Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka ANONYM:
Proc s nim tedy jsi? Duvera je jedno z nejpodstatnejsich v manzekstvi/partnerstvi. Tvuj manzel Tepodle Tebe vysava financne, ale i psychicky.Tak proc si to nechavas libit?
Takže nemáte žádné peníze, vybral úspory a dál? Si to představuje jak?
Jakože vyžijete z pár korun, co dostaneš za narození dítěte?
A jak se staví k tomu, když to na něj praskne a ze lži ho usvědčíš?
ZAKLADATELKA:
Jo jsem blbá, vím to…už sbírám odvahu to utnout…
Když na něj něco praskne, kope kolem sebe a nic rozumného neřekne
Jak dlouho víš, že ti vybrakoval účet?
Chová se tak od začátku? Nebo jsi nato přišla až teď?
Pokud by manzel vybral spolecne uspory a tvrdil, ze to vydelal, tak bych uz nic dalsiho neresila ![]()
@Takyjednasama píše:
@RadkaCh Trochu tvrdé, ne?
To záleží, jak se to vezme. Zakladatelka dopadne tvrději ![]()
@Anonymní píše:
Mám manžela…zpočátku se mi zdálo vše OK.
Postupem času jsem zjistila, že mi lže že chodí do ráce. Lže mi že má klienty a vybral naše společné konto s úsporama a nosil to domů, jako že výdělek..
Lže mi snad ve všem…úplně ve všem.
To se nedá ani vypsat, zní to až jako jedno obrovské sci-fi.Má potřebu mě informovat o každém prdu, že se mu něco povedlo, že je na nákupu, že jde od holiče, že jde na poštu..přijde mi to nenormální, že mi pořád volá a chce být pochválený jak malý děcko.
Jenže já mu nevěřím už NIC…
Řešíme spolu nějaký majetek a dohodli jsme se, že půlku dostane darem a on včera kontaktoval vůl mého známého, že chce řešit SJM.
je to jedno zklamání za druhým.
Na SJM vé že bych nepřistoupila…takže zase dělá něco za mými zády…
proč s ním jsi, proč si s ním pořizuješ dítě?
pokud to trvá už nějakou dobu, proč to řešíš až teď..
Mám manžela…zpočátku se mi zdálo vše OK.
Postupem času jsem zjistila, že mi lže že chodí do ráce. Lže mi že má klienty a vybral naše společné konto s úsporama a nosil to domů, jako že výdělek..
Lže mi snad ve všem…úplně ve všem.
To se nedá ani vypsat, zní to až jako jedno obrovské sci-fi.
Má potřebu mě informovat o každém prdu, že se mu něco povedlo, že je na nákupu, že jde od holiče, že jde na poštu..přijde mi to nenormální, že mi pořád volá a chce být pochválený jak malý děcko.
Jenže já mu nevěřím už NIC…
Řešíme spolu nějaký majetek a dohodli jsme se, že půlku dostane darem a on včera kontaktoval vůl mého známého, že chce řešit SJM.
Na SJM vé že bych nepřistoupila…takže zase dělá něco za mými zády…
je to jedno zklamání za druhým.