Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
**nečekala jsem, že mi tu budete hladit vlasy a necháte mě utápět v žalu a říkat mi a bulíkovat, že to není tak strašné…
Ale tohle je asi na mě příliš, nezlobte se. Asi to více rozebírat nechci…Jsem nešťastná…velmi to bolí…
Takže ty chceš slyšet, že to bude dobré, on se chlap chudáček změní po narození dítěte a vše bude dobré?
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
**nečekala jsem, že mi tu budete hladit vlasy a necháte mě utápět v žalu a říkat mi a bulíkovat, že to není tak strašné…
Ale tohle je asi na mě příliš, nezlobte se. Asi to více rozebírat nechci…Jsem nešťastná…velmi to bolí…
to se ti nedivím - opravdu se rozveď dokud je čas, čím dřív tím líp… setrvávat v takovém svazku nemá smysl ani cenu jen musíš najít tu odvahu odejít od něj. Kdyby jsi chtěla napiš mi SZ - mě zase ex mlátil a potom co mě skoro zabil jsem opravdu odešla a je mi líp. Drž se
@helenkanai píše:
@RadkaCh
takže tys jí jako tím pomohla… tomu snad neveříš.
Zakladatelka je těhotná a musí se s tím vyrovnat a je se hroutit u pc protože jí někdo napsal něco tak hnusnýho.
Já sama jsem jí napsala at se rozvede, že je to špatný ale nepovažuji ji za hloupou… protože to se muže stát každýmu. Opravdu.
Souhlasím s tebou. Výsledkem „pomoci“ @RadkyCh je, že je zakladatelka ještě víc na dně a radši už nebude komunikovat. Škoda…
ne to nechtěla - viz co napsala ale nečekala že ji tady bude někdo napadat…
spíš čekala podporu v tom aby měla sílu odejít… rady jak to udělat ne?
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
chápu, že jsi nešťastná, ale moc možností řešení tohle nemá.. buď si fakt dupneš, nebo se rozvedeš.. ![]()
Jediné rozumné řešení je sebrat se a odejít - k rodičům, přátelům. Zajistit finance, které zbyly. Předpokládám, že to stejně zakladatelka neudělá, takže diskuze jen povede k hádce mezi diskutujícími o tom, kde je a není dostatečně empatický.
Tak těžko posuzovat druhé, když nejsme v jejich kůži. Z toho důvodu nemá smysl na druhé útočit a nebo se jim „snažit otevřít oči“. Zakladatelka je evidentně otevřené má, jen se teď asi těžko sebere a vypadne bez přemýšlení. Přes internet se to radí.
Jinak tady je ještě jedna podobná diskuze: https://www.emimino.cz/…vosti-86546/
Zakldatelko, držím moc všechny palce ať to zvládnete.. sama musíte zvážit jaké jsou možnosti, co se dá napravit, domluvit. Tak ať to dopadne dobře
![]()
@RadkaCh píše:
Zdaleka ještě není, ale jestli se brzy neprobere, tak bude.
Ono to jde být ještě víc na dně? Před porodem zjistíš, že je to takové hovado? Co pak bude jiný, že klesne ještě hloubš? Ona si dost uvědomuje situaci, jestli si nečetla co psala. Je to ubohost kopat do někoho kdo leží na dně. Lidi by si měli pomáhat.
![]()
@RadkaCh píše:
No tak jsi asi blbá, když s ním ještě k tomu čekáš dítě
ty jsi to tedy vyřešila, opravdu zakladatelce tohle moc pomohlo.
No ty bláho děvče, seber odvahu a rychle pryč, než tě ještě zadluží.
@terinka4444 píše:
No ty bláho děvče, seber odvahu a rychle pryč, než tě ještě zadluží.
Co když už je? Peníze z konta vybrakované, úspory žádné. Co když už si začal půjčovat?
Ja myslim, ze blbec je chlap.
Nezmeni se ani 10ti miminky
A zakladatelka by mela.co nejdriv vyresit rozvod a zbytek penez.
Protoze jak dojdou uspory, mizou prijit pujcky. Delat nebude. Prachy potreba budou.
A to pak teprve bude prusvih.
A pak teprve muzeme ric, ze i zakl je blba ze neodesla.
Manzelova matka dost lze a.muz obcas zkousel v pitominach. Dostal nuz na krk. Verim mu, ale stejne hlidam. ![]()
@Blekota píše:
Co když už je? Peníze z konta vybrakované, úspory žádné. Co když už si začal půjčovat?
tak za tím kamarádem právníkem a řešit to, celkem bych to řešila nějak urychleně.
A nosí aspoň pravidelně peníze, nemůže se náhodou jednat o gamblera?