Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
No tak jsi asi blbá, když s ním ještě k tomu čekáš dítě
Trošku taktu by neškodilo…
. Chyby děláme všichni, i zakladatelka na ně má právo…Navíc není vševědoucí, nevěděla to…
@RadkaCh Ja s Tebou souhlasim. Pokud zakladatelka uz nekolik lzi odhalila, ale proste je presla, tak ma chlap pocit, ze muze vse. Manzelstvi pro me znamena i podpora a podrzeni v blbych situacich, ale ceho je moc, toho je prilis. A mozna zakladatelka fakt potrebuje slyset, ze je blba k…,aby si uvedomila, ze ceka dite a s timhle chlapem jde dost do tuheho a pro ni a dite by to taky mohlo mit fatalni dusledky.
@helenkanai píše: Ženský to se fakt muže stát každý… chlap dělá jak je super a nakonec je to podvodník na entou - ale urážet tady jedna druhou že je blbá… to je hnus.
Zakladatelka sem píše protože je asi neštastná a když jí někdo napíše něco tak hnusnýho tak jí akorát ještě víc ublíží.
v její situaci je jediné řešení rozvod, s jedním dítětem to zvládne, bude jí lépe bez takového blbce.
jako jo, s tímto souhlasím, ale dle zakladatelky měla signály už předtím.. škoda, že to neutnula včas. Jinak ale souhlas - pro chlapa nůž na krk nebo odchod, jiné řešení to nemá…
@Ali-Ali píše:
Pokud by manzel vybral spolecne uspory a tvrdil, ze to vydelal, tak bych uz nic dalsiho neresila
Má slova. To je hrůza.
![]()
@Takyjednasama píše:
@RadkaCh Trochu tvrdé, ne?
Ale pravdivé.
@RadkaCh
takže tys jí jako tím pomohla… tomu snad neveříš.
Zakladatelka je těhotná a musí se s tím vyrovnat a je se hroutit u pc protože jí někdo napsal něco tak hnusnýho.
Já sama jsem jí napsala at se rozvede, že je to špatný ale nepovažuji ji za hloupou… protože to se muže stát každýmu. Opravdu.
ZAKLADATELKA:
**nečekala jsem, že mi tu budete hladit vlasy a necháte mě utápět v žalu a říkat mi a bulíkovat, že to není tak strašné…
Ale tohle je asi na mě příliš, nezlobte se. Asi to více rozebírat nechci…
Jsem nešťastná…velmi to bolí…
@2468 píše:
Dupnout si na někoho kdo leží na dně? To je teprve blbost a hnusTéměř nic nevíš a soudíš
.
Zdaleka ještě není, ale jestli se brzy neprobere, tak bude. ![]()
@helenkanai A cim ji pomuzes Ty? Radka ji. mozna otevre oci…ale chlacholeni a napadani jinych za syrovy nazor, to ji prave nepomuze vubec ![]()
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
**nečekala jsem, že mi tu budete hladit vlasy a necháte mě utápět v žalu a říkat mi a bulíkovat, že to není tak strašné…
Ale tohle je asi na mě příliš, nezlobte se. Asi to více rozebírat nechci…Jsem nešťastná…velmi to bolí…
Jinak já bych se rozvedla s takovým chlapem bych nebyla… zakladatelka je asi na něm psychicky závislá jinak by tak dlouho nečekala.
oběti psychického násilí nebo fyzického jsou závislé na tyranovi - taky jsem byla než jsem měla sílu ex vyhodit nadobro ze svého života.
Možná bych na něj zakladatelko i podala tresní oznámení za krádež - když vybral všechny peníze. tedy pokud to jde.
držím palce -bude lépe
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
Ale tohle je asi na mě příliš, nezlobte se. Asi to více rozebírat nechci…Jsem nešťastná…velmi to bolí…
Chápu tě, jestli chceš, napiš SZ. Až se vrátím s dětmi ze školy, hned se ozvu ![]()
Zakladatelko tento člověk už nebude jiný. Je to hrozný a kort v situaci kdy čekáte dítě a ty budeš źa pár dnů rodit. Snaž se myslet teď na sebe a mimčo. Myslím, že není třeba si říkat, že jseš hloupá apod. Tím se nic nevyřeší. Jsme jen lidé. Každý z nás může udělat chybu. Třeba si jí ani neudělala. Nevíme, jak to bylo a nemůžeme tě soudit. I kdyby tě někdo soudil, tak to ničemu nepomůže. Drž se.
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
Zakladatelko, to neni nic proti Tobe, ale vis, ono to vazne muze mit nasledky velke…pokud se nestiti neceho takoveho, tezko Ti muze byt oporou.Ty mas zodpovednost za sebe a sve dite, na to musis myslet nejvic. V kazdem prioade takovy chlap neni chlap pro zivot.