Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
měl nebo měla někdo někdy z vás pocit, jak kdyby si prostě „nic“ neužil?
Takhle, mně je 22 let, ale tak mě prostě přepadá pocit, že jsem si ve svém životě moc neužil a že jsem nevystřídal snad dost žen. Zároveň ale toužím po vztahu, poslední slečnu jsem měl tady v 18 letech. Připadám si, že druzí žijí společenštěji, někam chodí, někde se baví - samé diskotéky, bary, plesy. A já právě nic.
Je to jen nějaký zbytečný subjektivní pocit nebo je to hrozba?
@Mesec píše:
Ahoj holky,měl nebo měla někdo někdy z vás pocit, jak kdyby si prostě „nic“ neužil?
Takhle, mně je 22 let, ale tak mě prostě přepadá pocit, že jsem si ve svém životě moc neužil a že jsem nevystřídal snad dost žen. Zároveň ale toužím po vztahu, poslední slečnu jsem měl tady v 18 letech. Připadám si, že druzí žijí společenštěji, někam chodí, někde se baví - samé diskotéky, bary, plesy. A já právě nic.
to máš jedno, stejně existuje jen jedna ženská ![]()
To máte vy chlapi asi vrozené
tenhle pocit má někdy i můj chlap a to je mu 33 a projel půl světa.. ojel asi taky
a stejně si furt neužil ![]()
No a co ti brani v uzivani si? Je ti 22, nemas slecnu, zrejme nikam moc nechodis, tak bud ti to tak vyhovuje a jsi spokojeny nebo ti to nevyhovuje, tak to zmen. Co na tom chces vykoumat?
@Mesec Nevěděla jsem, že užít si, znamená vystřídat dost žen. Pochopila bych, že užít si, znamená zažít studenstký život, cestovat, moci se věnovat svým koníčkům, bavit se s kamarády atd. Možná by to chtělo zamyslet se trošku nad svýma hodnotama.
Ve 22? to snad není možné, aby sis ještě něco užil, to užívání ti snad teprve začíná…ne? 22 let, takových možností boha…
@Mesec píše:
Ahoj holky,měl nebo měla někdo někdy z vás pocit, jak kdyby si prostě „nic“ neužil?
Tak si užívej a nedumej o tom
. Jsi mladej, závazky nemáš (nepíšeš), tak směle do toho. Tohle je blbé zjistit v pětatřiceti, když máš ženu, děti a bereš do zaječích…
@zuzkasim píše:
@Mesec Nevěděla jsem, že užít si, znamená vystřídat dost žen. Pochopila bych, že užít si, znamená zažít studenstký život, cestovat, moci se věnovat svým koníčkům, bavit se s kamarády atd. Možná by to chtělo zamyslet se trošku nad svýma hodnotama.
přesně. Užívat si ne třeba ženy, ale užívat si sebe - se ženami, studiem, cestováním apod.
@zuzkasim píše:
Já tohle dokonce slyšela i od ženských - užít si život = nechat se projet od X chlapů. Taky mi to přijde divný ![]()
@Anonymní píše:
To máte vy chlapi asi vrozenétenhle pocit má někdy i můj chlap a to je mu 33 a projel půl světa.. ojel asi taky
a stejně si furt neužil
@KPKristy píše:
Já tohle dokonce slyšela i od ženských - užít si život = nechat se projet od X chlapů. Taky mi to přijde divný
dokuď nemáš najeto 500 000 cm, jako bys nežila ![]()
@Mesec píše:
Subjektivní pocit, nic jiného.
@pohledzdruhestrany píše:
dokuď nemáš najeto 500 000 cm, jako bys nežila
Haúúúú… takže nežiju… ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
dokuď nemáš najeto 500 000 cm, jako bys nežila
teď nad tím přemýšlím, že by bylo zajímavé sledovat i průměrnou rychlost ![]()
To píšeš, jak kdybys stál nad hrobem a sčítal si život
Vždyť je ti 22, máš teprve všechno před sebou.