Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj nevím co dělat vím že jsem už otravná ale hrozně mě to trápí, co sním to těžko a dušnost že bych se zbláznila co to může být je to následek hladovění?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Heduš, dokud nezačneš léčit tu úzkost, tak se z toho nevyhrabeš.
A proč hladovíš?
@Anonymní píše:
@aiwwa kvůli tomu žaludku a refluxu mám strach jist
To ti poradil doktor? Taková kravina.
@aiwwa píše:
To ti poradil doktor? Taková kravina.
Ne, to ji jen ve vcerejsi diskuzi nejaka prudce inteligentni anonymni slunecnice rekla, ze ji reflux muze kdykoli zabit, takze Hedus to vyresila opet po svym a misto vyhledani odborne pomoci prestala jist a zalozila dalsi diskuzi, a bude je zakladat tak dlouho, dokud ji admin zas na chvilku nezablokuje.
Ne neporadil ale jak to tam mám podrážděný tak mě to pak bolí, pálí musím kašlat a už to nechci vím že si to horším ještě cigaretami ale to je prostě problém to vynechat vím že si tím ubližují nevím jestli to je od refluxu nebo od plic ale je to hnusný
@Neilika ne to ne, já se snažím jíst ale pomalinku no hlavně se snažím pít, piju čistou vodu, mám to podrážděný od krku do hrudi proto nevím jestli je to od toho nebo od plic ci průdušek
@Neilika píše:
Ne, to ji jen ve vcerejsi diskuzi nejaka prudce inteligentni anonymni slunecnice rekla, ze ji reflux muze kdykoli zabit, takze Hedus to vyresila opet po svym a misto vyhledani odborne pomoci prestala jist a zalozila dalsi diskuzi, a bude je zakladat tak dlouho, dokud ji admin zas na chvilku nezablokuje.
Aha, to jsem nečetla. ![]()
Ještě chvíli a skončí v léčebně. Možná by to pro ní bylo nejlepší.
@Anonymní píše:
Ne neporadil ale jak to tam mám podrážděný tak mě to pak bolí, pálí musím kašlat a už to nechci vím že si to horším ještě cigaretami ale to je prostě problém to vynechat vím že si tím ubližují nevím jestli to je od refluxu nebo od plic ale je to hnusný
Proč nejdeš k doktorovi?
Ale já vážně nevím co to je způsobuje mi to tlak na hrudi nevím jestli je to astma nebo reflux nebo plíce nechci ani jedno
@Anonymní píše:
Ale já vážně nevím co to je způsobuje mi to tlak na hrudi nevím jestli je to astma nebo reflux nebo plíce nechci ani jedno
Neléčená úzkost.
@aiwwa byla jsem asi třikrát mám zarudle laryngo nebo co to je nevím už no… Rtg břicha v pořádku, odběry krve taky
Dobře neléčená úzkost tam určitě je ale tohle ti přece neudělá bolest za hrudní kostí a kašel a dušnost ne a myslím si že ani ten reflux by tohle neudělal
@Neilika píše:
Nechci se anonymní slunečnice zastávat, to vůbec ne, ale za to, že Heduš přestala jíst podle mě nemůže… Heduš nejedla už předtím… psala, že má za 14 dní dole snad už 7 kg ![]()
Jako je mi jí fakt líto, ale nevím, co poradit… respektive vím, jenže to už tady zaznělo 100× a ona to prostě nechce slyšet…
@Moringa jsem fakt zoufalá kdy to skončí? Je to pálení hnusný nemám ani kyselo v puse, pálení záhy taky ne jen to hrozný sucho v hrdle po ránu pak pálení za hrudní kostí a simrani v krku
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat