Aby se netřepily konečky

Anonymní
8.7.20 19:50

Aby se netřepily konečky

Zdravím. Trošku jiné téma, přece pro nás ženy. V těhotenství se mi dost oslabily už tak mé strašně slabé a jemné vlasy. I přes snahu je mít dlouhé, řekla jsem si, že je zbytečné je mít dlouhé, slabé a lámavé, mám je čerstvě ostrahané pod ramena, je znát, že to bylo potřeba.
Prosím máte nějaké zaručené tipy či přípravky na to, jak posílit vlasy, aby se netřepily konečky (nemám rodiče, takže ani hlídání a za měsíc rodim, tak nevím, kdy se ke kadeřnici dostanu, jsem prvorodicka navíc, takže než se s malým sžiju, poberu to všechno, jak s režimem s malým atd). Nějaké masky na vlasy, olejicky, šampony, cokoli. Prášky brát nechci, myslím vitamíny na vlasy, spíš mi jde o péči, klidně si teď připlatím, beru těhotenské vitamíny, které budu brát i po dobu kojení (doufám, že kojit budu moct, budu po císaři a nevím, co je na informacích, že po císaři se hůř tvoří mliko nebo se nevytvoří…). Moc děkuji za rady ???? :* :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
8.7.20 19:52

Nic. Jen čas. A to ti teď po porodu ještě začnou hodně padat. Musíš počkat až se hormony dají do normálu. Já jsem třeba po každém porodu měla vlasy jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 19:59
@Netopirek píše:
Nic. Jen čas. A to ti teď po porodu ještě začnou hodně padat. Musíš počkat až se hormony dají do normálu. Já jsem třeba po každém porodu měla vlasy jiné

Tak to se mám ještě nač těšit :D no hlavně, ať je malý zdravý, max půjdu s vlasy „na kluka“ :mrgreen: to by ale přítel nerozdychal, už tak mu přišlo to zkrácení moc. Ale smůla, moje vlasy, můj rozum, moje rozhodnutí…

• Citovat
  • Upravit
15140
8.7.20 20:10

Slabé a jemně vlasy by měly být v délce maximálne na ramena. Jinak to nevypadá dobře. A bohužel po porodu bude další padání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 20:31

@karkarka no jo, na to už jsem taky přišla, že to delší stejně nebude hezčí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7673
8.7.20 21:29

Nemám rodiče=nemám hlídání??? A přítel=?? otec dítěte?? A rodíš za měsíc… tak se dostaneš ještě ke kadeřnici, nee? A jak se mimi narodí tak snad se taky dostaneš ke kadeřnici. Snad otec dítěte miminko povozi na hodinku.
A jinak masky, zábaly na vlasy.. a nechat pravidelně střihnout konečky… Já šla 3 -4 týdny po porodu na nehty :), když se chce všechno jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.20 22:53
@Veru1987 píše:
Nemám rodiče=nemám hlídání??? A přítel=?? otec dítěte?? A rodíš za měsíc… tak se dostaneš ještě ke kadeřnici, nee? A jak se mimi narodí tak snad se taky dostaneš ke kadeřnici. Snad otec dítěte miminko povozi na hodinku.
A jinak masky, zábaly na vlasy.. a nechat pravidelně střihnout konečky… Já šla 3 -4 týdny po porodu na nehty :), když se chce všechno jde…

U kadeřnice jsem byla teď, takže do porodu ke kadeřnici nepůjdu a po porodu… No koment na to ostatní, útoky si nech. Díky. Ptala jsem se na přípravky ne, jak to mám doma. Uvědom si, že je třeba přítel nemocný nebo cokoli, třeba těch důvodů proč nebudu mít hlídání může být víc a ne jen lenost, nezájem nebo co tu naznačuješ.
Znovu opakuji, ptala jsem se na přípravky.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
9.7.20 18:54

Biosyl..stoji par korun v lekarne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.20 13:06
@Everyone píše:
Biosyl..stoji par korun v lekarne

Psala jsem, že prášky jist nechci.

• Citovat
  • Upravit
1400
16.7.20 13:18

Nic jiného, než nůžky mi nikdy nepomohlo. Chodím tak jednou za 6 týdnů. Masky dobrý, ale ono jde hlavně o výživu zevnitř a pravidelně zkracovat. Mně hodně vyhovuje oplach z vinného octa, vymyjí se tím zbytky šamponu a nesvědí mě hlava + mám ráda uhlazující hydratační mléka, např. řada od značky Selective.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.7.20 15:02
@Anonymní píše:
Psala jsem, že prášky jist nechci.

Biosil je potravinový doplněk - vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová