jsem mu pak pomahala zaplatit) a take vychovy naseho ditete. Pred rokem jsem se dozvedela, ze jsem vazne nemocna a v te dobe jsem manzelovy rekla, ze uz toho mam dost a dal takhle nemohu. Pote jsem mela dve operace a ted jsem jiz na ceste k uzdraveni. Manzel se mi snazil byt oporou, ale mne to prislo, ze uz je pozde na nejake snazeni. Situace dosla tak daleko, ze jiz mam pripravene rozvodove papiry a jen to odeslat, ale stale nejak nemohu najit odvahu. Kdyz se podivam do budoucnosti, neverim, ze se vse zmeni dlouhodobe a mam obavy, ze ten cas vedle manzela jen tak prozivam.

V te dobe, kdyz jsem se dozvedela o me nemoci, jsem se take setkala s kamaradem s kterym jsem si drive hodne rozumela, ale nevidela jsem ho asi 15 let. V te dobe mezi nami k nicemu nedoslo, ale po tech letech to mezi nami zajiskrilo. On je zadany, take je se svoji partnerkou necelych 20 let, maji jedno male dite. Deli nas hodne velka dalka, ale pomalu kazdy den si pisem behem dne I po vecerech (nekdy i 2-3 hodiny). Kdyz se vidime, coz je vzdy po nekolika mesicich, tak je to hodne intenzivni a doslo jiz i na sex. Ted se v tom oba tak nejak topime a nevime jak dal. Muj nazor je ten, ze ani jeden z nas to nechce ukoncit, ale uvedomujeme si, ze se takhle navzajem oba trapime. Vcera jsme se videli asi po 4 mesicich a vse bylo nadherne, ale ted se opet neuvidime nekolik mesicu.

Vlastne ani nevim na co konkretniho se chci zeptat, jen je mi z toho vseho tak nejak malinko smutno :,( a chtela bych znat nazory ostatnich na tuto situaci a usporadat si nejak moje myslenky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
4.3.15 16:16

Takže ty máš manželskou krizi a neštítíš se zasahovat do území jiné ženy?
A co tvůj milenec, ten se bude také rozvádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
4.3.15 16:33

A rozváděla by jsi se pokud by jsi neřešila někoho dalšího? Vidíte se málo proto je to tak super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 16:34

Ukonči vše, co ukončit chceš a buď opatrná v tom, co se teď zdá být tak krásné. Dopřej si druhou šanci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.15 18:34
@Anonymní píše:
Tak jak to jiz byva, jsem s manzelem jiz jak vice 18 let a po celou dobu jsem mu byla verna. Jiz delsi dobu mame krizi, ktera se tahne jiz nekolik let a tyka se sexu (tak 1-2× do roka), spolecnych zajmu, planu do budoucna, me neduvery vuci nemu (nekolikrat mi lhal, bral jsi pujcky, ktera ja jsem mu pak pomahala zaplatit) a take vychovy naseho ditete. Pred rokem jsem se dozvedela, ze jsem vazne nemocna a v te dobe jsem manzelovy rekla, ze uz toho mam dost a dal takhle nemohu. Pote jsem mela dve operace a ted jsem jiz na ceste k uzdraveni. Manzel se mi snazil byt oporou, ale mne to prislo, ze uz je pozde na nejake snazeni. Situace dosla tak daleko, ze jiz mam pripravene rozvodove papiry a jen to odeslat, ale stale nejak nemohu najit odvahu. Kdyz se podivam do budoucnosti, neverim, ze se vse zmeni dlouhodobe a mam obavy, ze ten cas vedle manzela jen tak prozivam.

V te dobe, kdyz jsem se dozvedela o me nemoci, jsem se take setkala s kamaradem s kterym jsem si drive hodne rozumela, ale nevidela jsem ho asi 15 let. V te dobe mezi nami k nicemu nedoslo, ale po tech letech to mezi nami zajiskrilo. On je zadany, take je se svoji partnerkou necelych 20 let, maji jedno male dite. Deli nas hodne velka dalka, ale pomalu kazdy den si pisem behem dne I po vecerech (nekdy i 2-3 hodiny). Kdyz se vidime, coz je vzdy po nekolika mesicich, tak je to hodne intenzivni a doslo jiz i na sex. Ted se v tom oba tak nejak topime a nevime jak dal. Muj nazor je ten, ze ani jeden z nas to nechce ukoncit, ale uvedomujeme si, ze se takhle navzajem oba trapime. Vcera jsme se videli asi po 4 mesicich a vse bylo nadherne, ale ted se opet neuvidime nekolik mesicu.

Vlastne ani nevim na co konkretniho se chci zeptat, jen je mi z toho vseho tak nejak malinko smutno :,( a chtela bych znat nazory ostatnich na tuto situaci a usporadat si nejak moje myslenky.

Takže při operacích a potom ti byl manžel oporou, v nejtěžší chvíli stal při tobě? Ale vypis ještě trochu utrpenstvi a já ti dam k soustu s kamarádem zelenou :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.15 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
4.3.15 19:13

Mě se líbí, jak je popsána krize manželství a pak je nějaké ale. No jseš zamilovaná a to se krize špatně řeší. Mě vadí jen to, že zasahuješ do manželství kamaráda s malým dítětem. Pokud je u tebe problém, rozveď se, ale nestahuj pod vodu lidi, kteří za to nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
4.3.15 20:46

Rozhodně ty rozvodové papíry odešli co nejdříve. Vydržela jsi s manželem 18 let, tak by bylo slušné nedělat z něho vola. Určitě ještě najde nějakou ženskou, která ho bude mít ráda. Ty se ho zbavíš. On taky nakonec bude rád, že se zbaví takové ku*** ženské, která vyšukává s kamarádem a lže mu do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 22:03

Zakladatelka - dekuji vsem za nazory. To, ze chci od manzela odejit, jsem mu rekla, kdyz jsem se dozvedela o me nemoci. Tomu predchazelo nekolik let, kdy jsem se snazila problemy resit, ale nikam to nevedlo. Obrat u meho manzela nastal, az kdyz zjistil, ze toho mam opravdu dost. S kamaradem to vse zacalo az po mem rozhovoru s manzelem. Co se tyce meho kamarada, vidim to tak, ze on je zodpovedny za svuj vztah, je na nem jak si to vyresi a ja do niceho ho nenutim a nikdy jsem po nem nechtela aby od partnerky odchazel. Jen si proste uvedomuji, ze to moje manzelstvi musim nejak resit, bud zacit stavet na tom co mame a nebo zacit znovu (a tim nemyslim zrovna s ‚kamaradem‘).

• Citovat
  • Upravit
5.3.15 05:28

No ja neviem, ale zeny maju v tomto navrch nad chlapmi. Tym, ze budes s milencom spavat, tym ze sa dozvie ze si sa pocas vasho mileneckeho vztahu rozviedla ho nutis byt s Tebou, nutis ho podvadzat manzelku aj vlastne dieta. Ale Ty nic, bo to on podvadza manzelku aj male dieta. Co na tom ze kvoli Tebe, Ty mas predsa svedomie ciste, Ty len spis s chlapom, na ktoreho sa spolieha ina zena a male dieta. Ale vsak co, to dieta nie je Tvoje a z cudzieho krv netecie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
5.3.15 10:54
@Bábi Zlopočasná píše:
No ja neviem, ale zeny maju v tomto navrch nad chlapmi. Tym, ze budes s milencom spavat, tym ze sa dozvie ze si sa pocas vasho mileneckeho vztahu rozviedla ho nutis byt s Tebou, nutis ho podvadzat manzelku aj vlastne dieta. Ale Ty nic, bo to on podvadza manzelku aj male dieta. Co na tom ze kvoli Tebe, Ty mas predsa svedomie ciste, Ty len spis s chlapom, na ktoreho sa spolieha ina zena a male dieta. Ale vsak co, to dieta nie je Tvoje a z cudzieho krv netecie.

Souhlas. A kdoví, jak to s tou krizí ve skutečnosti je - jestli spíš tím spouštěčem nebyl ten nový vztah. To se pak hledá na stávajícím chlapovi jen to špatné, Nelíbí se mi to, nelíbí se mi, že rozbíjíš svoje manželství a hlavně i druhé ženě. Jen proto, že hledáš znovu tu vášeň nebo co? on každá vztah časem přejde do jiné roviny, a co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 01:26
@inkakřivák píše:
Souhlas. A kdoví, jak to s tou krizí ve skutečnosti je - jestli spíš tím spouštěčem nebyl ten nový vztah. To se pak hledá na stávajícím chlapovi jen to špatné, Nelíbí se mi to, nelíbí se mi, že rozbíjíš svoje manželství a hlavně i druhé ženě. Jen proto, že hledáš znovu tu vášeň nebo co? on každá vztah časem přejde do jiné roviny, a co pak?

Ne, spoustecem opravdu nebyl novy vztah. Jak jsem psala, krize se tahla nekolik let, ale clovek stale doufa, ze se to zmeni a vztah se zlepsi. Kdyz jsem se dozvedela, ze jsem nemocna, uvedomila jsem si, ze zivot je strasne kratky a ja nechci investovat vice casu do vztahu, v kterem nejsem stastna. A vasen jsem take nehledala, ale spise jsem se chtela citove odpoutat na me zavislosti na nefunkcnim manzelstvi a najit sebevedomi se postavit na vlastni nohy. Planovala jsem byt nejakou dobu sama a po nejake dobe si najit nekoho jineho. S kamaradem jsme k tomu oba pristupovali tak, ze se jedna o zalezitost na jednu noc a mozna prave proto jsem se necitila zadnou zodpovednost vuci jeho partnerce kterou neznam. Jenze se to zvrtlo. :roll: :roll: Muj manzel se zmenil (co ja bych za to drive dala) a s ‚kamaradem‘ se nas vztah prohlubuje.

• Citovat
  • Upravit
6.3.15 02:53

Tak hlavne ze vies, ze kamarat je to prave, preco sa oplati zit. Jeho zena a dieta, a Tvoj manzel sa Ti urcite podakuju ako pekne si za nich rozhodla.
Uvedomujes si vobec cim a kto zaplati za Tvoje citove odputavanie sa od manzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 08:32

Tak toto je sila, presne koli takovym jak si ty sa rozpadaju i e manzelstva ktore funguje a zacne to uplne nevinne. To neznamena ze ked mas nefungujuci vztah ty, musis ho rozbit niekde inde. :zed: :zed: zamysli sa nad sebou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 08:35
@jenika1 píše:
Mě se líbí, jak je popsána krize manželství a pak je nějaké ale. No jseš zamilovaná a to se krize špatně řeší. Mě vadí jen to, že zasahuješ do manželství kamaráda s malým dítětem. Pokud je u tebe problém, rozveď se, ale nestahuj pod vodu lidi, kteří za to nemohou.

Uplne suhlasim s nazorom :palec: je to sebecke., rozbije vztah a po case si povie ze ten chlap n :zed: estoji za to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky