Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ptacak píše:
@Virginia Hele,byla jsem skoro ve stejne situaci-pisu vic nez z vlastni zkusenosti.Ja se hroutila, mama taky, pomohl jen tata, co bouchl do stolu a me podruhe v zivote, dospele, vrazil facku, abych se probrala a zacala myslet racionalne. Bohuzel jsem tehdy byla taky tehotna. Ukazalo se, ze ten chlap nejen, ze denne nechodi do prace a nebydli se mnou, ale ze ma x ket pritelkyni se kterou planuje svatbu a za kterou jezdil kazdy den.
Vidíš, a zřejmě kvůli necitlivému přístupu a nedostatku empatie v rodině, se stejně necitlivě a neempaticky projevuješ i ve zdejších diskuzích.
Naprostá většina, jako tato zakladatelka, ví, že je to blbý. Psát jí, že je blbá, prostě nemá smysl, nebo ano? Pokud ano, tak jaký? ![]()
@e-lili prý volá co pět minut a zakladatelku informuje o každém prdu…to, asi nevystopujeme
.Každopádně zakladAtelko, držím pěsti, ať se rozhoupeš a pokusíš se tuto situaci rozseknout. Až dojdou úspory, můžou se objevit dluhy a ty na MD budeš těžko splácet. Tak aspoň majetkové vyrovnání…a mimochodem jak dlouho spolu jste? A po jaké době jste se vzali?
@Virginia Necitlivy pristuo v rodine? WTF? Ma rodina je pro me to nejdrazsi, lepsi bych mit nemohla. A ano, ta tatova facka mi pomohla se uklidnit. Fyzicky zabolela, ale psychicky to byla stopka, abych nesilela kvuli magorovi, a zacala resit veci, tak aby ten pruser nebyl. jeste mnoohem vetsi. Naopak, litovani jeste x mesicu pote bylo. mnohem horsi, nez jedna opravnena facka, co mi ty oci otevrela
Btw ja to nepsala, pouze s Radkou souhlasim. K cemu je zakladatelce rozmatlavani a litovani, ona potrebuje zjistit, ze pokud ten chlap vybira uspory, uz ji taky mohl zadluzit.Musi to pravne resit, ne se ted x dnu litovat a on naseka nove/dalsi dluhy apod.
@Biancca ja delala. v baru.
Poznala jsem hodne chlapu s dvojim zivotem - nikdy sem necekla. Ostatne nebyla to moje vec.
Ale nejvtipnejsi byl par, ktery chodil hrat automaty… ona i on. Kazdy zvlast a ten druhy to nevedel. Kdyz se potkali rychle jeden odesel nebo, ze si jde jen rozmenit atd. mazec
@e-lili píše:
@Biancca ja delala. v baru.Poznala jsem hodne chlapu s dvojim zivotem - nikdy sem necekla. Ostatne nebyla to moje vec.
Ale nejvtipnejsi byl par, ktery chodil hrat automaty… ona i on. Kazdy zvlast a ten druhy to nevedel. Kdyz se potkali rychle jeden odesel nebo, ze si jde jen rozmenit atd. mazec
@Anonymní píše:
Mám manžela…zpočátku se mi zdálo vše OK.
Postupem času jsem zjistila, že mi lže že chodí do ráce. Lže mi že má klienty a vybral naše společné konto s úsporama a nosil to domů, jako že výdělek..
Lže mi snad ve všem…úplně ve všem.
To se nedá ani vypsat, zní to až jako jedno obrovské sci-fi.Má potřebu mě informovat o každém prdu, že se mu něco povedlo, že je na nákupu, že jde od holiče, že jde na poštu..přijde mi to nenormální, že mi pořád volá a chce být pochválený jak malý děcko.
Jenže já mu nevěřím už NIC…
Řešíme spolu nějaký majetek a dohodli jsme se, že půlku dostane darem a on včera kontaktoval vůl mého známého, že chce řešit SJM.
je to jedno zklamání za druhým.
Na SJM vé že bych nepřistoupila…takže zase dělá něco za mými zády...
Moc tomu nerozumím, ale s takovým člověkem si majetkové poměry opravdu pohlídej, třeba ve spolupráci s tím tvým právníkem.
ZAKLADATELKA: Ne, nehraje automaty…do práce nechodí.
když jsem jej poznala příjem měl, pak o práci přišel a od té doby…NIC
@ptacak Ale ona nepíše nikde, miluju ho, jak ho napravit, změní se po narození dítěte?
Já to vnímám jako povzdech a touhu po sdílení, probrání a popřípadě nakopnutí k akci.
Vím, že jsi to nepsala ty, že jsi souhlasila.
Ale já v jejím psaní prostě nevidím nikde nic, co by mohlo vyřešit konstatování: jsi blbá.
@Virginia píše:
@ptacak Ale ona nepíše nikde, miluju ho, jak ho napravit, změní se po narození dítěte?
Já to vnímám jako povzdech a touhu po sdílení, probrání a popřípadě nakopnutí k akci.
Vím, že jsi to nepsala ty, že jsi souhlasila.
Ale já v jejím psaní prostě nevidím nikde nic, co by mohlo vyřešit konstatování: jsi blbá.
Jak dlouho je bez práce? Není prostě jen ve srabu a neví, jak z toho ven?
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA: Ne, nehraje automaty…do práce nechodí.když jsem jej poznala příjem měl, pak o práci přišel a od té doby…NIC
naznačila jsi mu, že víš, že do práce nechodí?
jinak pokud vybírá společné úspory, vyber též půlku a schovej si ji ![]()
@Virginia Ale taky nepise nic o tom, ze dela neco proto, aby svou situaci zmenila.Ono totiz to.je takovy sok, ze fakt potrebujes impuls od jinud, jinak mas vymeteno v hlave a resis proc. A ne jak to napravit, zmenit, vyvarovat se velkych dusledku do budoucna.
No nic, zakladatelko, psala jsem, ze jsem byla v podobne situaci, sve prispevky zedituju. Napsala jsem moc osobniho, v navalu emoci, ale nechci to ve virtualnim svete resit a rozebirat a takto se odhalovat. Takze to zedituju. Pokud budes chtit, ozvi se. Pokud jsi z Prahy a blizkeho okoli, tak Ti rada pomohu, takze klidne me zkontaktuj. Drzim. pesti abys to co nejdrive resila.
ZAKLATDATELKA:
Z úspor je 0,–
Práci nemá více jak půl roku..