Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak v Holandsku, v Německu funguje organizace Červený Kříž. A tímhle se taky zabývá. Manžel takhke hledal biologického otce. Oni tu dotyčnou osobu najdou(pokud je to možné) a řeknou, že ji ten a ten hledá. Buď odmítne, nebo tě bude chtít vidět. Možná bych zkusila nějakou FB skupinu pro Čechy žijící v Holandsku a zeptala se, zda o něčem takovém neví.
@Aduš8 píše:
Nevím, jak v Holandsku, v Německu funguje organizace Červený Kříž. A tímhle se taky zabývá. Manžel takhke hledal biologického otce. Oni tu dotyčnou osobu najdou(pokud je to možné) a řeknou, že ji ten a ten hledá. Buď odmítne, nebo tě bude chtít vidět. Možná bych zkusila nějakou FB skupinu pro Čechy žijící v Holandsku a zeptala se, zda o něčem takovém neví.
Děkuji mockrát ✨ 😇
www.umpod.cz kids.umpod.cz/ Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí
Pokud studuješ, možná se otec může i nějak zapojit ![]()
Nejdřív bych projela sociální sítě a pak využila další možnosti uvedené výše.
@divine woman píše:
Nejdřív bych projela sociální sítě a pak využila další možnosti uvedené výše.
Beru, že tuto možnost už zakladatelka dávno využila, pokud to budeš potřebovat smáznout, písní, smažu.
www.linkedin.com/…er%20heijden
www.facebook.com/search/people/?…
www.instagram.com/…der_heijden/
@Swift píše:
www.umpod.cz kids.umpod.cz/ Úřad pro mezinárodněprávní ochranu dětí
Pokud studuješ, možná se otec může i nějak zapojit
Nene nestuduji, pracuji ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat:

Ve třinácti letech jsem zjistila že mám jiného (biologického)tátu než v rodném listě, do téhle doby mi to bylo fuk, ale posledních dobou Nad tím úplně přemýšlím. Tak bych se chtěla zeptat kde hledat? Jmenuje se Viktor/Victor Van der Heyden a je z Holandska, mamča tam kdysi dělala barmanku. Popřípadě kdo mi pomůže nebo na koho se obrátit krom mamky? Je mi 19let, děkuji.