Prodali nám k notebooku starou tašku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
7.12.11 08:39

S Alzou mám taky blbou zkušenost. Reklamovala jsem tam discmanna a když mi ho vraceli, tak jsem si ho taky trubka nezkontrolovala. Ukradli mi sluchátka. :cert: Držim palce, ať se zachovají slušně, určitě to aspoň zkuste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
7.12.11 08:58

Tak na Alze.cz bych nic nekoupila,stačilo mi číst si recenze zákazníků na netu.Ani ta reklama se mi od nich nelíbí :mrgreen: Musí Vám to vyreklamovat a pokud budou dělat problémy,určitě bych se bránila! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.12.11 10:15

ahoj, nenechte se odrbat, já bych tam taky šla. a to že ses nekoukla hned mi nepřijde jako vlastní blbost, já bych taky zkoukla jen naťase, na tašce bych taky nešla nic zkoumat. jsem zvědavá jak dopadnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12905
7.12.11 10:36

Zkus to rekamovat, za to nic nedáš(pokud to teda nemáš daleko). Já u Alzy nenakupuju, kvůli blbým zkušenostem kamarádů, ale vidím tady i lidi s dobrými zkušenostmi, tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.12.11 10:37

Tři týdny nejsou dlouhá doba, když něco kupuješ třeba jako dárek, tak to taky nerozbaluješ, zkusila bych se normálně domluvit, až bych zjistila, jak se k tomu staví, tak bych se teprve stavěla do bojovné pozice. :mrgreen: Třeba to v pohodě vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.12.11 17:08

Tak to dopadlo dobře :dance: .....vyřešilo se to výměnou a bez řečí,což mě
mile překvapilo.
A pro příště jsem poučena,že si hned vše rozbalím a očíhnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366