Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, mám 4 měsíční dceru, do teď jsem ji nosila v šátku z lidlu, protože jsem chtěla vyzkoušet jestli se jí to bude líbit a nechtěla jsem investovat do kvalitnějšího a drazsiho šátku. Nicméně se jí tam líbí víc než v kočárku, proto jsem se rozhodla koupit kvalitnější nositko. Šátek už nechci, nebaví mě to vázat, potřebuju popřípadě vystoupit z auta, dát jí tam a jít - rychlovka. Přemýšlím mezi manduca a fidella, ale už asi 2 týdny hledám, čtu diskuze a nevím, prostě nevím.. Poraďte, řekněte zkušenosti proč nevyhovovalo, mám 180cm tak ještě tě výšky se děsím. Děkuji ![]()
@Alanies
Každému sedne něco jiného. Nejlepší je zkusit. Doporučuji si najít nejbližší nosící skupinu a nebo dojít na nosící sraz.
Osobně bych šla spíš z těchto dvou do Fidelly kvůli výšce
Ale jak píšu, je potřeba zkusit ![]()
Mě sedla třeba jen rostoucí Andala bez křížení.
Příspěvek upraven 05.09.20 v 11:28
Nemáš možnost si nosítka někde vyzkoušet? Ono každýmu sedne něco jinýho. Já mám rostoucí nosítko VeKa
Na trhu jsou daleko lepší nosítka než zastaralá manduca. Chce to vyzkoušet. Zkus stránku na fb nosíme děti. ![]()
Nemáš možnost vyzkoušet, půjčit si od někoho na chvíli? Měli jsme doma 3 na testování a u nás nakonec vyhrála zrovna Manduca, je nám nejpohodlnější, ale každý to má opravdu jinak ![]()
Mně přišla manduca jak kus hadru. Vyhovuje mi Monilu. Chce to vyzkoušet ![]()
Jestli chceš, přidej se do FB skupiny Nosíme děti, tam najdeš velký výběr i přehled vhodných nosítek, holky ti tam rády poradí, jsou tam odkazy na regionální nosící skupinky.
Mám 183 cm, měli jsme manducu (dobrý), kibi (hrozný) a aloe (super skvělý). Chce to zkusit ![]()
Nebo beLenka
ale nejpohodlnejsi je stejne satek.
Ono nositko se musi taky spravne nastavit, rpo me je satek jednodussi ![]()
Ahojky všem, máme dvojčata (kluky) a přemýšlíme o nějakém nosítku. Koukali jsme na jedno z nejlevnějších https://www.lidl-shop.cz/…o/p100264554?…
Jelikož v tom bude denně jen max 2-3h jinak preferujeme kočárek. Můžete prosím poradit zda je to na tyto účely dobrý nosítko? Či investovat do lepšího? Ono ty výdaje u dvojčat mě asi zabíjí, tak se snažím hledat levné ale dobré… Na toto nosítko jsem nenašel žádnou recenzi ![]()
@Judovik to bych nekupovala, nejde pořádně nastavit. Přidej se do skupiny Nosíme děti na FB, tam pronikneš do problematiky nošení a hlavně chyb v nošení…
3h denně v nevhodném nosítku je hodně dlouhá doba
https://www.zkusnositko.cz/…b-pri-noseni
Ja mela od narozeni Maggion Zeiky, zhruba v pul roce jsem presla na Rischino Flexible. Poridila jsem si i LennyLamb toddlera (je zhruba od roku) a jeste mam na ceste Maggion Dagoo
Rischko a Lenny jsou satkove, Dagoo latkove. Ale s jedbim se budu muset rozloucit a nejam nevim s jakym ![]()