Těžko a tlak

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
zmrzlik
5.4.23 15:27
@Monamoon píše:
@Moringa jo, pořád mě to svírá mám hrozny strach bože mij

Wtf :roll: Ceho se furt bojíš?.Ja mela rano po snidani alergickou reakci jak o-ase. jeste teď mi je šoufl. Nejsi jediná, kdo nemůže jest jak by chtěl. A jinak knedlík v krku nemám. 8) Ale otekla jak a ta kopřivka. 8o Sice sem taky nahanela dr, ale jen kvůli dávce kortikoidu kolik vzít. A ty se dusis po kousku buchty? Tak běž k lékaři. Staci praktik, on tě pošle na vyšetření dál. :kytka: Na emimi tě holky nevysetri ani ti nedají léky.

• Upravit
23
5.4.23 15:28

@aiwwa promiň ale k psychiatrický s refluxem jsem ještě nebyla já jsem si kousla do buchty pořádně rozzvykala a začalo mě to svírat a tu buchtu nebo ty drobky cítím nahoře v krku dýchám normálně ale ten tlak je hrozný bojím se že to je vážně a že mě to opravdu udusí

• načítám...
116297
5.4.23 15:29
@zmrzlik píše:
Wtf :roll: Ceho se furt bojíš?.Ja mela rano po snidani alergickou reakci jak o-ase. jeste teď mi je šoufl. Nejsi jediná, kdo nemůže jest jak by chtěl. A jinak knedlík v krku nemám. 8) Ale otekla jak a ta kopřivka. 8o Sice sem taky nahanela dr, ale jen kvůli dávce kortikoidu kolik vzít. A ty se dusis po kousku buchty? Tak běž k lékaři. Staci praktik, on tě pošle na vyšetření dál. :kytka: Na emimi tě holky nevysetri ani ti nedají léky.

Ty ji neznáš viď? Už zhruba rok zakládá tyhle diskuze. A jediný co neléčí je ta úzkost.

• načítám...
116297
5.4.23 15:29
@Monamoon píše:
@aiwwa promiň ale k psychiatrický s refluxem jsem ještě nebyla já jsem si kousla do buchty pořádně rozzvykala a začalo mě to svírat a tu buchtu nebo ty drobky cítím nahoře v krku dýchám normálně ale ten tlak je hrozný bojím se že to je vážně a že mě to opravdu udusí

A tobě přijde, že jsi psychicky v pořádku?

• načítám...
116297
5.4.23 15:30

A ty se dusíš a zároveň píšeš na emimino? tak to je asi fest vážný,.

• načítám...
23
5.4.23 15:30

Ano nejsem ale opravdu mám asi reflux není přece psychické to že se najíst a začne té svírat krk a pálení na hrudi

• načítám...
zmrzlik
5.4.23 15:31
@aiwwa píše:
Ty ji neznáš viď? Už zhruba rok zakládá tyhle diskuze. A jediný co neléčí je ta úzkost.

No z doslechu. :mrgreen: Tady co psaly holky. Vsechny založené perly :mrgreen: Jsem nečetl.

• Upravit
4043
5.4.23 15:36

@Monamoon Věř mi, že kdyby ses fakt dusila, tak tady nebudeš vypisovat… to bys měla úplně jiný starosti… mluvím z vlastní zkušenosti…

• načítám...
23
5.4.23 15:38

@Moringa jako z refluxu?

• načítám...
23
5.4.23 15:38

@Moringa takže mě ten reflux může udusit

• načítám...
42339
5.4.23 15:52
@Monamoon píše:

Třeba z astmatu. Já. To fakt nepíšeš.

• načítám...
42339
5.4.23 15:54

@Monamoon Z refluxu se udusíš tak, že vdechneš blitky. Ne, že kousneš do buchty a tlačí tě v krku. A že máš v puse blitky snad poznáš, ne?

• načítám...
4043
5.4.23 15:56
@Monamoon píše:
@Moringa jako z refluxu?

Ne, já reflux nemám, užívám si jiné „chuťovky“… jenom jsem ti chtěla říct, že myslet si, že se dusíš, a fakt se dusit, je zatraceně velkej rozdíl…

@Monamoon píše:

Podle mě nemůže… nějak si nedovedu představit, jak by k tomu mělo dojít… :nevim: Leda snad, že by se ti ty žaludeční šťávy hrnuly nahoru ve velkém a třeba ve spánku bys je vdechla… jenže to bys přece poznala, že se ti to valí nahoru ve velkém, ne?

• načítám...
Svetluska55
5.4.23 16:00
@Monamoon píše:

Já už jsem ti sem tu tabulku někdy dávala, ale evidentně sis ji stále nepřečetla.
Buď prosím tak hodná a podívej se na příznaky úzkosti a strachu.
Je to to, co zazivas, že? Co už ti sem rok píšeme…

• Upravit
14636
5.4.23 16:04
@Svetluska55 píše:
Já už jsem ti sem tu tabulku někdy dávala, ale evidentně sis ji stále nepřečetla.
Buď prosím tak hodná a podívej se na příznaky úzkosti a strachu.
Je to to, co zazivas, že? Co už ti sem rok píšeme…

To máš marný, ona by si ty příznaky mohla odškrtat odshora dolů, ale stejně ti řekne, že to přece není možné, aby to bylo od psychiky. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře