Manžel mi jen lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
3.3.15 16:12
@ptacak píše:
@Virginia Hele,byla jsem skoro ve stejne situaci-pisu vic nez z vlastni zkusenosti.Ja se hroutila, mama taky, pomohl jen tata, co bouchl do stolu a me podruhe v zivote, dospele, vrazil facku, abych se probrala a zacala myslet racionalne. Bohuzel jsem tehdy byla taky tehotna. Ukazalo se, ze ten chlap nejen, ze denne nechodi do prace a nebydli se mnou, ale ze ma x ket pritelkyni se kterou planuje svatbu a za kterou jezdil kazdy den.

Vidíš, a zřejmě kvůli necitlivému přístupu a nedostatku empatie v rodině, se stejně necitlivě a neempaticky projevuješ i ve zdejších diskuzích.
Naprostá většina, jako tato zakladatelka, ví, že je to blbý. Psát jí, že je blbá, prostě nemá smysl, nebo ano? Pokud ano, tak jaký? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.3.15 16:12

@ptacak :hug: achjo ti chlspi jsou hajz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.3.15 16:13

@e-lili prý volá co pět minut a zakladatelku informuje o každém prdu…to, asi nevystopujeme ;).Každopádně zakladAtelko, držím pěsti, ať se rozhoupeš a pokusíš se tuto situaci rozseknout. Až dojdou úspory, můžou se objevit dluhy a ty na MD budeš těžko splácet. Tak aspoň majetkové vyrovnání…a mimochodem jak dlouho spolu jste? A po jaké době jste se vzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.3.15 16:16

@Virginia Necitlivy pristuo v rodine? WTF? Ma rodina je pro me to nejdrazsi, lepsi bych mit nemohla. A ano, ta tatova facka mi pomohla se uklidnit. Fyzicky zabolela, ale psychicky to byla stopka, abych nesilela kvuli magorovi, a zacala resit veci, tak aby ten pruser nebyl. jeste mnoohem vetsi. Naopak, litovani jeste x mesicu pote bylo. mnohem horsi, nez jedna opravnena facka, co mi ty oci otevrela ;-) Btw ja to nepsala, pouze s Radkou souhlasim. K cemu je zakladatelce rozmatlavani a litovani, ona potrebuje zjistit, ze pokud ten chlap vybira uspory, uz ji taky mohl zadluzit.Musi to pravne resit, ne se ted x dnu litovat a on naseka nove/dalsi dluhy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.3.15 16:17

@Biancca ja delala. v baru.

Poznala jsem hodne chlapu s dvojim zivotem - nikdy sem necekla. Ostatne nebyla to moje vec.

Ale nejvtipnejsi byl par, ktery chodil hrat automaty… ona i on. Kazdy zvlast a ten druhy to nevedel. Kdyz se potkali rychle jeden odesel nebo, ze si jde jen rozmenit atd. mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.3.15 16:18
@e-lili píše:
@Biancca ja delala. v baru.

Poznala jsem hodne chlapu s dvojim zivotem - nikdy sem necekla. Ostatne nebyla to moje vec.

Ale nejvtipnejsi byl par, ktery chodil hrat automaty… ona i on. Kazdy zvlast a ten druhy to nevedel. Kdyz se potkali rychle jeden odesel nebo, ze si jde jen rozmenit atd. mazec
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.3.15 16:19
@Anonymní píše:
Mám manžela…zpočátku se mi zdálo vše OK.
Postupem času jsem zjistila, že mi lže že chodí do ráce. Lže mi že má klienty a vybral naše společné konto s úsporama a nosil to domů, jako že výdělek..
Lže mi snad ve všem…úplně ve všem.
To se nedá ani vypsat, zní to až jako jedno obrovské sci-fi.

Má potřebu mě informovat o každém prdu, že se mu něco povedlo, že je na nákupu, že jde od holiče, že jde na poštu..přijde mi to nenormální, že mi pořád volá a chce být pochválený jak malý děcko.

Jenže já mu nevěřím už NIC…

Řešíme spolu nějaký majetek a dohodli jsme se, že půlku dostane darem a on včera kontaktoval vůl mého známého, že chce řešit SJM.
Na SJM vé že bych nepřistoupila…takže zase dělá něco za mými zády..
.

je to jedno zklamání za druhým.

Moc tomu nerozumím, ale s takovým člověkem si majetkové poměry opravdu pohlídej, třeba ve spolupráci s tím tvým právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
3.3.15 16:19

Nehraje automaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 16:22

ZAKLADATELKA: Ne, nehraje automaty…do práce nechodí.

když jsem jej poznala příjem měl, pak o práci přišel a od té doby…NIC

• Citovat
  • Upravit
13714
3.3.15 16:23

@ptacak Ale ona nepíše nikde, miluju ho, jak ho napravit, změní se po narození dítěte?
Já to vnímám jako povzdech a touhu po sdílení, probrání a popřípadě nakopnutí k akci.
Vím, že jsi to nepsala ty, že jsi souhlasila.
Ale já v jejím psaní prostě nevidím nikde nic, co by mohlo vyřešit konstatování: jsi blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.3.15 16:28
@Virginia píše:
@ptacak Ale ona nepíše nikde, miluju ho, jak ho napravit, změní se po narození dítěte?
Já to vnímám jako povzdech a touhu po sdílení, probrání a popřípadě nakopnutí k akci.
Vím, že jsi to nepsala ty, že jsi souhlasila.
Ale já v jejím psaní prostě nevidím nikde nic, co by mohlo vyřešit konstatování: jsi blbá.
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
6499
3.3.15 16:29

Jak dlouho je bez práce? Není prostě jen ve srabu a neví, jak z toho ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 16:29
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA: Ne, nehraje automaty…do práce nechodí.když jsem jej poznala příjem měl, pak o práci přišel a od té doby…NIC

naznačila jsi mu, že víš, že do práce nechodí? :think: jinak pokud vybírá společné úspory, vyber též půlku a schovej si ji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
3.3.15 16:32

@Virginia Ale taky nepise nic o tom, ze dela neco proto, aby svou situaci zmenila.Ono totiz to.je takovy sok, ze fakt potrebujes impuls od jinud, jinak mas vymeteno v hlave a resis proc. A ne jak to napravit, zmenit, vyvarovat se velkych dusledku do budoucna.
No nic, zakladatelko, psala jsem, ze jsem byla v podobne situaci, sve prispevky zedituju. Napsala jsem moc osobniho, v navalu emoci, ale nechci to ve virtualnim svete resit a rozebirat a takto se odhalovat. Takze to zedituju. Pokud budes chtit, ozvi se. Pokud jsi z Prahy a blizkeho okoli, tak Ti rada pomohu, takze klidne me zkontaktuj. Drzim. pesti abys to co nejdrive resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 16:33

ZAKLATDATELKA:

• jak jsem na to přišla, že na účtě je 0,– a projela si za co to byly platby…a dala si jedna a jedna dohromady, tak to z něj vyzlezlo…

Z úspor je 0,–

Práci nemá více jak půl roku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria