Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
já se nevzdávám a znovu prosím, nemáte některá nahraný kreslený anglický seriál LÍZA (běžel v kouzelné školce na jaře na ČT1) a nebyla byste některá ochotna ho zkopírovat na DVD a poslat.?
Radina v minulé diskusi psala, že by to snad šlo, ale už se neozvala, možná proto, že nadpis zmizel z lišty, tak sem diskuzi dávám znovu.
Dívala jsem se , že tu předchozí diskusi skouklo tolik lidí , asi 250, snad se mezi nimi někdo najde
. Předem moc děkuji.
Evula
Evulo, zrovna dneska ráno jsem na to myslela, že jsem se ještě nedostala k tomu, abych nakoukla, jestli o to máte ještě zájem. Hledala jsem včera v internetových archívech, ale marně. nechápu, jak to, že nikdo nemá tak hezký seriál. Také jsem ho chtěla stáhnout na DVD, protože náš skoro 7 letý kluk je do ní blázen =o)))). Takže se omlouvám, ale on fakt není k mání. Zatím. Když na něho narazíme, tak se určitě ozvu.
Ahoj Radino,
to je moc fajn , že jsi se ozvala a díky za tvůj čas strávený hledáním na internetu. Já jsem myslela, že ji máš doma nahranou z té kouzelné školky. Já jsem ještě dnes volala do novy a primy jestli to náhodou nemají v plánu vysílat a bohužel nemají
ach jo.
Snad se tady někdo najde.
Papa Evula
Holky, jeste me napadlo kontaktovat CT, treba to budou jeste vysilat nebo nabizet original kazety v prodeji. Nevim, ale treba by to slo…
Ahoj Havo,
psala jsem to v minulé diskuzi na ČT jsem volala, vysílat ji letos znovu nebudou a údajně ani příští rok . Na požádání a za velké peníze Ti dokáží přepsat jejich české pořady, ale tento konkrétní se zahraničí prý přepsat nemůžou, protože mají práva pouze na vysílání. Možná by se dali zlomit a kopii by udělali, ale to by tam někdo musel mít známé. Já jsem je přemluvit nedokázala. Já už bych ty peníze za to i dala.
Tak zatím
Evula
Ahoj Evulo,u nás doma je take jasnou favoritkou Liza,ale slape ji na paty Krtecek!!!Uz si ho zkousela? Pokud ne,tak doporucuji,neznam dite,ktere by na nem „neulitavalo“.A hlavne,da se koupit zcela normalne.Bubo
Ahojky zkuste mrknout na tohle http://www.csfd.cz třeba se někdo najde nebo ve sdílení DC++.Jak se ten seriál přesně jmenuje?
Hanyna
Ahoj,
byli jsme teď o víkendu pryč, teď jsme dojeli a letím koupat. Serál se jmenuje Líza - nevím jestli v originále nebylo Lísa ???? Viděla jsem to tolikrát, ale už si nevzpomenu.
Papa Evula