Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zatím jsem ho nekupovala, tak než xkrát koupím něco draze nebo běhat po všech obchodech, raději se zeptám tady… Velké balení jsem v akci viděla, ale malé zatím NE, takže jak se prodává…v jak malém balení a za kolik? pište, prosím ![]()
Dá se koupit 1,5l za 99,– ale dlouho jsem neviděla žádnou akci. ![]()
My ho kupujeme a dá se pořídit v drogeriích v akci za 99Kč 1,5 litru, někdy je v hypermarketech super cena za 4,5 litru - my tedy kupujeme gel, ale když už je akce, tak je na gel i prášek.
Zrovna koukám na Globus - mají v akci 4,5 litru gelu za 299 a 4,8kg prášku za stejnou cenu. To je nějakých 66 korun za litr. Platnost do 8.12. Píšou různé druhy, ale mám zkušenost, že ten sensitive bývá vyprodaný.
Bývá, 4kg nebo ten tuším 3l, často v Kauflandu. A obvykle stává kolem 180Kč (oboje).
akce bývá dost často v DMku - v těch kuponových knížkách… mám pocit, že je skoro v každé… a jinak si ho hlídám v super- a hypermarketech - když jdu kolem a zrovna je akce, tak ho hned koupím
vím, že ho časem využiju, takže mi nevadí mít jich víc v zásobě ![]()
M-a-j-a píše:
Minulý týden byl v akci v globusu. 2×3l.
Taky jsem ho koupila, tuším za 399 Kč ![]()
Já ho koupila onehda v tesku v nějaké akci..
Já zase čekám na Lovelu..nevíte někdo o něčem?
Díky… jde mi halvně o malé balení… nevím, jak ho dítko snese, ale kdyžtak ho můžu použít i pro nás…
Tak já včera koupila Lovelu v Tesku za asi 180 kč - gel..(nevím kolik toho jde, prostě ta velká flaška) ![]()