Těžko a tlak

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4043
5.4.23 10:59
@Anonymní píše:
Dobře neléčená úzkost tam určitě je ale tohle ti přece neudělá bolest za hrudní kostí a kašel a dušnost ne a myslím si že ani ten reflux by tohle neudělal

Já myslím, že neléčená úzkost (teď navíc nejspíš v kombinaci s refluxem) přesně tohle udělá…
Osobně s refluxem nemám zkušenost, ale podle toho, co říkala mamka, to je někdy fakt děsná bolest…

• načítám...
116292
5.4.23 11:02
@Anonymní píše:
@aiwwa byla jsem asi třikrát mám zarudle laryngo nebo co to je nevím už no… Rtg břicha v pořádku, odběry krve taky

A dali ti nějaký léky?

• načítám...
53518
5.4.23 11:05
@Anonymní píše:
Ahoj nevím co dělat vím že jsem už otravná ale hrozně mě to trápí, co sním to těžko a dušnost že bych se zbláznila co to může být je to následek hladovění?

Ano.

• načítám...
4072
5.4.23 11:13

Přestaň kouřit a začni brát AD. Vyřešeno.

• načítám...
Anonymní
5.4.23 11:34

@aiwwa jo omeprazol

• Upravit
Anonymní
5.4.23 11:34

@Villanelle AD. Mám tritico

• Upravit
4072
5.4.23 11:38
@Anonymní píše:
@Villanelle AD. Mám tritico

A bereš je, nebo na ně koukas v supleti?

• načítám...
116292
5.4.23 12:11
@Anonymní píše:
@aiwwa jo omeprazol

A kolik jsi už měla tablet? Ta léčba přece nezabere hned.

• načítám...
Anonymní
5.4.23 12:13

@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne

• Upravit
116292
5.4.23 12:17
@Anonymní píše:
@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne

třetí tabletu twl. Ty si z nás děláš legraci, to přece nemůžeš myslet vážně.
Aspoň si přečti příbalový leták.

• načítám...
14636
5.4.23 12:19
@Anonymní píše:
@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne

Vyřeš si prvně hlavu, svůj psychický stav a to, co ti pak zbyde, jsou skutečné fyzické obtíže. Na reflux fakt neumřeš, stejně jako jsi doteď neumřela na dušnost. Na poruchu příjmu potravy už bys ale mohla. A velmi, velmi tě to přibližuje hospitalizaci. Na jednu stranu si říkám, už aby to bylo.

• načítám...
116292
5.4.23 12:20
@Michelle_M píše:
Vyřeš si prvně hlavu, svůj psychický stav a to, co ti pak zbyde, jsou skutečné fyzické obtíže. Na reflux fakt neumřeš, stejně jako jsi doteď neumřela na dušnost. Na poruchu příjmu potravy už bys ale mohla. A velmi, velmi tě to přibližuje hospitalizaci. Na jednu stranu si říkám, už aby to bylo.

Hospitalizace by bylo to nejlepší v současnosti. Jak dlouho už to je od její první diskuze? Rok?

• načítám...
14636
5.4.23 12:27
@aiwwa píše:
Hospitalizace by bylo to nejlepší v současnosti. Jak dlouho už to je od její první diskuze? Rok?

Asi tak, první diskuse o těžkých nohou je někdy z května 2022.

• načítám...
Anonymní
5.4.23 12:42

A co když to reflux není a je to něco vážnějšího

• Upravit
4072
5.4.23 12:42

Kouris jak fabrika a vážně se tu ptáš, z čeho jsi zahlenena a dušná? Po půl roce, až AD stabilizujes uzkosti a hlavu, můžeš přestat kouřit a po dalším pul roce, co ti zbyde, řeš. ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře