Pocit, že jsem si nic neužil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
3.3.15 13:21

A od kdy uzit si neco je spjato s poctem sexualnich partneru? tohle teda nechapu, kazdopadne ale ve 22 neni nic jednodussiho, nez to vsechno napravit ne? tak nekam chod a bav se, seznamuj, uzivej si, dokud nemas zavazky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.3.15 13:24

@Mesec Ano, je to hrozba. Život není o tom si užívat, ale žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
3.3.15 13:35

Tak si užívej co ti v tom brání? Choď ven tak jako ostatní. Bal holky a uvidíš co z toho bude. Třeba se mezi těma který jen ojedeš a odjedeš najde jedna u které zaparkuješ. Hlavně mít sebou vždycky ochranu a použít ji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.3.15 13:38

Mně zase třeba v tom brání pocit, že budu konat něco špatného. I když pohled užívat si = ojet co nejvíc holek, bude asi zvrácený.

Akorát v baru či na diskotéce, tam se moc neuvolním a nepobavím.

Co mě nejvíc baví - cestování. Sbalit auto a někam vypadnout na výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
3.3.15 13:42
@RadkaCh píše:
To píšeš, jak kdybys stál nad hrobem a sčítal si život :lol: Vždyť je ti 22, máš teprve všechno před sebou.

To je presne. Nenapsala bych to lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
3.3.15 13:50
@Mesec píše:
Mně zase třeba v tom brání pocit, že budu konat něco špatného. I když pohled užívat si = ojet co nejvíc holek, bude asi zvrácený.

Co mě nejvíc baví - cestování. Sbalit auto a někam vypadnout na výlet.

Dělej to co ti dělá dobře a z čeho nemáš špatný pocit - to si opravdu užiješ.
Takže klidně si najdi jednu slečnu na společné cestování a užívej si s ní.

Zbytečně se srovnáváš s lidma, který baví něco jiného a považuješ to za standart užívání…každého přece baví něco jiného. Závidíš jiným společenský život, bary, holky a přitom píšeš, že tě to vlastně nebaví… tak co bys z toho měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.3.15 13:55

Nějak nechápu to spojení „užívat si“ jen ve smyslu nahánět ženský… :roll:
Spíš se divím dnešním mladým, že pořád sedí doma na zadku a nikam necestují, nic neviděli, nezažili. Viz moji synovci. Ti si opravdu asi nic neužili. Aspoň z mého úhlu pohledu. Nikde nebyli… jejich největší odvaz je zábava ve vedlejší vesnici a supr akce, jet s kámošema a babama na pizzu do okresního města 8o
Jako… je mi jich v podstatě líto. Ale je to jejich volba.

Příspěvek upraven 03.03.15 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
3.3.15 14:01

@Mesec tak prestan tady fnukat a jdi si uzivat to co si chces uzivat. totalitni rezim uz neni, cestovat se muze, muzes zit kde chces a delat co chces. ja jsem se v 18 sebral a jel zit do londyna, mel jsem strach, obcas jsem si rikal co to vlastne delam, ale zivot je zmena. zvedni se ze zdaku, ve 22 jsou tyhle reci opravdu zbytecne. jdi studovat nebo si najdi zenskou na kazdy tyden v roce jinou pokud mas pocit, ze te to udela stastnym. popravde neudela, ja zastavam teorii, ze nejlepsi sex je se stalym dlouholetym partnerem.

• Citovat
  • Upravit
195
3.3.15 14:12
@Žlababák píše:
"
@Žlababák píše:
@Mesec To je docela blbej věk, uznávám, ale každej si tím prošel. Tak první věc je nesedět na zadku. Konkurence je velká, jinak řečeno, holky ve věku 20-25 let jsou nejžádanější, takže v Tvém rybníku loví i páni, kteří mají co nabídnout, což předpokládám ty nemáš - jinak bys to tak smutně nepsal.

Ale co udělat, abysis užil neporadím - každý to má jiné. Snad jen řeknu, že ženský netouží být s tragikem, co trpí pocitem méněcennosti :-) Takže si nějak vylepší sebevědomí.

Nebo spíše druhá možnost, já to mám, ale spíše to neumím prodat a dál nabídnout. Pak o sobě pochybuji a už se v tom točím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.3.15 14:13
@Mesec píše:
Ahoj holky,

měl nebo měla někdo někdy z vás pocit, jak kdyby si prostě „nic“ neužil?

Takhle, mně je 22 let, ale tak mě prostě přepadá pocit, že jsem si ve svém životě moc neužil a že jsem nevystřídal snad dost žen. Zároveň ale toužím po vztahu, poslední slečnu jsem měl tady v 18 letech. Připadám si, že druzí žijí společenštěji, někam chodí, někde se baví - samé diskotéky, bary, plesy. A já právě nic.

Je to jen nějaký zbytečný subjektivní pocit nebo je to hrozba?

Spíš asi subjektivní pocit.
S tím počtem ženských to je taky celkem jedno. Někdo je s jedním partnerem celý život, jiný to střídá. Někdo žije společenštěji, jiný je radši doma. Každému vyhovuje něco jiného. To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
3.3.15 14:16

Tak si uzivej, ne? Co ti brani? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.3.15 14:23

@Mesec No a co tě tak vlastně vůbec baví, kromě ženských? Co máš za koníčky, jakému sportu se věnuješ, v čem se zlepšuješ? Nebo jenom kvasíš doma a máš nutkavý pocit, že se nudíš? Nuda je kamaráde ta nejhorší věc na světě… Jenže proto aby ses nenudil, musíš něco sám udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.3.15 14:24
@Mesec píše:

Co mě nejvíc baví - cestování. Sbalit auto a někam vypadnout na výlet.

Tak se zbal a jeď, jestli máš na to finance, většinou je to tak, že člověk má prachy, ale nemá čas a když má čas zas nemá prachy, teda pokud není rentiér :mrgreen:

Každopádně v 22 máš život před sebou, tak si užívej jen ten pocit, že to tak je.
Podívej, ve finále, třeba ti co ojeli množství holek taky nejsou šťastní, ale někdo je tak nastavený a uspokojuje ho to. Většinou jsou to povrchní lidi s nízkým sebevědomím. Evidentě to není tvůj případ… tak buď rád, že jsi jakej jsi a tolik to neřeš.

• Citovat
  • Upravit
195
3.3.15 14:59
@Black Cat píše:
@Mesec No a co tě tak vlastně vůbec baví, kromě ženských? Co máš za koníčky, jakému sportu se věnuješ, v čem se zlepšuješ? Nebo jenom kvasíš doma a máš nutkavý pocit, že se nudíš? Nuda je kamaráde ta nejhorší věc na světě… Jenže proto aby ses nenudil, musíš něco sám udělat.

Po večerech bývám doma, ale přes den třeba běhání, turistika, kolo (už ať je teplo), občas plavání. Napadlo mě ještě fitko, že bych zkusil, ono kilo dolů by neuškodilo :D

@Hanney píše:
Tak se zbal a jeď, jestli máš na to finance, většinou je to tak, že člověk má prachy, ale nemá čas a když má čas zas nemá prachy, teda pokud není rentiér :mrgreen:

Každopádně v 22 máš život před sebou, tak si užívej jen ten pocit, že to tak je.

No z předchozí výplaty 4 litry + další (poslední výplata, končím v zaměstnání) 15 tisíc + nějaká nemocenská. Auto mám, benzín taky, čas taky. Zrovna před 2 týdny jsem byl na horách (sám) a celkem nalítal asi přes 1 000 km. A jel bych zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
3.3.15 15:24
@Mesec píše:
No z předchozí výplaty 4 litry + další (poslední výplata, končím v zaměstnání) 15 tisíc + nějaká nemocenská. Auto mám, benzín taky, čas taky. Zrovna před 2 týdny jsem byl na horách (sám) a celkem nalítal asi přes 1 000 km. A jel bych zase :lol:

:mrgreen: no, to chce ještě spolujezdkyni, tak na tom zapracuj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky