Karpály operace

483
5.4.23 11:45

Karpály operace

Ahoj holky. Prosím vás byl někdo na operaci karpálů? Příští středu mě to čeká a chci se optat zda vám to jen zavázali nebo jestli jste dostali i sádrovou dlahu? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17385
5.4.23 11:55

Pracuji na plastické chirurgii… na svůj karpál jsem si zatím nedala sáhnout 🙂 ale asistují u těch operací a sádru ani dlahu nedáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.4.23 12:15

Zavázali a druhý den jsem byla cajk. Normálně jsem s tím hybala a fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.4.23 13:21

Moje maminka byla před více jak dvaceti lety na operaci obou rukou. Dlahu žádnou neměla, ale zavázané to měla. Nesměla mít ruku dolů jinak to moc bolelo. Samozřejmě se šetřit a nenamáhat ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.4.23 14:16
@pajulineneska píše:
Ahoj holky. Prosím vás byl někdo na operaci karpálů? Příští středu mě to čeká a chci se optat zda vám to jen zavázali nebo jestli jste dostali i sádrovou dlahu? Moc děkuji za odpověď.

Obě ruce mám operované, byly vždy ovázané. Ruku nosíš v závěsu.

• Citovat
  • Upravit
2519
5.4.23 18:27

Doporucuji jit na karpaly endoskopicky. Sice si priplatis (v Praze to delaj v Palas Athena, 10t CZK), ale mas mini jizvu a hned druhy den muzes ruku zlehka pouzivat, zadna sadra nebo dlouha neschopenka.
Mama byla s jednou a tata s obema a mamka tam ted jde s druhou rukou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
6.4.23 07:42

Všem moc děkuji za odpověď :-)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.4.23 08:29

@azaleila Ahoj mohu se na něco zeptat? Ve středu jsem byla na tý operaci karpálů. Včera na vyndání drenu, vyndával sraženinu a znova obvázali. Na kontrolu mám jít za 14 dní na vyndání stehu. Ale co mě trápí ten obvaz mě nevydrží těch 14 dnů. Mám si to převazovat? Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
14.4.23 10:24
@pajulineneska píše:
@azaleila Ahoj mohu se na něco zeptat? Ve středu jsem byla na tý operaci karpálů. Včera na vyndání drenu, vyndával sraženinu a znova obvázali. Na kontrolu mám jít za 14 dní na vyndání stehu. Ale co mě trápí ten obvaz mě nevydrží těch 14 dnů. Mám si to převazovat? Děkuji za odpověď :-)

Ahoj… jsem ráda že to máš za sebou. Snad to moc nebolí a vše dobře dopadlo…
Teoreticky bys s tím obvazem nic dělat neměla. Prakticky to samozřejmě nejde. Takže velmi opatrně si to upravit můžeš ale určitě neodhaluj ruku až k ráně. Kdybys cokoliv potřebovala… klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí