Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
A co když to reflux není a je to něco vážnějšího
Jako co třeba? Tak jdi na to gastro, jak ti doporučili na ORL, když se ti chce polykat gumová hadice ![]()
@Anonymní píše:
Ale já vážně nevím co to je způsobuje mi to tlak na hrudi nevím jestli je to astma nebo reflux nebo plíce nechci ani jedno
Kdybys měla astma, které ti způsobuje tebou popisované problémy, křivky na spirometru by byly takové, že by to na nich poznal každý.
@Anonymní píše:
@Michelle_M to se mi právě vůbec nechce
Tak trp dál. Co chceš poradit?
@Anonymní píše:
@aiwwa dneska budu brát třetí, ale mě trápí to zahlenění bolest na hrudi… Zadychavani po jídle to přeci není od toho ne
@Havlova tak proč pořád ta dušnost, podotýkám že kouřím max 5 cigaret zhubla jsem nějakých 7-8 kg takže nevím z ceho
@Havlova aha, vidíte to jsem nevěděla já myslela že s tou obstrukcí to souvisí, tak děkuji za uklidnění ![]()
@Anonymní píše:
@Havlova tak proč pořád ta dušnost, podotýkám že kouřím max 5 cigaret zhubla jsem nějakých 7-8 kg takže nevím z ceho
vždyt ti to tady píšeme furt dokola z čeho to máš.
@Anonymní píše:
@aiwwa jako z psychiky jo? Nebo z refluxu
Fakt se nech hospitalizovat než bude pozdě.
Když si rozmícháš v malé skleničce vody lžičku jedlé sody (bez kopečku) a vypiješ to, když máš problém, je to lepší?
@Havlova nevim ale mě trápí právě to zahlenění po jídle a následná dušnost jakoby chyběl kyslík zadychavam se a to nejím zase tak moc
Když já jsem prostě Putina furt si myslím že jsem nemocná a že mi něco je hrozně mě to trápí a rozhodí mě každá blbost a ty hodnoty se můžou změnit na té spirometrie díky refluxu???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Villanelle nekouřím jak fabrika promin