Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sámer
Tohle se mi od něj líbilo nejvíc
https://www.youtube.com/watch?…
Ahojky holky, já sice na Superstar nekoukám vůbec, ale letos začali dávat upoutávky a jediné, co mě teda zaujalo je ta hudba, co hraje u reklamy na Superstar a výzvu k registraci. Nevíte prosím někdo, co je to za píseň/interpreta/skladbu, co tu upoutávku dokresluje? ![]()
Obnovuji..pro ty co sledujete..nemohla jsem si nevšimnout do očí bijící podoby jednoho soutěžícího s Russlem Crowem - že by před pár lety daroval někde sperime? ![]()
@reinkarnace no to jo
vyjela jsem si ho na googlu a svatá pravda
nejaky klon ne? ten vecer je tak mizerný program ze na to takyy koukam ![]()
Mě zase jedna z holek připomíná Madonnu
za mladšího vydání.
Malá ukázka…(nejvíc mi ho asi připomíná ve filmu Romper stomper) já jsem si toho všimla hned na začátku, Russel je můj miláček ![]()
@Mar__tanka1983 jestli myslime tu samou tak ta mi pripomina nejakou postavicku z animáče..nerada to uznávám ale má fakt nádhernej obličej ![]()
Barbora Hazuchová - už sem jí našla

http://www.expres.sk/…/barbora.jpg
Příspěvek upraven 13.10.15 v 13:16
@Mar__tanka1983 jo je ale pěkná…vůbec těch hezkých holek tam letos mají hodně…ta co tam byla jako hosteska na pizzu je největší kočka! (ale taky ta country je taková sladká) prostě jedna kočka vedle druhé…a to nejsem na holky ![]()
Jo Madonny jsem si taky všimla. Russela mi teda nepřipomíná. Já se teda dlouho nedívala (minulé ročníky) a letos mi příjde, že všichni zpívají nějak dobře.
Akorát to obočí bych zjemnila
ha musela jsem si rýpnout
docela me nastvalo jak vyrazili jednu a duvod ji rekli ze nehledaji jen hezku zpev ale superstar…jí mohli rovnou říc že je moc tlustá ![]()
@wiki čiki jo to mě taky zarazilo. jinak obočí nechat tak!!! co bych za něj dala..já mám od přírody úzké a hrozně se mi na holkách líbí, když to obočí mají „přiznané“..tvarově ho má krásné a myslím, že jí to dodává charisma.
@reinkarnace taky hlasuju pro obočí zanechat, co já bych za takové dala ![]()