Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dopřej si klidový režim, nějaké léky na bolest, co máš doma. Buď to přestane - nebo budeš muset navštívit neurologii. A jak bolesti odezní, tak začít pomalu cvičit a záda posilovat, jinak to budeš mít neustále.
Taky mě to trápí. Dostala jsem od dr nějaké prášky na povolení svalstva a na bolest a pak rehabilitace…
Jinak ja chodim denne rychlou chuzi a take cvicim jogu spis si rikam jestli jsem neprichladla, a vam je taky na zvraceni od toho?
@Anonymní píše:
@Lucie Lexová Diky a co myslis ze mi je?
Nevím, nevidím Tě, ani nejsem neurolog. Možná blok esíčka. Jsou to jen mé domněnky. Určitě bych se ale nechala na neurologii vyšetřit a dále si nechala poradit stran správného postoje, chůze, zvedání břemen, výběru bot, atd.. A samozřejmě cviky na posílení svalů (ale opět přes odborníky, nikoli přes videa na internetu).
Kup si Aescin, je volně prodejný. Je na uvolnění svalstva. Zkus záda nahřívat (teplý ručník), vem si paralen a lež (pokud se ti bude líp ležet „do klubíčka“ tak klidně tak). Mě se to taky stává a tohle mi doporučila doktorka
@Lucie Lexová Ja uz na neurologii byla kolikrat takze jak mam chodit cvicit boty vsechno vim proto chodim na jogu nenosim uz tolik vysoke podpadky ted zrovna jsem cele vanoce odpocivala mela jsem virozu a ted tohle
Jak casto ten aescin a taky ti to jde do nohy podbriska a je ti obcas nazvraceni? Ja si chovala 20 kilove dite tak mozna z toho nevim ![]()
Máš to tam napsaný, jak často, já teď nevím přesně
možná to budeš mít z toho dítěte, kdo ví
já nejsem doktor… A ano, když mě chytnou záda, nemůžu skoro ani chodit, sedět, bolí mi tříslo, někdy i stehno, podbřišek skoro vždycky
@Anonymní píše:
@Melliska.M Holky diky moc za rady snad to bude dobryyyy
Ja resim ted to same. V pondeli jsem byla na injekce, mam ted aulin na tyden, predepsane rhb. Jinak jsem podnikla kroky pac je to uz vicekrat…ted mam na 4 dny kazdy den pasy therma care, jsou fajn, 8h ti zanrivaji to misto a dneska jsem prisla z kurzu SM cviceni doktora Smiska. Kukni na youtube. Mam zaplaceny nyni cely kurz a snad to konecne pomuze.
Já už jsem měsíc na neschopence, brala jsem Sirdalud a Biofenac. Včera jsem se blbě pohnula, zabolelo mě to na levé straně, až do nohy, a bylo mi na zvracení. Ve čtvrtek jdu na kontrolu a uvidím, co dál.
@Anonymní píše:
@laducha Jezisi to se to tak zhorsi ze neschpenka jo?
No, v práci stojím 6 - 12 hodin a to bych fakt nedala.
Hlky od vcerejsiho vecera me boli bedra, dneska je to horsi uz me boli cela zada jde mi to do leve nohy a podbriska cim si mam ulevit? Taky je mi na zvraceni diky predem za radu…