Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám manžela…zpočátku se mi zdálo vše OK.
Postupem času jsem zjistila, že mi lže že chodí do ráce. Lže mi že má klienty a vybral naše společné konto s úsporama a nosil to domů, jako že výdělek..
Lže mi snad ve všem…úplně ve všem.
To se nedá ani vypsat, zní to až jako jedno obrovské sci-fi.Má potřebu mě informovat o každém prdu, že se mu něco povedlo, že je na nákupu, že jde od holiče, že jde na poštu..přijde mi to nenormální, že mi pořád volá a chce být pochválený jak malý děcko.
Jenže já mu nevěřím už NIC…
Řešíme spolu nějaký majetek a dohodli jsme se, že půlku dostane darem a on včera kontaktoval vůl mého známého, že chce řešit SJM.
je to jedno zklamání za druhým.
Na SJM vé že bych nepřistoupila…takže zase dělá něco za mými zády…
@Takyjednasama píše:
@RadkaCh Trochu tvrdé, ne?
To není tvrdé, tomu se říká „krutá realita“ - z chlapa se vyklubalo něco, v co zakladatelka vůbec nedoufala - jakýsi magor, co si nalhává, že chodí do práce a domů nosí peníze z úspor.
Zakladatelko - nevím jak dlouho víš že ti lže atd. ale pokud už jsi tak daleko, že mu nevěříš je lepší vztah ukončit a podat žádost o rozvod.Ono to bolí ale věř mi, že nakonec ti bude lépe bez takového chlapa
Taková chorobná chorobná lhavost je nemoc, pokud vím. Myslím že se to jmenuje „bájná lhavost“, najdi si to na googlu. Docela by to sedělo do popisu. Léčit se to dá, ale obtížně, protože je těžké přesvědčit toho člověka že má problém. Držím palce. ![]()
Příspěvek upraven 03.03.15 v 15:39
@Takyjednasama tvrde ale pravdive
Jako sorry, ale toto je vazne moc
@Aerith mam v rodine a mela jsme i manzela…poznam takoveho cloveka uz okamzite
@helenkanai píše: @RadkaCh? to je podpora… nepřeháníš?
Víš ono ale vždycky nepomohou slova útěchy a pochopení. Občas je potřeba, aby člověk taky otevřel oči a začal něco dělat. Kor když má za chvilku rodit.
@RadkaCh píše:
No tak jsi asi blbá, když s ním ještě k tomu čekáš dítě
Dupnout si na někoho kdo leží na dně? To je teprve blbost a hnus ![]()
Téměř nic nevíš a soudíš
.
Ženský to se fakt muže stát každý… chlap dělá jak je super a nakonec je to podvodník na entou - ale urážet tady jedna druhou že je blbá… to je hnus.
Zakladatelka sem píše protože je asi neštastná a když jí někdo napíše něco tak hnusnýho tak jí akorát ještě víc ublíží.
v její situaci je jediné řešení rozvod, s jedním dítětem to zvládne, bude jí lépe bez takového blbce.
@RadkaCh podivej se neni potreba zadne slova utechy..jen empatii…nejd epoznat hned s kym mas tu cest, provalilo se to az po te co otehotnela…takze tvoje slova jsou vice nez kruta…
@KackaDoup já s tím teda zkušenost moc nemám. Měla jsem kamaráda co si takhle vymýšlel, ale ne tak, že by mu to ničilo život. To co popisuje zakladatelka je síla. Dá se to vůbec nějak rozumně řešit?
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA:
Jo jsem blbá, vím to…už sbírám odvahu to utnout…Když na něj něco praskne, kope kolem sebe a nic rozumného neřekne
Tak co nejdál od něj. Je to zbabělec, který se neumí postavit za své chyby a obhájit se, napravit se. Nebude umět převzít zodpovědnost za tebe ani za dítě, není zodpovědný a upřímný ani sám k sobě. Nechci být tvrdá, jsem jen upřímná. Pro tvé dobro ![]()
@Aerith podle me ne, je to porucha te osobnosti, ja mam takoveho bratra..a pomoci mu neni…
@helenkanai píše: Ženský to se fakt muže stát každý… chlap dělá jak je super a nakonec je to podvodník na entou - ale urážet tady jedna druhou že je blbá… to je hnus.
Zakladatelka sem píše protože je asi neštastná a když jí někdo napíše něco tak hnusnýho tak jí akorát ještě víc ublíží.
v její situaci je jediné řešení rozvod, s jedním dítětem to zvládne, bude jí lépe bez takového blbce.
Pod to se musím podepsat. ![]()