Ach ta bedra, také vás trápí bolest zad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.15 15:06

@Dalibor7 Proc to nejde? Prece dokazes napsat ze to ke cvik v leze na posileni bricha atd

• Citovat
  • Upravit
873
10.1.15 15:20

To nejsou cviky na posílení svalů, navíc s tím svaly nemají co dělat. Pokud máš páteř nachlazenou, tak to chce hlavně klid a naložit se do vany, na to žádné cviky nepomůžou, právě naopak, ale pokud jde o problém s ploténkou, samo se to neuzdraví nikdy a chce to cviky, které bude s tvím tělem dělat někdo druhý, ale to už jsem zde psal. Víš co necháme toho, nikam to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.15 15:24

@Dalibor7 No nevede ale ty mas smysl zivota v tom pomahat lidem se zady zdarma tak nechapu co je problem, ale vanu na nachlazena zada mi jeste nikdo nikdy nesoporucil

• Citovat
  • Upravit
94
11.1.15 19:23

@Dalibor7

Trochu tu pročítám tu diskusi o bolestech zad, a chtěla bych se zeptat, myslíte že by se dala cviky vyřešit vysunutá plotýnka 16mm? To už bude ale nejspíš na operaci.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
11.1.15 19:33

Tak to je opravdu hodně a na pováženou. Sice u mě byl zrovna včera pán, který měl 18mm a dnes mi psal, že se mu částečně ulevilo. Kdyby mi to řekl hned, že to má tolik, asi bych ho odmítl, ale řekl mi to až po cvičení a já se docela lekl.No uvidíme jak to bude pokračovat. Ono je to totiž u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.1.15 19:43

@Dalibor7
Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...