A zase to nošení...

78
5.9.20 11:16

A zase nošení..

Ahoj holky, mám 4 měsíční dceru, do teď jsem ji nosila v šátku z lidlu, protože jsem chtěla vyzkoušet jestli se jí to bude líbit a nechtěla jsem investovat do kvalitnějšího a drazsiho šátku. Nicméně se jí tam líbí víc než v kočárku, proto jsem se rozhodla koupit kvalitnější nositko. Šátek už nechci, nebaví mě to vázat, potřebuju popřípadě vystoupit z auta, dát jí tam a jít - rychlovka. Přemýšlím mezi manduca a fidella, ale už asi 2 týdny hledám, čtu diskuze a nevím, prostě nevím.. Poraďte, řekněte zkušenosti proč nevyhovovalo, mám 180cm tak ještě tě výšky se děsím. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9794
5.9.20 11:22

@Alanies
Každému sedne něco jiného. Nejlepší je zkusit. Doporučuji si najít nejbližší nosící skupinu a nebo dojít na nosící sraz.

Osobně bych šla spíš z těchto dvou do Fidelly kvůli výšce ;) Ale jak píšu, je potřeba zkusit ;)

Mě sedla třeba jen rostoucí Andala bez křížení.

Příspěvek upraven 05.09.20 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.9.20 11:27

Nemáš možnost si nosítka někde vyzkoušet? Ono každýmu sedne něco jinýho. Já mám rostoucí nosítko VeKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.9.20 12:04

Na trhu jsou daleko lepší nosítka než zastaralá manduca. Chce to vyzkoušet. Zkus stránku na fb nosíme děti. :)

• Citovat
  • Upravit
1818
5.9.20 12:37

Mám tulu a jsem spokojena. Ale jsem naopak malinká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
5.9.20 13:26

Nemáš možnost vyzkoušet, půjčit si od někoho na chvíli? Měli jsme doma 3 na testování a u nás nakonec vyhrála zrovna Manduca, je nám nejpohodlnější, ale každý to má opravdu jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
5.9.20 14:33

Mně přišla manduca jak kus hadru. Vyhovuje mi Monilu. Chce to vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.9.20 18:45

Jestli chceš, přidej se do FB skupiny Nosíme děti, tam najdeš velký výběr i přehled vhodných nosítek, holky ti tam rády poradí, jsou tam odkazy na regionální nosící skupinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3891
6.9.20 13:37

Mám 183 cm, měli jsme manducu (dobrý), kibi (hrozný) a aloe (super skvělý). Chce to zkusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.9.20 18:04

Nebo beLenka ;) ale nejpohodlnejsi je stejne satek.
Ono nositko se musi taky spravne nastavit, rpo me je satek jednodussi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.20 09:20

Nosítko lupillu

Ahojky všem, máme dvojčata (kluky) a přemýšlíme o nějakém nosítku. Koukali jsme na jedno z nejlevnějších https://www.lidl-shop.cz/…o/p100264554?…

Jelikož v tom bude denně jen max 2-3h jinak preferujeme kočárek. Můžete prosím poradit zda je to na tyto účely dobrý nosítko? Či investovat do lepšího? Ono ty výdaje u dvojčat mě asi zabíjí, tak se snažím hledat levné ale dobré… Na toto nosítko jsem nenašel žádnou recenzi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
5.11.20 13:04

@Judovik to bych nekupovala, nejde pořádně nastavit. Přidej se do skupiny Nosíme děti na FB, tam pronikneš do problematiky nošení a hlavně chyb v nošení…
3h denně v nevhodném nosítku je hodně dlouhá doba
 https://www.zkusnositko.cz/…b-pri-noseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
30.11.20 14:49

Ja mela od narozeni Maggion Zeiky, zhruba v pul roce jsem presla na Rischino Flexible. Poridila jsem si i LennyLamb toddlera (je zhruba od roku) a jeste mam na ceste Maggion Dagoo :-D Rischko a Lenny jsou satkove, Dagoo latkove. Ale s jedbim se budu muset rozloucit a nejam nevim s jakym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí