A jsou tu pochyby - zaměstnání a rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.3.12 09:31

Chápu, že je to těžké, moje máma takhle začala jezdit do zahraničí, když mi bylo asi 12, a dost to ovlivnilo náš vztah. Obden mi volala a to to trochu zlepšilo. Je jasné, že peníze jsou potřeba, ale ať si kdo chce co chce říká, tak máma do těch 15-18ti na dosah taky. A to hodně. Dodnes trochu tápu v tom, jaká máma má vlastně být. Neznám „teplo rodinného krbu“. Je mi jasné, že základy pro osobnost jsou položeny u menších dětí, ale i u toho jedenáctiletého je důležité, aby vidělo jak funguje rodina. Já o to zrovna přišla a dodnes mě to mrzí. A to je mi už třicet.

• Citovat
  • Upravit
24320
23.3.12 09:38

Ja bych jela nejela bych na 5 mesicu ale treba jenom na dva na tri. A to tedy pres ty prazdniny kdy deti budou u babicek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.3.12 09:39

Přesně toto jsem si začala říkat po dvou dnech velkého nadšení že je vůbec nějaká práce..Máte pravdu a já budu poslouchat své srdce..to říká zůstaň..životní krizi nemáme tak proč hned opouštět rodinu..děkuji přesně tohle jsem potřebovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.3.12 09:40
@kattkka píše:
Ja bych jela nejela bych na 5 mesicu ale treba jenom na dva na tri. A to tedy pres ty prazdniny kdy deti budou u babicek atd.

no jo,ale nemuzes si prece vybirat praci jak se to tobe hodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.3.12 09:41
@kattkka píše:
Ja bych jela nejela bych na 5 mesicu ale treba jenom na dva na tri. A to tedy pres ty prazdniny kdy deti budou u babicek atd.

Právě jsem si říkala že ty dva měsíce bych snad zvládla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.12 09:45
@wildcherry píše:
no jo,ale nemuzes si prece vybirat praci jak se to tobe hodi :nevim:

Jenomze si to precti cele zakladatelka pise ze muze jenom na mesic az pet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.3.12 09:47
@wildcherry píše:
no jo,ale nemuzes si prece vybirat praci jak se to tobe hodi :nevim:

je možno vybrat si dobu kterou tam strávím od měsíce po celou sezonu ta je 5.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.3.12 09:47
@kattkka píše:
Jenomze si to precti cele zakladatelka pise ze muze jenom na mesic az pet.

ahaaaa,tak se omlovam :) .Tak o co vlastne jde v te diskusi?tak bud jedu a nebo nejedu a to na domu kterou si vyberu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.12 09:48
@mila2113 píše:
Právě jsem si říkala že ty dva měsíce bych snad zvládla..

Popremyslej o tom.Ja o tom taky uvazovala.Bohuzel nam tomu brani provozni duvoody respektive pritelova prace.
Muj chlap jezdi na dlouho.Naposled to bylo dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.3.12 09:53
@wildcherry píše:
ahaaaa,tak se omlovam :) .Tak o co vlastne jde v te diskusi?tak bud jedu a nebo nejedu a to na domu kterou si vyberu :think:

jde o to že nevím jestli je správné tady nechat rodinu a odjet..chtěla jsem slyšet názory jiných maminek..to snad můžu néé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.3.12 09:59
@mila2113 píše:
jde o to že nevím jestli je správné tady nechat rodinu a odjet..chtěla jsem slyšet názory jiných maminek..to snad můžu néé

no jasne :hug: …jen si musela cekat co ti na to reknou.rozhodni se sama a pokud se na to citis tak bez do toho.Protoze nemuzes cekat nazor od maminky co se od deti nedokaze hnout,ze ti rekne jak je spravne odjet…proto si myslimn,ze je zbytecne dat na nase nazory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.3.12 10:02

To bych raději zaúkolovala manžela ať jede vydělat do ciziny,když prachy nejsou,ty by jsi měla zůstat s dětmi.Když bude v tahu pár měsíců táta „je to normální“,a tříleté potřebuje ještě pořád matku.A myslím,že by to pro něj byl dost šok.Za mě ne,najděte jiné východisko,pošly chlapa,hledej dál,vím že jsi nadšená vidinou výdělku a práce,ale to by ti nestálo za to,myslím,že by jsi následky poznala už po týdnu,možná dřív.A nejhorší by bylo,že by jsi tomu malému po určité době mohla přestat chybět.....mu to zas tak nevysvětlíš proč,a po zbytek života ti nebude moct úplně věřit,bo by jsi ho „opustila“.

Příspěvek upraven 23.03.12 v 10:04

• Citovat
  • Upravit
1114
23.3.12 10:04
@wildcherry píše:
no jasne :hug: …jen si musela cekat co ti na to reknou.rozhodni se sama a pokud se na to citis tak bez do toho.Protoze nemuzes cekat nazor od maminky co se od deti nedokaze hnout,ze ti rekne jak je spravne odjet…proto si myslimn,ze je zbytecne dat na nase nazory :nevim:

Máš pravdu..Přesně tohle jsem čekala..Když to rozhodování je tak těžké a trochu jsem doufala že třeba se najsou mamky které se třeba živí práci delegáta,uklízením,cestováním atd.a napíšou ano jde to tak a tak..to tady asi neuslyším a tak budu přemýšlet sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
23.3.12 10:04

asi v 19 letech jsem bydlela v podnájmu s jednou ukrajinkou u jedné paní ve velkém bytě, měly jsme pokoje vedle sebe. ta holka byla jako stroj, chodila jako tělo bez duše. do dnes když si naní vzpomenu, mám slzy v očích. nechala na vesnici na ukrajině svou tříletou holčičku, manžela a tchyni, která se o malou starala. kdykoliv jí manžel zavolal, říkala že ho nenávidí, za to že ji nechal odjet. že on se nepostaral. že on si sedí doma a ona je bez své holčičky. navíc tam to bylo složité ona se zadlužila i na cestu tak se nemohla vrátit. pracovala celý den a byla psychicky úplně na dně. volný čas jí nezajímal..hnus. takže vím, že tohle nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
23.3.12 10:07

Přeber si, co je pro Tebe důležitější, zda rodina či práce. Já bych nikdy, a to jsem chlap, nechtěl odjet od dětí na déle než měsíc. Dokonce i v práci jsem si dal podmínku, že mě na služebky musejí vysílat jen s mým souhlasem. Ale každý to má jinak, a pokud je to pro Tebe velká šance profesně růst a chlap v pohodě, tak klidně jeď. Pokud by to bylo ale jen kvůli prachům, v žádném případě nedoporučuju, kontakt s dětmi penězi nenahradíš. A že vím, o čem píšu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat