ABKM miminko

884
11.5.21 22:35

ABKM miminko

Dobrý večer. Mám 3měsíčního chlapečka s podezřením na ABKM ( hleny ve stolici, ekzém, silné bolesti břicha ) doktorka napsala Nutrilon AC. Po tom jen mírné zlepšení, ale problém zácpa a pořád byl víceméně neklidný. Teď máme nově Sunar allergy každopádně malej má po něm hrozný křeče, průjem, bolesti + občas z něj lezou jen hleny.. 8o :roll: a už začínam být z toho zoufalá..doktorka se neustále tváří, že je to normální a že by tyhle mléka měli stačit ale mě to teda nepřijde :zed: Takže můj dotaz zní kam malého objednat aby se tomu začal někdo věnovat? Nebo ho nějak vyšetřit? ( Nedelala mu více méně nic ) jen nasadila mléka. Popřípadě jestli k tomu potřebuji doporuceni? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
12.5.21 00:20

@BarušKAhap

Objednat na gastrologii nebo alergologii (nebo obojí). Ale počítej s tím, že třeba na termín budete dlouho čekat, takže než se dostanete, je potřeba to řešit s obvodní dr.
Ať ti pro dítko předepíše mléko na předpis - Neocate nebo Alfamino - to jsou jediná dvě mléka, která nemohou při abkm vadit, protože mléčná bílkovina je naštěpená na jednotlivé aminokyseliny. No ale jsou pěkně hnusná (hořká)… Nicméně zkusit to můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.5.21 14:07
@Whitedog píše:
@BarušKAhapObjednat na gastrologii nebo alergologii (nebo obojí). Ale počítej s tím, že třeba na termín budete dlouho čekat, takže než se dostanete, je potřeba to řešit s obvodní dr.
Ať ti pro dítko předepíše mléko na předpis - Neocate nebo Alfamino - to jsou jediná dvě mléka, která nemohou při abkm vadit, protože mléčná bílkovina je naštěpená na jednotlivé aminokyseliny. No ale jsou pěkně hnusná (hořká)… Nicméně zkusit to můžete.

Presne tak… Ale Nutrilon Alergy care syneo je taky nastepeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.7.21 21:05

Prosim o radu

Mam 6- ti tydeni miminko jiz 14 dni drzim bezmlecnou dietu, kojim-mala mela hleny ve stolici -ale zlutou i s bilymi kousky a velke bolesti,plynatost.Ted po 14 dnech bolesti pretrvavaji, stolice vsak zmenila od diety barvu je okrova bez bylich kousku a pastova az se mi zdda do hneda-na ubrousku je oranzova.Mala pribira pekne, ale ta stlice je zvlastni.Muze jit o hladovou stolici? Nebo je bazva nasledkem diety? Diky moc za rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.7.21 21:06

Omlouvam se, pisu na rychlo z mobilu a snazim se uspavat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.7.21 21:07

A stolici ma tak jednou za 3-4dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie