Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěli jsme si udělat radost pod stromeček a pořídili si nový notebook a s ním i tašku na něj.Jenomže jsme blbci a po donesení domů jsme si zkontrolovali pouze notebook a k němu veškeré to příslušenství.Vůbec mě nenapadlo,otevřít druhou krabici s tou taškou.Až dnes když tady byl soused a měl chvilku na zprovoznění…tak si řikám,že už to do krabice nenarvu a uložím do tašky a i tak společně zabalím (kvůli dětem) pod stromeček.
Jenomže místo krásné tašky na mě vykoukla hnusná stará odrbaná ![]()
Jsem z toho v šoku a drbu si hlavu,že jsem to nezkoukla hned......člověk si koupí za 17tisíc notebook a oni jsou tak drzí,že mu strčí do krabice olezlou tašku ![]()
Má vůbec cenu jezdit se někam dohadovat když to bylo zakoupeno 11.11.?
Sla bych tam a udelala pekny vitr, svine!! Kde jste to jako koupili?
Tak já bych tam taky šla,máš ještě od toho účty?Přece tohle je vrchol drzosti
vy si u nich koupíte noťase a né za malý peníze a oni toto??? ![]()
Jen se pěkně běž dohadovat - já takhle koupila hračku a rozbalila až po 2 měsících - byl to dárek k Vánocům.Nefungovala, napsala jsem mail, omluvili se, obratem poslali novou ![]()
V Alze…a mrzí mě,že jsme jim tam udělali pěknou útratu.Dětem jsme tam koupili i ten den 2 digi hry…no bezmála je na účtence 19tisíc
Holky jak jsem stará tak jsem blbá,zítra tam manžel zajede,ale pochybuji,že po 3týdnech se s náma budou bavit......ponaučení pro příště.
a kdyby neměl soused dnes čas,tak to zjistím na Štědrý den,ted to aspon do té doby vydejchám…
V ALze bych to zrovna zkusila reklamovat, je dost slušná firma, mi od nich odebíráme do zakázek ve velkém a nikdy žádný problém nebyl. Myslím si, že to byl spíš nějaký kryplík prodavač, než úmysl firmy. Určitě v rámci dobrého jména zjednají nápravu.
Já bych je určitě kontaktovala, třeba to byla reklamace a omylem to zabalili vám.. Třeba jí hledají
Zkus to, za to nic nedáš. Alza je velká, měli by se k tomu postavit čelem ![]()
Proc tam proboha ale maji pouzite tasky zanalene v krabicich ?! ![]()
Janichka píše:
Proc tam proboha ale maji pouzite tasky zanalene v krabicich ?!
Ona byla v takové té hnědé kartonové krabici a když jsem to rozbalovala tak jsem nožem rozřízla izolepu a vůbec nebyl náznak nějakého přelepování ![]()
až když jsem to vyndala z igelitu tak teprve jsem zjistila co tam je hnus…
teda to zírám taky
,my jsme v Alze kupovali na jaře noťase a všechno bez problému
Určitě vám to uznají v reklamacích ![]()
Taky bych tam s tím došla a řekla bych jim, co to jako má znamenat???
Můj chlap nakupuje na Alze docela často, ale ještě se mu nestalo, že by mu dali něco blbýho.
Pavlínka05 píše:
V Alze…a mrzí mě,že jsme jim tam udělali pěknou útratu.Dětem jsme tam koupili i ten den 2 digi hry…no bezmála je na účtence 19tisíc
Holky jak jsem stará tak jsem blbá,zítra tam manžel zajede,ale pochybuji,že po 3týdnech se s náma budou bavit......ponaučení pro příště.
a kdyby neměl soused dnes čas,tak to zjistím na Štědrý den,ted to aspon do té doby vydejchám…
tak 3 týdny nejsou dlouhá doba, zvlášť pokud jsi tašku otevřela až nyní, měli by ti vyjít vstříc, je to dost velká a známá firma, neradi by si udělali ostudu. Já bych jim pohrozila, že to rozhlásím a dám do novin, jakým způsobem jednají se zákazníky, pokud by mi to nechtěli vyměnit.
Ale určo bych to tak nenechala. Já mám z Alzy taky noťas a žádný problémy zatím nebyly,ale může se to stát
S Alzou mám taky blbou zkušenost. Reklamovala jsem tam discmanna a když mi ho vraceli, tak jsem si ho taky trubka nezkontrolovala. Ukradli mi sluchátka.
Držim palce, ať se zachovají slušně, určitě to aspoň zkuste..