Pocit, že jsem si nic neužil

195
3.3.15 13:08

Pocit, že jsem si nic neužil

Ahoj holky,

měl nebo měla někdo někdy z vás pocit, jak kdyby si prostě „nic“ neužil?

Takhle, mně je 22 let, ale tak mě prostě přepadá pocit, že jsem si ve svém životě moc neužil a že jsem nevystřídal snad dost žen. Zároveň ale toužím po vztahu, poslední slečnu jsem měl tady v 18 letech. Připadám si, že druzí žijí společenštěji, někam chodí, někde se baví - samé diskotéky, bary, plesy. A já právě nic.

Je to jen nějaký zbytečný subjektivní pocit nebo je to hrozba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
3.3.15 13:10
@Mesec píše:
Ahoj holky,

Takhle, mně je 22 let, ale tak mě prostě přepadá pocit, že jsem si ve svém životě moc neužil a že jsem nevystřídal snad dost žen. Zároveň ale toužím po vztahu, poslední slečnu jsem měl tady v 18 letech. Připadám si, že druzí žijí společenštěji, někam chodí, někde se baví - samé diskotéky, bary, plesy. A já právě nic.

to máš jedno, stejně existuje jen jedna ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 13:12

To máte vy chlapi asi vrozené :mrgreen: tenhle pocit má někdy i můj chlap a to je mu 33 a projel půl světa.. ojel asi taky :mrgreen: a stejně si furt neužil :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7009
3.3.15 13:13

No a co ti brani v uzivani si? Je ti 22, nemas slecnu, zrejme nikam moc nechodis, tak bud ti to tak vyhovuje a jsi spokojeny nebo ti to nevyhovuje, tak to zmen. Co na tom chces vykoumat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.3.15 13:13

@Mesec Nevěděla jsem, že užít si, znamená vystřídat dost žen. Pochopila bych, že užít si, znamená zažít studenstký život, cestovat, moci se věnovat svým koníčkům, bavit se s kamarády atd. Možná by to chtělo zamyslet se trošku nad svýma hodnotama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
3.3.15 13:14

Ve 22? to snad není možné, aby sis ještě něco užil, to užívání ti snad teprve začíná…ne? 22 let, takových možností boha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Mesec píše:
Ahoj holky,

Tak si užívej a nedumej o tom :nevim:. Jsi mladej, závazky nemáš (nepíšeš), tak směle do toho. Tohle je blbé zjistit v pětatřiceti, když máš ženu, děti a bereš do zaječích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
@zuzkasim píše:
@Mesec Nevěděla jsem, že užít si, znamená vystřídat dost žen. Pochopila bych, že užít si, znamená zažít studenstký život, cestovat, moci se věnovat svým koníčkům, bavit se s kamarády atd. Možná by to chtělo zamyslet se trošku nad svýma hodnotama.

přesně. Užívat si ne třeba ženy, ale užívat si sebe - se ženami, studiem, cestováním apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.3.15 13:15
@zuzkasim píše:

Já tohle dokonce slyšela i od ženských - užít si život = nechat se projet od X chlapů. Taky mi to přijde divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 13:17
@Anonymní píše:
To máte vy chlapi asi vrozené :mrgreen: tenhle pocit má někdy i můj chlap a to je mu 33 a projel půl světa.. ojel asi taky :mrgreen: a stejně si furt neužil :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 13:17
@KPKristy píše:
Já tohle dokonce slyšela i od ženských - užít si život = nechat se projet od X chlapů. Taky mi to přijde divný :nevim:

dokuď nemáš najeto 500 000 cm, jako bys nežila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.3.15 13:18
@Mesec píše:
Ahoj holky,

Subjektivní pocit, nic jiného. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
46669
@pohledzdruhestrany píše:

Haúúúú… takže nežiju… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@pohledzdruhestrany píše:

teď nad tím přemýšlím, že by bylo zajímavé sledovat i průměrnou rychlost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.3.15 13:21

To píšeš, jak kdybys stál nad hrobem a sčítal si život :lol: Vždyť je ti 22, máš teprve všechno před sebou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky