Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobře neléčená úzkost tam určitě je ale tohle ti přece neudělá bolest za hrudní kostí a kašel a dušnost ne a myslím si že ani ten reflux by tohle neudělal
Já myslím, že neléčená úzkost (teď navíc nejspíš v kombinaci s refluxem) přesně tohle udělá…
Osobně s refluxem nemám zkušenost, ale podle toho, co říkala mamka, to je někdy fakt děsná bolest…
@Anonymní píše:
@aiwwa byla jsem asi třikrát mám zarudle laryngo nebo co to je nevím už no… Rtg břicha v pořádku, odběry krve taky
A dali ti nějaký léky?
@Anonymní píše:
Ahoj nevím co dělat vím že jsem už otravná ale hrozně mě to trápí, co sním to těžko a dušnost že bych se zbláznila co to může být je to následek hladovění?
Ano.
@Anonymní píše:
@Villanelle AD. Mám tritico
A bereš je, nebo na ně koukas v supleti?
@Anonymní píše:
@aiwwa jo omeprazol
A kolik jsi už měla tablet? Ta léčba přece nezabere hned.
@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne
@Anonymní píše:
@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne
třetí tabletu twl. Ty si z nás děláš legraci, to přece nemůžeš myslet vážně.
Aspoň si přečti příbalový leták.
@Anonymní píše:
Vyřeš si prvně hlavu, svůj psychický stav a to, co ti pak zbyde, jsou skutečné fyzické obtíže. Na reflux fakt neumřeš, stejně jako jsi doteď neumřela na dušnost. Na poruchu příjmu potravy už bys ale mohla. A velmi, velmi tě to přibližuje hospitalizaci. Na jednu stranu si říkám, už aby to bylo.
@Michelle_M píše:
Vyřeš si prvně hlavu, svůj psychický stav a to, co ti pak zbyde, jsou skutečné fyzické obtíže. Na reflux fakt neumřeš, stejně jako jsi doteď neumřela na dušnost. Na poruchu příjmu potravy už bys ale mohla. A velmi, velmi tě to přibližuje hospitalizaci. Na jednu stranu si říkám, už aby to bylo.
Hospitalizace by bylo to nejlepší v současnosti. Jak dlouho už to je od její první diskuze? Rok?
@aiwwa píše:
Hospitalizace by bylo to nejlepší v současnosti. Jak dlouho už to je od její první diskuze? Rok?
Asi tak, první diskuse o těžkých nohou je někdy z května 2022.
Kouris jak fabrika a vážně se tu ptáš, z čeho jsi zahlenena a dušná? Po půl roce, až AD stabilizujes uzkosti a hlavu, můžeš přestat kouřit a po dalším pul roce, co ti zbyde, řeš. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat