Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj doufám ze mi to schválí dřív než bude po všem. Sice to není nic ohledně děti ale týká se to dost častých problému, všech nás..
Včera jsem byla hospitalizovaná s abscesem na mandli.Bez jakýhokoliv umrtveni mi vycucli ten hnis, rozrizli a pak roztáhly. Dnes ráno mi to jen nuzkama roztáhli (i to dost boli, když je to otevřená rana) po konzultaci ráno mam jít zítra na odstranění obou mandli. Budou me večer zase tu mandli roztahovat, když jdu zejtra na operaci? …Boli to vic jak porod tak mi prosím někdo odpovězte nebo snad uteču ✊ 😂
Jo a ještě dotázek, vzbudí vás na sále nebo na pokoji a budou se pak ještě po zbytek hospitalizace v ty puse nějak nepříjemné hrabat?
Ty jo u vás jsou drsní teda. Měla jsem ho dvakrát. Pokaždé mi umrtvili nějakým sprejem než to řízli. Antibiotika a pár dní jsem byla v nemocnici dvakrát denně čištění (roztažení té rány). Ptali se jestli je chci odstranit nechtěla jsem. Je to už 20 let měla jsem to 2 roky po sobě od té doby nic.
Myslím, že večer ti to ještě budou roztahovat po operaci už snad ne tam by měli celý vyčistit a už by nemělo být proč to znovu otevírat.
Partner být v nemocnici se stejným problémem a tak radikální nebyli. Problém s nimi má tak jednou za dva rokY. Jedna lékařská je proti. Druhá ho do odstranění nití.
Domů si poříd šalvějový čaj na kloktání!
Po operaci mě vzbudili na sále, pak nechali dál spát na dospávacím pokoji. Krk už pak jenom kontrolovali až do propuštění. Nebylo to tedy akutní, ale plánované odstranění mandlí.