Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mesec píše:
Všichni nějak k tomu směřovali sami, furt někam chodili (plesy, bary) a já o to neměl moc zájem. Když už jsem se takové akce zúčastnil, tak to byla spíše muka než zábava, protože jsem spíše seděl a poslouchal než abych se aktivně zapojoval do zábavy. Ještě se vyhýbám alkoholu a pak jsem v takové společnosti spíše divnýCo mi chybí? Ten sport a cestování
Tak sportuj a cestuj, tam mas sancu najst slecnu co ju bavi sportovat a cestovat. Ked sa prekonas a pojdes hladat babu na ples a do baru, hrozi ze klofnes/budes klofnuty babou, ktoru budu brat plesy a bary a bude Ta tam tahat.
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak sportuj a cestuj, tam mas sancu najst slecnu co ju bavi sportovat a cestovat. Ked sa prekonas a pojdes hladat babu na ples a do baru, hrozi ze klofnes/budes klofnuty babou, ktoru budu brat plesy a bary a bude Ta tam tahat.
@Bábi Zlopočasná píše:
To jako tam můžu přijít jen tak sám? Nebude to v tom baru vypadat divně? ![]()
@Mesec píše:
To jako tam můžu přijít jen tak sám? Nebude to v tom baru vypadat divně?
Nevím, asi ne
možná se tam zrovna najde stejně opuštěná slečna, která si k tobě přisedne ![]()
@Mesec píše:
To jako tam můžu přijít jen tak sám? Nebude to v tom baru vypadat divně?
Smarja, v baru najdes akurat tak barovu parmenku, ktora sa Ti na sport a cestovani moze akurat tak vysrat.
ze uz musim byt sprosta
@Mesec píše:
Jinak měla někdy tento pocit některá z vás? (viz. nadpis)
Ne, já mám spíš opačný problém ![]()
@Nimie píše:
Ne, já mám spíš opačný problém
Že si užíváš až moc a měla bys brzdit? ![]()
@Mesec píše: Že si užíváš až moc a měla bys brzdit?
Spíš, že bych si ráda začala užívat trochu něčeho jiného
já jsem na bary ani diskotéky nikdy nebyla, zkusila jsem se tak bavit a dost rychle mě to přešlo. Zbytečně střídat partnery jsem taky nikdy moc nepotřebovala a to ostatní realizuju průběžně furt, skoro mi až příjde, že pomalu i čím dál tím víc ![]()
@Nimie píše:
Spíš, že bych si ráda začala užívat trochu něčeho jinéhojá jsem na bary ani diskotéky nikdy nebyla, zkusila jsem se tak bavit a dost rychle mě to přešlo. Zbytečně střídat partnery jsem taky nikdy moc nepotřebovala a to ostatní realizuju průběžně furt, skoro mi až příjde, že pomalu i čím dál tím víc
A kolik Ti je mimochodem? A kde se dá podle Tebe tak nejlépe seznámit? Někdo mi právě říkal, že při zájmových činnostech. ![]()
Mna nasiel manzel v praci, mame otca doviedol na krstiny v rodine mamin byvaly, moja sestra nasla muza ked hladala podnajom… on hladal tiez, neponukal… byvaly nasiel moju nahradnicku pod stanom
boli tam dve party.
@Mesec píše:
A kolik Ti je mimochodem? A kde se dá podle Tebe tak nejlépe seznámit? Někdo mi právě říkal, že při zájmových činnostech.
To je tajemství
a co se seznámení týče - v zásadě kdekoliv. Zájmové činnosti, škola, přes kamarády (někdo z nich určitě má nějakou single kamarádku). Já na seznamování moc nejsem, já na toho pravého natrefila omylem ![]()
@Nimie píše:
To je tajemstvía co se seznámení týče - v zásadě kdekoliv. Zájmové činnosti, škola, přes kamarády (někdo z nich určitě má nějakou single kamarádku). Já na seznamování moc nejsem, já na toho pravého natrefila omylem
To snad každý natrefil na svýho protějška omylem ![]()
@Mesec píše:
To snad každý natrefil na svýho protějška omylem
Tak jsou lidi, kteří cíleně hledali a našli
(samozřejmě nemyslím konkrétně, ale já nehledala vůbec
)
@Nimie píše:
Tak jsou lidi, kteří cíleně hledali a našli(samozřejmě nemyslím konkrétně, ale já nehledala vůbec
)
Tak nebudu hledat já ji, ale ona ať si najde mě ![]()