Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ZAKLATDATELKA:
- jak jsem na to přišla, že na účtě je 0,– a projela si za co to byly platby…a dala si jedna a jedna dohromady, tak to z něj vyzlezlo…
Práci nemá více jak půl roku..
Z úspor je 0,–
tak to poteš
tak to nemáš možnost ani nic vybrat.. šla bych co nejdřív od něj a návrh na rozvod, dřív než si začne půjčovat a skočí to dluhama..
Jsem asi jediná, kdo nenavrhuje radikální řešení. Nějak si nedokážu představit, že hodím přes palubu muže, kterého miluji a se kterým čekám dítě bez toho, abych se pokusila mu pomoct. Takže.. co se dělo, když jsi na něj udeřila a on kápnul božskou?
@martina.se píše:
tak to poteštak to nemáš možnost ani nic vybrat.. šla bych co nejdřív od něj a návrh na rozvod, dřív než si začne půjčovat a skočí to dluhama..
A tomu chlapovi to fakt ani nebylo trapné! Vzal společné úspory a v pohodě přišel domů, odevzdal prachy… kam celou tu dobu chodil na celé dny, když nebyl v práci?
@Karleon píše:řekl mi, že se styděl…a tak to takhle mastil. Měl špatné svědomí a kupoval mi sem tam drobnost/čokoládku..nebo cokoliv takového. Co mám ráda..atd. Prostě drobnosti.
Jsem asi jediná, kdo nenavrhuje radikální řešení. Nějak si nedokážu představit, že hodím přes palubu muže, kterého miluji a se kterým čekám dítě bez toho, abych se pokusila mu pomoct. Takže.. co se dělo, když jsi na něj udeřila a on kápnul božskou?
@Blekota píše:
A tomu chlapovi to fakt ani nebylo trapné! Vzal společné úspory a v pohodě přišel domů, odevzdal prachy… kam celou tu dobu chodil na celé dny, když nebyl v práci?
no, to netuším kam chodil a co dělal… Prej do lesa..jenže to je tvrzení
nevěřím tomu
@Anonymní píše: řekl mi, že se styděl…a tak to takhle mastil. Měl špatné svědomí a kupoval mi sem tam drobnost/čokoládku..nebo cokoliv takového. Co mám ráda..atd. Prostě drobnosti.
To je mi divná výmluva. By mě zajímalo, kam šly peníze, když musel přeci něco dostávat z úřadu práce? (pokud rok v kuse pracoval).
Já to dokážu pochopit, že to vzal jako své selhání a bál se o to s tebou mluvit. Možná ti to chtěl říct, ale čím déle to trvalo, tím to bylo složitější.. navrhli jste nějaké řešení?
@Anonymní píše:
no, to netuším kam chodil a co dělal… Prej do lesa..jenže to je tvrzení![]()
nevěřím tomu
Půl roku v kuse do lesa? Na 8 hodin denně? Posedět na pařezu s jelenama?
@Anonymní píše: řekl mi, že se styděl…a tak to takhle mastil. Měl špatné svědomí a kupoval mi sem tam drobnost/čokoládku..nebo cokoliv takového. Co mám ráda..atd. Prostě drobnosti.
jako ok, styděl se. Ale co dělá teď? Snaží se to napravit? Dle toho jednat. Ale já bych mu asi nedokázala věřit ![]()
@WontTell píše:
Ale k ničemu. Kdyby ti nekdo třeba týden před porodem řekl, že jsi tlustá jako vepř, tak to taky asi bude pravdivé, ale asi ti to moc nepomůže…
Hm… jsem soudná a vidím se realisticky. Takže kdyby mi někdo týden před porodem řekl, že jsem tlustá jako vepř, dala bych mu za pravdu.
@RadkaCh tak nevíš kdy otěhotněla, třeba to bylo v době kdy bylo vše o. k
Myslim, ze uz jsi v bode, ze sama vis, ze slova utechy budou „jen slova“.
Opravdu se to muze stat kazdemu, a kdo tvrdi, ze ne, tak zije ve sladke nevedomosti.
![]()
Co ted? Ja bych asi zapatrala po jeho predchozim zivote. Zda je to jeho prvni uklouznuti nebo v tom umi chodit. Ty zvlastni telefonaty s informovanim a „cokoladicky“ mi nejak silne tukaji v podvedomi, ze v tom bude umet chodit
Pak bych uz velmi hodne a strasne moc zvazovala, zda dat sanci. Se svymi zkusenostmi uz bych tu sanci nedala.
Jen si nijak neumim vysvetlit, k cemu jsou ty informativni telefonaty. Ty mi zas nesedi k notorickemu nemakacenstvi, protoze to by volal a rikal, kde vsude byl na pohovoru
Fakticky zajimave.
Moc drzim palce, abys to vse ustala a abys byla zivotem odmenena za tuto „prohru“.