Vztah s Belgičanem

3.3.15 21:13

Vztah s Belgičanem

Holky, máte tu některá zkušenosti s životem, randěním nebo tak s Belgičanem? Vaše zkušenosti? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
3.3.15 23:11

Taky mám cizince, ale né Belgičana:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 23:48
@dikyzapomoc píše:
Holky, máte tu některá zkušenosti s životem, randěním nebo tak s Belgičanem? Vaše zkušenosti? 8)

A je to Paul Belgičan nebo Mohamed Belgičan? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
4.3.15 07:15

@dikyzapomoc Kamaradka ma pritele holandana, coz bych povazovala za skoro totozne. Moje vlastni zkusenost je se svedem a byl to horor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.3.15 07:21

Já kdysi chodila s angličanem, byl to takový světoběžník, takže mi nechal akorát v hlavě zmatek (já zamilovaná až po uši a on už zase někde v luftu), takže za mě zklamání. Mentalitou byl prostě úplně jiný, neříkám, že to nemůže s cizincem fungovat, ale já nebyla asi typ na takový vztah dvou diametrálně odlišných lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
4.3.15 07:34

@Mama11 Ano, to stejne s holandanem. maji trosku jiny pohled na partnerstvi, jedou si vice mene za sebe. Naopak uz dlouhou dobu jsem s americanem a nemuzu srovnavat, rodina je pro neho veeeelmi dulezita. Pomaha mi se vsim, prestoze je sam vytizeny praci atd. Nedokaze si predstavit, ze by dulezite okamziky i ty mene nesdilel se mnou. I jedna nase znama randila dlouhou dobu s anglicanem a rikala, ze hruza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 08:12

Mela jsem dva nekolikalety vztahy s Nizozemcema a ted uz jsem x let vdana za Americana a ackoli obecne nepreferuji cizince (hodne jsem cestovala a zila v zahranici), vzthah s nimi rozhodne nebyl horsi nez s Cechy, spis naopak.

• Citovat
  • Upravit
935
4.3.15 08:52
@Anonymní píše:
Mela jsem dva nekolikalety vztahy s Nizozemcema a ted uz jsem x let vdana za Americana a ackoli obecne nepreferuji cizince (hodne jsem cestovala a zila v zahranici), vzthah s nimi rozhodne nebyl horsi nez s Cechy, spis naopak.

Zijete spolu v cechach?…my momentalne v nemecku, ale kousek od ceskych hranic. Ke konci leta nas ceka navrat do usa, kde budeme tak 5-6 let a potom zpatky do cech, jelikoz ma cesko strasne rad a ja to take vitam skrze rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 08:54

@Sini
My jsme momentalne taky v Nemecku a asi tady jeste par let zustaneme :)

• Citovat
  • Upravit
935
4.3.15 09:18
@Anonymní píše:
@Sini
My jsme momentalne taky v Nemecku a asi tady jeste par let zustaneme :)

Jeee tak hlavne at se dari :hug:…nam se tady docela libi, ale i tak zustat v nemecku naporad bych asi nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.15 09:20

@Sini
Vam taky! :dance: Manzel zase nechce do USA. Ale mame hodne pracovnich prilezitosti po Evrope, takze kdo vi :)

• Citovat
  • Upravit
129
4.3.15 20:36

Já taky Amíka.. koukám, že Amíci jsou v kurzu:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.15 16:45

@Sini Můžu se zeptat, v čem byl ten horor? Žádného Švéda jsem ještě nikdy nepotkala, takže o jejich povaze nemám žádné tušení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.15 20:19
@pohledzdruhestrany píše:
A je to Paul Belgičan nebo Mohamed Belgičan? :think:

Nevím jak to myslíš, ale muslimský obyvatel Belgie to není. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...